De bedste og lyseste AI-intelligente kameraer - 2019-udgave

Hvert hjem bliver et smart hjem. Jeg husker, at jeg viste mine stemmestyrede lys og live video-feed af mine hunde til venner, som om jeg var en slags digital guide.

I 2016 var spillet at finde en hvilken som helst smart enhed og få den tilsluttet dit eksisterende system, hvis du kunne. Men sandheden er i dag, at min 70+ år gamle mor kan gøre alle de seje ting, jeg plejede at gøre, og hun har flere kameraer ... og flere hunde.

Det er en ny verden, hvor vi alle har muligheder. Hvert aspekt af vores hjem bliver mere forbundet og støjende. Da vores huse fyldes op med smart streaming-enheder, bliver "smart" og prisen kritisk. Vi ønsker ikke at drukne i dyre push-meddelelser. Fremtiden for det digitale liv handler om intelligente og pålidelige meddelelser. Det er her AI siger, "hold min øl."

Oprindeligt understøttede kameraer kun simpel bevægelsesdetektion. De skulle være kommet med en advarsel: "Dette vil gå så ofte, at du hader dit liv. Hvis et papir bevæger sig, eller egern besøger, kan du forvente falske meddelelser!" Med grundlæggende bevægelse græder enheder ulv igen og igen til det punkt, hvor du helt deaktiverer "funktionen". Det var hensigten, at kameraer videresender information og sikkerhed, men du får ingen af ​​dem, hvis du har hundreder af falske alarmer.

Derfor læner jeg hårdt på AI for at være den næste store ting inden for sikkerhed i hjemmet. AI følger utrætteligt og hjælper dig med at genvinde sikkerhed over dit domæne, for det var derfor, du i første omgang ønskede et hjemmekamera.

Som AI og smart home-entusiast har jeg tilføjet gadgets, kameraer, låse, sensorer og lys i årevis nu. Jeg er bekendt med de pålidelige og upålidelige enheder på markedet, deres kunstige intelligens og deres naturlige dumhed.

Ved konstant at eksperimentere har mit hjemmekamerasystem en ringdørklokke, Vivint Smarthome, et Wyze-kamera og et Arlo Pro 2-system. Med alle disse muligheder ville en sammenligning af alle være for vild af en tur, selv for mig.

Så jeg vælger to kameraer til en AI-kontrast. Jeg tror, ​​at begge disse har været og vil fortsat være væsentlige påvirkere i, hvad vi kan forvente af hjemmekamerasystemer. Deltag i mig for at grave i AI af Arlo Pro 2 og Wyze cam!

Hvilken slags AI kan vi få?

Alle ovennævnte kameraer har fremragende video, 2-vejs lyd, stemmeassisteret service og regional omfangsregistrering. Mens deres individuelle hukommelse, rullende skydækning og udseende er væsentligt forskellige, vil jeg fokusere på AI-funktionerne, så vi bedst kan få fat i fremtidens funktioner.

Wyze Cam v2

Wyze Cam v2 er lille og sød. Det mindede mig om en scene fra Rick og Morty, så jeg kaldte min ”Butter Bot”.

Du kan med det samme se på emballagen, at den er kompakt og ganske imponerende at passe til en 1080p smart enhed. Selv opsat til enheden bruger computersyn til at finde og opsætte via QR-kode!

AI

Det grønne afgrænsningsfelt angiver områder af bevægelse, der fik detektering til at starte - bemærk at dette ikke er personopdagelsen.

Lad os nu tale om personopdagelse. Personopdagelsen på Wyze Cam v2 (og også den originale Wyze-cam) er drevet af Xnor.ai's deep learning-teknologi. Du kan muligvis genkende virksomheden, da de eksploderede på scenen ved at skabe en lille, letvægts, AI-enhed, der var soldrevet og let nok til at blive løftet af en ballon.

Xnor.ai udnytter specialiserede deep learning-teknikker, der tillader enkle CPU-baserede enheder at holde deres vægt ved siden af ​​meget større GPU-drevne enheder. Fordi personopdagelsen siger "Powered by Xnor.ai", er det sikkert at sige, at tjenesten sker direkte på kameraet. Dette bekræftes af artikler, der ledsagede den annoncerede funktion!

Især som følge af FaceApps fortrolighed med privatlivets fred, som var en AI-app, der hævdede ophavsret til dine fotos, når du bruger dem, er dette en forfriskende fordel. Da firmwareopdateringer opstår, kan vi muligvis få nye tjenester uden gebyrer, fordi alt køres på enheden.

En anden smidig anvendelse af AI, som Wyze-cam bruger, er at den kan sende dig beskeder, hvis den hører en røg- eller CO2-alarm gå ud. Ikke en hvilken som helst lyd, som mine hunde gøer, men en faktisk alarmlyd kan udløse en meddelelse. Temmelig smidig!

Arlo Pro 2

Det er ikke svært at få fat i en Arlo. Disse enheder er overalt. Det slanke design leveres med en pakke i god størrelse og antager, at du allerede har en Arlo Pro-basestation til at oprette forbindelse.

AI

Som standard starter Arlo med kun bevægelses- og lyddetektering. Der er ikke rigtig noget AI ved enheden uden for kassen.

For at knække AI-aspekterne skal vi springe ind med en smart plan. Her er prisfastsættelsen i USD:

Disse tack-on-priser til kameraet for ekstra AI betyder sandsynligvis, at AI-tjenesterne for disse enheder håndteres i skyen snarere end på enheden. De funktioner, der leveres af Arlo Smart-planer, har dog en bred vifte af detektionsordninger.

AI-funktioner via Arlo Smart:

  • Personregistrering
  • Bilregistrering
  • Dyreopdagelse
  • Pakke detektion

Uden redegørelse for på webstedet (men en god at vide kendsgerning), inkluderer Arlo Smart-planen brand- / CO-alarmalarmen i deres smarte meddelelser.

Disse er fantastiske ting at opdage! Køretøjsdetektion kan hjælpe dig med at identificere frem og tilbage i biler i nærheden af ​​dit hjem. Dyreopdagelse hjælper dig med at holde styr på dine hunde, og pakkeopdagelse er perfekt til de ikke-Amazon-pakker, der stadig giver dig en underretning.

Et af de forsigtighedspunkter, jeg vil udtrykke her, er, at AI er dybt rullet ind i "Smart" -planen, hvilket betyder, at hele dit registreringssystem sandsynligvis er fuldstændigt bundet til, hvor godt din netværksforbindelse kører på tidspunktet for begivenheden. Mens vi er i en markant forbundet verden, kan et netværksproblem eller nedetid gå glip af en begivenhed og efterlade dig ingen klogere.

En anden vigtig forsigtighed er, at skybaseret detektion skal sende alt til en server for at opdage mennesker sammenlignet med Wyze, der kun kunne udløse skyoptagelse, hvis en person allerede er registreret. Når du tilføjer kameraer, ser det ud til at du tilføjer noget uønsket overbelastning til dit langt forbundne hjem. AI-skyløsningen ser ud til at have nogle væsentlige ulemper forbundet med at sende data ind og ud, såsom reduceret databeskyttelse, høj båndbreddeforbrug og sandsynligvis også øget strømforbrug.

Evaluering af de to i kontrast

Personregistrering

Nu er det svært at oprette konkrete tests til personopdagelse uden at få rå adgang til Machine Learning-modellerne, der driver hvert system, men det er værd at udføre et par enkle eksperimenter. Her er de tre eksperimenter, jeg udførte (ja, jeg så skør ud ved at gøre disse).

Spoiler Alert: de udførte begge nøjagtigt det samme

Sprint Test - Kør hurtigt forbi enheden
Wyze Cam v2 Arlo Pro 2
En hurtig sprint udløste ikke personopdagelse, kun bevægelse.

Ganghastighed udløste detektion af person.

En hurtig sprint udløste ikke personopdagelse, kun bevægelse.

Ganghastighed udløste detektion af person.

Håndtesten - Vis kun kameraet en hånd
Wyze Cam v2 Arlo Pro 2
Hænder udløste bevægelse, men ikke angives som en person. Hænder udløste bevægelse, men ikke angives som en person.
Personprøven - Vær en person! Registrerer det mig?
Wyze Cam v2 Arlo Pro 2
Jep! Stå stille og vær en person, du bliver opdaget. Jep! Stå stille og vær en person, du bliver opdaget.

Mens begge disse platforme har plads til at forbedre, er det et ret vidunderligt funktionssæt til smarte kameraer. Arlo klassificerede mig forkert som et kæledyr, så måske strammes der op, der skal gøres der, men måske kunne det have været på grund af mit utrimmede skæg :)

Penge

Fra nu af er Wyze-kameraet $ 19,99 USD og leveres med en rullende optagelse af videoer i 14 dage. Du kan få udvidede optagelser pr. Enhed ved at tilføje et SD-kort til kameraet. Personregistreringen er en gratis tjeneste, som du aktiverer. Det er det. Der er ingen abonnementer, prøveversioner eller op-salg.

Jeg finder denne model meget forfriskende. Dette prispunkt, privatlivets fred ved lagring på enheden og AI gør dette til en ret flot gave. Dette er en stor fordel ved AI på enheden vs skyen.

Arlo Pro 2 sælger for omkring $ 179,99 USD og kræver en pro-basestation ( $ 70 ). Den gratis plan leveres med 7 dages rullende optagelse i skyen. For at tilføje AI-funktionaliteten skal du tilføje $ 2,99 pr. Måned pr. Kamera ELLER $ 9,99 pr. Måned for op til 10 kameraer, ELLER $ 14,99 USD om måneden for op til 20 kameraer. Så det er sikkert at sige, at du ser omkring 10 gange prisen på Wyze-kameraet.

Jeg er fan af Arlo-kamerasystemet - jeg tror, ​​Arlo innoverer og skaber kvalitetsprodukter. Mens jeg altid er villig til at betale for kvalitet, er jeg sikker på, at Arlos enhed kunne bruge nogle forbedringer, der retfærdiggør den avancerede pris. Det bliver et interessant marked, da AI udfældes fra skyen til hver kanteenhed.

Værdi

Ti gange prisen (ekskl. Basestationen) for at styre 3 AI-funktioner, der skal håndteres lokalt, er rig, selv for en tekniker som mig. Især at vide, at der ikke er noget, der begrænser Wyze fra at skubbe til en ny firmwareopdatering for at bygge bro over kløften. Pakke-, dyre- og bildetektering er relativt enkle AI-modeller, der kan dukke op i en firmwareopgradering og eksistere som mulige gratis funktioner eller måske engangskøb. I det væsentlige nivellerer spillereglerne.  

AI for edge-enheder ser ud til at være mere kraftfuld som en distribueret arkitektur snarere end 100% skybaseret. Apple har annonceret alle mulige initiativer til beskyttelse af privatlivets fred ved at gøre netop det, og jeg antager, at enhver virksomhed, der ikke gør det, vil blive bagud, mens konkurrencen giver besparelser videre til deres kunder.

Alt i alt køber jeg flere Wyze-enheder efter denne evaluering. Begge enheder klarede sig særdeles godt med personopdagelse, og det er den store funktion for mig. Men Wyze leverede mine vigtigste funktioner i et bundt, der ikke kvæler min WiFi eller min tegnebog.

Hvad betyder dette for branchen og andre sikkerhedsselskaber i hjemmet?

Wyze-kameraet er lille, med lav effekt, kontinuerligt kan optages i lokal hukommelse og AI-aktiveret, alt for $ 19,99. Funktioner som person-, pakke-, kæledyrs- og bildetektering er fremtiden for skalerbar sikkerhed i hjemmet.

Højsignal AI-aktiverede enheder med lav støj til overkommelige priser vil være den nye standard i smarte hjem. Hjemmekamerafirmaer vil sandsynligvis være nødt til at omfavne AI på hver enhed for at imødekomme de stigende standarder for AI, og superstjerner AI-virksomheder, der optimerer detektering af enheder, vil vokse med denne øgede efterspørgsel. Det er en spændende fremtid for folk, der er interesseret i hjem, der ikke bare er smarte, men smartere.

Fortæl mig om dine Camera AI-oplevelser på Twitter:

@GantLaborde

//gantlaborde.com/