Ruby on Rails forklaret

Ruby on Rails er en serverside (perle) bygget på Ruby-sproget for at oprette websteder. Det inkluderer alt hvad du behøver for at opbygge webapplikationer og har et stort samfund.

Ruby on Rails er en meningsfyldt ramme og understreger brugen af ​​konvention over konfiguration (CoC), og gentag ikke dig selv (DRY) praksis. Rails kan bedst beskrives som en model-view-controller (MVC) ramme og giver fornuftige standardindstillinger og strukturer til hurtig applikationsudvikling. På det seneste har Rails integreret et API-modul for at gøre oprettelsen af ​​webtjenester hurtigere og lettere.

Ruby on Rails blev oprettet af David Heinemeir Hansson og er i øjeblikket i sin 6. version.

Sådan installeres skinner

Rails downloades på samme måde som enhver anden Ruby-perle: med gem installkommandoen. Før vi downloader det, skal vi downloade Ruby. Bagefter er vi kun 3 ord væk fra at starte med Ruby on Rails:

$ gem install rails

Rails leveres med sqlite3 som standarddatabase, som er en simpel fil på disken. Du skal installere MySQL eller PostgreSQL, hvis du vil bruge noget mere robust.

Sådan oprettes en Rails-applikation

  1. Når du har installeret Ruby on Rails, er det meget simpelt at oprette en helt ny applikation, vi har bare brug for 3 ord mere:
$ rails new your_application_name

2. Hvis du vil bruge MySQL:

$ rails new  -d mysql

3. Hvis du vil bruge Postgres:

$ rails new  -d postgresql

4. Denne kommando vil oprette en mappe med dit program navn dig informeret i den sidste kommando. Næste trin er at gå til den nye mappe, du lige har oprettet:

$ cd your_application_name

5. Få de nødvendige ædelstene og softwarepakker, før du kører din applikation:

$ bundle install

6. At køre railserveren og se om alt gik i overensstemmelse hermed er også hurtigt:

$ rails server

Det kunne ikke være mere enkelt! Nå, dette er faktisk ikke 100% sandt, vi kunne gøre det endnu mindre ved at reducere rails serverkommandoen til:

$ rails s

7. Gå nu til din foretrukne browser, //localhost:3000og du vil se: “Yay! Du er på skinner! ”

Alternativ metode til oprettelse af en Rails-applikation

  1. Opret en ny mappe:
$ mkdir 

2. Gå ind i den nye mappe:

$ cd 

3. Opret Rails-applikationen ved hjælp af Unix-priknotationen. Dette resulterer i at tildele navnet på biblioteket til den nye applikation:

$ rails new .

4. Begynd at udforske rammerne for den applikation, du lige har oprettet. For at se en nyttig tabel over mappestrukturen skal du tjekke Kom godt i gang med skinner.

Konvention om konfiguration

Konvention over konfiguration betyder, at en udvikler kun behøver at specificere ukonventionelle aspekter af applikationen. For eksempel, hvis der er en klasse Salei modellen, kaldes den tilsvarende tabel i databasen salessom standard. Det er kun, hvis man afviger fra denne konvention, såsom at kalde tabellen "solgte produkter", at udvikleren skal skrive kode vedrørende disse navne. Generelt fører Ruby on Rails-konventioner til mindre kode og mindre gentagelse.

Hvad er MVC?

Model (aktiv post) indeholder forretningslogikken og interagerer med databasen. Visninger (handlingsvisninger) alle HTML-filer og struktur. Controller (Action controller) interagerer med synspunkter og model for at styre applikationens handlinger.

TØRR - Gentag ikke dig selv

Gentag ikke dig selv betyder, at oplysninger er placeret på et enkelt, utvetydigt sted. For eksempel ved hjælp af ActiveRecord-modulet af Rails behøver udvikleren ikke at angive databasekolonnavne i klassedefinitioner. I stedet kan Ruby on Rails hente disse oplysninger fra databasen baseret på klassens navn.

Ruby on Rails er open source

Det er ikke kun gratis at bruge, du kan også hjælpe med at gøre det bedre. Mere end 4.500 mennesker har allerede bidraget med kode til Rails. Det er lettere end du tror at blive en af ​​dem.