Sådan installeres TensorFlow og Keras ved hjælp af Anaconda Navigator - uden kommandolinjen

Sig nej til pipinstallation i kommandolinjen! Her er en alternativ måde at installere TensorFlow på din lokale maskine i 3 trin.

Mor og datter

Hvorfor skriver jeg dette?

Jeg spillede med pipinstallation med flere konfigurationer i flere timer og forsøgte at finde ud af, hvordan jeg korrekt indstillede mit python-miljø til TensorFlow og Keras.

Lige før jeg gav op, fandt jeg dette ...

”En vigtig fordel ved at installere TensorFlow ved hjælp af conda snarere end pip er et resultat af conda-pakkehåndteringssystemet. Når TensorFlow installeres ved hjælp af conda, installerer conda også alle de nødvendige og kompatible afhængigheder for pakkerne.

Denne artikel vil lede dig gennem processen, hvordan du installerer TensorFlow og Keras ved hjælp af GUI-versionen af ​​Anaconda. Jeg antager, at du allerede har downloadet og installeret Anaconda Navigator.

Lad os komme igang!

  1. Start Anaconda Navigator. Gå til fanen Miljøer og klik på 'Opret'.

2. Indtast et nyt miljønavn - jeg sætter 'tensorflow_env'. Sørg for at vælge Python 3.6 her! Derefter 'Opret', dette kan tage nogle minutter.

3. I dit nye 'tensorflow_env'-miljø skal du vælge' Ikke installeret 'og skrive' tensorflow '. Marker derefter 'tensorflow' og 'Apply'. Pop op-vinduet vises, fortsæt og anvend det. Det kan tage nogle minutter.

Gør det samme for 'keras'.

Tjek din installation ved at importere pakkerne. Hvis alt er i orden, returnerer kommandoen intet. Hvis installationen mislykkedes, får du en fejl.

Og ... Ta-da! Det er gjort! Du kan følge denne artikel for at teste dine nyinstallerede pakker :)

Tak fordi du læste. Prøv det, og lad mig vide din feedback!

Overvej at følge mig på GitHub, Medium og Twitter for at få flere artikler og tutorials om dit feed, hvis du kan lide det, jeg gjorde. :)