Introduktion til programmererens spillekort

Lær om programmeringshistorik, mens du spiller klassiske kortspil som Poker, Blackjack og Solitaire

Bemærk: Vi sender begrænsede udgaver af disse programmeringskortspil (på en vandtæt PVC-karton!) Til freeCodeCamp.org's fantastiske tilhængere. Læs videre for detaljer om, hvordan du gør krav på et eget dæk.

Jeg er stolt over at kunne annoncere freeCodeCamp.org-samfundets seneste projekt - Programmer Playing Cards!

Dette er et komplet spil på 54 spillekort - hvert kort med en vigtig programmør fra teknologihistorien.

Du kan bruge Programmer Playing Cards til at spille alle de klassiske spil, som folk spiller med kort - Poker, Blackjack, Solitaire og endda de drikkespil om aftenen (med skud af Tabasco-sauce, selvfølgelig).

Mens du spiller, kan du undre dig over resultaterne af disse programmører, der var banebrydende for de teknikker og teknologier, moderne programmører er afhængige af i dag.

Hvert kort indeholder programmørens foto, en liste over deres vigtigste præstationer og et sjovt citat fra dem.

Kortene bestilles efter programmørens fødselsdato, hvor tidligere programmører besætter esserne og kongerne i hver kulør, og nyere programmører udfylder 3'erne og 2'erne.

Alle de store er herinde - fra historiens første programmør, Ada Lovelace, ned til mere moderne programmører, som blockchain-opfinderen Satoshi Nakamoto.

Der har været så mange fantastiske programmører gennem historien, at det var svært at beslutte kun 54 af dem. Men freeCodeCamp-redaktør Abigail Rennemeyer og jeg sammensatte en liste over kandidater.

Vi valgte gode kreative-commons-licenserede fotos af hver programmør, besluttede hvilke præstationer vi ønskede at fremhæve, og gravede derefter gennem interviews for at finde deres mest populære citater.

Derefter lagde freeCodeCamp-bidragyder Phoenix Abhishek disse kort ud i et rent, minimalistisk design og en skarp monospace-skrifttype.

Når du bruger programmørens spillekort, får du og dine venner masser af eksponering for disse programmørstørre. Bare ved at se deres navne og ansigter igen og igen, mens du spiller, kommer du til at kende og sætte pris på mange af højdepunkterne i programmeringshistorikken.

Disse er ikke din bedstefars papirkort.

Dette er ikke bare nogen spillekort - vi udskriver dem på 100% polyvinylcarbonat, en fleksibel polymer, mere almindeligt kendt som PVC.

Mange af de professionelle kortspillere foretrækker at spille med PVC-kort, og mange tryllekunstnere foretrækker dem også.

Hvorfor? Fordi PVC er meget tungere - vejer 54 kortspil 166 gram (6 ounces).

PVC-kort er også meget mere holdbare. Du kan bøje dem i halvdelen eller vaske dem i vasken, hvis du får grillsauce på dem.

Jeg forsøgte endda (uden held) at brænde en ved hjælp af en lighter.

Her er en video af mig, der demonstrerer byggekvaliteten og holdbarheden af ​​disse kort.

Normalt koster high-end PVC-spillekort som dette næsten $ 20 per dæk. Men hvis du tager nedenstående trin, sender vi dig et begrænset oplag med PVC-programmeringskort til din dør gratis.

Sådan får du dit eget limited edition-sæt med programmeringsspilkort sendt direkte til din dør.

Vi sender disse til dig, uanset hvor du er i verden, gratis, når vi er færdige med at fremstille dem.

Udfør bare de følgende to trin.

Trin # 1: Bliv tilhænger af freeCodeCamp.org

Tilhængere er de venlige mennesker, der donerer $ 5 / måned til freeCodeCamp.org. De gør alt dette muligt!

freeCodeCamp.org er aa 501 (c) (3) nonprofit organisation, så dine donationer er fradragsberettigede i mange lande, inklusive USA.

Hvis du allerede er en af ​​de 4.000 mennesker, der støtter freeCodeCamp, tillykke - gå videre til trin 2!

Ellers skal du blive en supporter her .

Du kan til enhver tid stoppe dine donationer, men for at være berettiget til dit spil programmerer-spillekort skal du forblive en supporter fra december 2018 til mindst slutningen af ​​april 2019, når vi sender disse ud. (Dette er for at sikre, at vi i det mindste kan inddrive omkostningerne ved at fremstille disse kort og sende dem til dig.)

Trin # 2: Udfyld denne formular

Når du har gennemført trin 1 og er tilhænger af freeCodeCamp.org, skal du tage et øjeblik til at udfylde denne formular, så vi ved, hvordan du kontakter dig, og hvor du skal sende dit limited edition-sæt med programmeringskort.

Dette hjælper os også med at finde ud af, hvor mange dæk vi skal fremstille, så vi kan budgettere i overensstemmelse hermed.

Klassiske spil med klassiske programmører

Vi glæder os til at blande nogle programmerer-spillekort sammen ved fremtidige freeCodeCamp-begivenheder og spille et par pokerhænder.

Indtil da god ferie og god kodning!