Hvordan jeg landede et React-udviklerjob under min # 100DaysOfCode-udfordring

Baggrund

Siden college var kodning noget, som jeg havde lyst til at lære, men følte, at jeg ikke var smart nok til at gøre. Når jeg stod over for en fejl eller et problem, ville jeg bare holde op og tro, at kodning ikke var noget for mig.

Selvom jeg bestod cs101 på college, følte jeg, at jeg stadig ikke vidste, hvordan jeg skulle kode. I 2016 spillede jeg med Ruby on Rails, men opgav det igen, fordi jeg ikke gjorde fremskridt. Ser man tilbage, var det ikke et klogt valg at gå direkte ind i en full-stack ramme.

Jeg besluttede at påtage mig # 100DaysOfCode Challenge, fordi jeg fortrød, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle kode. Hver gang jeg læste et indlæg om en person, der fik et job fra at lære at kode, ville jeg gøre det samme. Jeg læste om # 100DaysOfCode Challenge fra et freeCodeCamp-indlæg på Medium og besluttede at gøre det. Værre kommer til det værste, jeg spilder kun 100 dage på # 100DaysOfCode Challenge, tænkte jeg. Denne gang skulle jeg dog ikke holde op i mindst 100 dage.

Min oprindelige plan var at prøve i 100 dage. Slutresultatet var meget bedre, end jeg havde forestillet mig. Nu er jeg overbevist om, at jeg kan lære enhver teknologi eller sprog.

Jeg er også 31 år gammel og havde for nylig mit andet barn.

Her er mig, min datter og min buttede søn.

Mål

Kode mindst 1 time hver dag. (Ja, det er det! Hold det simpelt.)

Resultater under min udfordring

Jeg opnåede følgende under # 100DaysOfCode Challenge:

· Modtaget mit freeCodeCamp front-end certifikat

· Skrev 34 blogindlæg på min blog

· Modtaget 15 GitHub-stjerner på min GitHub

· Rangeret som 5. i Codewars.com med min Codewar-profil

· Modtaget 2 jobtilbud

Min kodningstidslinje

Dag 1 til 30 arbejdede jeg igennem tutorials og læste bøger

Dag 36 slutte jeg med freeCampCode front-end certifikatet

Dag 45 Jeg færdiggjorde React Markdown-appen

Dag 48. Jeg afsluttede appen React + Redux Recipe + Box

Dag 50 til 60 Jeg spillede med D3

Dag 60 til 75 oprettede jeg skabeloner til HTML / CSS, Gulp og weboptimering

Dag 83 Jeg sluttede min Netflix-klon

Dag 85 til 95 Jeg forberedte mig på mine jobsamtaler

Dag 97 Jeg modtog mit første jobtilbud

Teknologier, jeg stødte på

· HTML, CSS, ES5, ES6, SCSS, Gulp, React, Vue, D3

Min daglige kodningsplan

· Jeg øvede kodning i ca. 2 til 4 timer hver dag.

· Jeg lærte, at efter 4 timers kodning kan min hjerne ikke længere fokusere så godt.

· I min fritid så jeg YouTube-videoer, læste Medium-indlæg eller lyttede til podcasts om kodning.

· Jeg førte en log for at holde styr på mine optegnelser, så jeg kunne se tilbage på mine fremskridt. (Klik her for at se på min log.)

Hacks

Indskrænke dit fagområde

I begyndelsen af ​​udfordringen lærte jeg Ruby on Rails såvel som JavaScript. Jeg indså hurtigt, at det ikke var muligt at lære både front-end og back-end programmering på 100 dage. Så jeg besluttede at fokusere på bare frontenden. Det er bedre at være god til én ting end ikke god til noget.

Gør dit GitHub-projekt attraktivt

Du bruger allerede timer på at arbejde på dine sideprojekter, så brug bare et par minutter til at skrive din GitHub readme-fil. Jeg arbejdede på min GitHub readme-fil til mine projekter for at sikre, at de så godt ud. Jeg har altid inkluderet brugerhistorier, videogennemgang og demo-links for at gøre det lettere for mine seere at navigere og forstå, hvad min repo handler om. Klik her for at se min GitHub.

Her er en af ​​min GitHub repo til et projekt.

Sådan ser en normal GitHub ud.

Del dine projekter på sociale medier

Du vil gøre dette af to grunde. Først vil du have feedback på dine projekter, så du kan forbedre dem. For det andet vil du få eksponering. Under kodningsudfordringen delte jeg mine projekter på mine lokale Facebook-grupper (som var Kaohsiung frontend-udvikler og Taiwan Frontend Developer). Efter en måneds deling af mine projekter på sociale medier, da jeg deltog i lokale kodnings-møde-begivenheder, genkendte folk mig og fortalte mig, at de så mit arbejde online. Desuden havde interviewerne i 3 ud af mine 4 interviews allerede set mit arbejde.

Indsend ikke et traditionelt CV

Jeg besluttede at få mit CV til at se anderledes ud. Mit CV er mere visuelt og lettere at læse end sammenlignet med det traditionelle CV på en side. Jeg regnede med, at jeg skal få mit CV til at skille sig ud, så jeg kan konkurrere med mere erfarne udviklere. Denne strategi fungerede ret godt.

Her er et traditionelt CV.

Her er mit CV.

Sidste ord

Gør kodning til en vane

Kodning lidt hver dag er mere effektiv end kodning en gang imellem. Det bedste eksempel på dette er Jennifer Dewalt, der lavede 180 hjemmesider på 180 dage. Jeg er sikker på, at hun ikke har noget problem at finde arbejde som udvikler. Også når du gør kodning til en del af din daglige rutine, bygger du fart. Til sidst bliver kodning lettere.

Marker dig selv

Deltag i lokale mødegrupper til kodning, vær aktiv på sociale medier, og del dine projekter på forskellige kodningsfora eller grupper. Prøv at få så mange GitHub-stjerner som muligt. I slutningen af ​​min udfordring fik jeg omkring 30 GitHub-tilhængere og 15 GitHub-stjerner.

Stop ikke

Bliv ved med at kode. Hvis du holder ud, vil du til sidst have ”aha” -momentet, og jeg lover dig, tingene bliver lettere efter det.

Forhåbentlig har dette indlæg hjulpet dig. Jeg ønsker dig det bedste i din indsats for at blive udvikler! # 100DaysOfCode Challenge.

Hvis du er interesseret i at lære Front-end-udvikling, her er mine roste kurser:

[Begynder] CSS: Byg responsive websteder med rigtig verden med HTML5 og CSS3 (// bit.ly/beginnercss)

[Avanceret] Avanceret CSS og Sass: Tag din CSS til det næste niveau (//bit.ly/advancedcss)

[Alle niveauer] Moderne JavaScript fra begyndelsen (//bit.ly/modernjavascript)

[Avanceret] JavaScript: Forstå de underlige dele (//bit.ly/weirdpartsjs)

Udemy 10 $ kun rabat - ALLE KURSER GÆLDER: (//bit.ly/udemy10limited)

** Klik først på rabatten, klik derefter på det anbefalede kursus for at få rabat **