Før du kan mestre design, skal du først mestre det grundlæggende

Sidste uge sendte en af ​​mine læsere et spørgsmål: Hvordan bliver jeg en bedre visuel designer?

Da jeg tænkte på, hvordan jeg kunne besvare dette spørgsmål, vandrede mit sind til min erfaring med at lære mandarin kinesisk. For nylig besluttede jeg at lære mig selv mandarin. Når det kommer til at lære et nyt sprog, skal du først starte med det grundlæggende. Substantiver, pronomen og verb udgør grundlaget for at formidle mere komplekse ideer.

Sprog er en måde, hvorpå folk kommunikerer begreber til hinanden. Visuelt design er et visuelt sprog. Og at lære visuelt design adskiller sig ikke fra at lære et nyt sprog.

Gode ​​visuelle designs er ikke født. De er lavet. Nøglen til at blive en bedre visuel designer er strenghed. Du vil kun blive bedre som visuel designer, hvis du gør en bevidst indsats.

Her er nogle grundlæggende ting, du skal mestre, så du kan tage dit visuelle design til det næste niveau.

Grundlæggende nr. 1: Gå tilbage til det grundlæggende med type

Du kan fortælle meget om en designer ved at se på deres typografi. Dette er fordi typen er et grundlæggende grundlag for design.

Du kan oprette hele designs med bare type. Du kan også basere design på type og tage subtile køer fra de skrifttyper, du vælger. For at forbedre typografien i dine designs skal du først starte med at lære det grundlæggende.

Udvikl et ordforråd til beskrivelse af typen. Lær om, hvad udtryk som sporing, kerning og førende betyder. Artiklen En smukt illustreret ordliste over typografiske udtryk, du bør kende, er en fantastisk visuel ressource til at lære disse termer.

Derefter, hvis du vil have en omfattende forståelse af, hvordan du anvender typografi på internettet, skal du læse Webtypografi: Elementerne i typografisk stil anvendt på nettet.

Endelig lær hvordan du parrer skrifttyper sammen. En stor ressource til dette er FontWolf og FontPair. At være i stand til at parre skrifttyper sammen vil ændre dynamikken i dit design dramatisk.

For en mere dybtgående udforskning af typografi kan du læse min artikel: Typografi kan gøre dit design ... Eller bryde det.

Grundlæggende nr. 2: Brug plads til at skabe balance

Afstand hjælper med at etablere lodret og vandret bevægelse i dine designs. Det er afgørende for at skabe visuelt hierarki og danne tilknytning mellem elementer.

Du kan altid se på websteder som Behance og Dribbble for inspiration til, hvordan du rummer elementer. Men det er vigtigt at udvikle din egen intuition til at bruge plads til at skabe balance og visuel harmoni.

Når du studerer typografi, har du måske bemærket vigtigheden af ​​afstand i type. Justering af kerning og føring til skrifttyper er en god øvelse til at udvikle dit øje til afstand. Af denne grund anbefaler jeg, at du prøver KernType, et spil hvor du sammenligner din kerning-løsning med en typografis løsning.

En anden øvelse, der hjælper med at udvikle dit øje, er følgende: Tag et eksisterende design, tegne en x- og y-akse, forenkle designet i grundlæggende former, analyser, hvordan designet er afbalanceret, og omarranger derefter elementerne. Vær meget opmærksom på, hvordan negativ plads påvirker elementets balance.

Grundlæggende nr. 3: Brug størrelse til at etablere visuelt hierarki

Når det kommer til at skabe visuelt hierarki, er størrelsen uovertruffen. Ved at bruge størrelse til at formidle visuelle relationer mellem elementer kan du etablere flow.

Størrelse er en af ​​grundene til, at net er nyttige. Du kan bruge gitre til at hjælpe dig med at størrelseelementer ved hjælp af forhold til at formidle betydning.

Når du har bestemt en størrelse for et element, skal du holde det det samme i alle tilfælde af det. I design er konsistens konge.

Her er en øvelse, der hjælper med at udvikle dit øje til størrelse.

Nøglen er at bede om feedback.

Skitse eller trådramme en destinationsside. Bed derefter en ven om at se på dit design. Få dem til at cirkulere de elementer, der skiller sig mest ud. Bagefter skal du nummerere de cirklede elementer baseret på visuel vægt. Er resultaterne, hvad du forventede?

Når du udfører denne øvelse, skal du huske følgende spørgsmål:

  • Hvad er målsides konverteringsmål? Hvordan kan du optimere for at nå dit mål?
  • Hvad er forholdet mellem forskellige elementer? Hvilke elementer vil du lægge vægt på?
  • Guider dit layout en brugers øje med succes gennem siden?

Grundlæggende nr. 4: Brug farve til at formidle mening

Farve spiller mange roller. Det formidler mening, skaber følelsesmæssig resonans og bringer enhed til design.

For et dybt dyk i farver kan du læse min artikel Designing in Color. Her er et par nøglepunkter fra artiklen.

  • Identificer formålet med dit design, inden du vælger en farvepalet. Godt design tilpasser sin farvepalet til sit formål.
  • Identificer dit publikum. Folk opfatter farver forskelligt. Farver har forskellige effekter på mennesker baseret på deres personlige præference, kulturelle opdragelse og oplevelser.
  • Når du vælger en farvepalet, er enkelhed nøglen. Vælg en neutral baggrundsfarve. Vælg derefter en primær og sekundær accentfarve. Endelig baseret på dine andre farver, skal du vælge en fejl- og succesfarve til dine forskellige brugergrænseflade.

Når du først har et godt kendskab til det grundlæggende i farveteori, kommer farve ned til eksperimentering og iteration. Prøv aktivt at bryde ud af din komfortzone og prøv nye farvepaletter.

Her er en øvelse, der hjælper med at udvikle dit øje for farve.

Brug tid på at sammensætte farvepaletter til ting omkring dig som fotografier, magasiner og dine yndlingsshows. Tag derefter et eksisterende design, og anvend det nye farvepaletter.

Vær opmærksom på, hvordan det ændrer stemningen og tonen i designet. Ændrer det også betydningen?

Behandl dit arbejde som et håndværk, idet der altid er noget, du kan forbedre. Stol på dig selv for at være motivationen til at blive en bedre designer.

Hvad er dine strategier til forbedring som designer? Efterlad mig en note eller send mig en tweet på Twitter.

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du også nyde CSS i Javascript med Aphrodite, et bibliotek fra Khan Academy.

CSS i Javascript: Fremtiden for komponentbaseret styling

Denne uge vil jeg introducere dig til begrebet CSS i Javascript med Aphrodite af Khan Academy. Aphrodite lader ... medium.com

Du kan finde mig på Medium, hvor jeg udgiver hver uge. Eller du kan følge mig på Twitter, hvor jeg sender ikke-sensiske spøgelser om design, front-end-udvikling og virtual reality.

PS Hvis du kunne lide denne artikel, ville det betyde meget, hvis du klikker på? og del med venner.