CodeNewbie-grundlægger taler om sin indvandrerhistorie og hendes rejse ind i tech - Podcast Interview

I denne uges podcast interviewer jeg Saron om hendes barndom og hendes snoede vej ind i teknologien som voksen.

Saron flyttede fra Etiopien til USA som barn. Hendes forældre havde høje standarder for hendes akademikere, og de ville endda udgøre ekstra lektier til hende hver nat.

Efter at have studeret liberal arts arbejdede Saron inden for videnskabsjournalistik. Til sidst besluttede hun at lære at kode. Efter noget selvstudium deltog hun i et kodende bootcamp. Derefter startede hun som udvikler hos ThoughtBot og arbejdede derefter hos Microsoft.

Saron grundlagde CodeNewbie i 2014 og begyndte at være vært for Twitter-chats for folk, der var interesserede i at lære at kode. Derefter lancerede hun CodeNewbie podcasten, som nu har mere end 200 interviews med udviklere over hele verden.

Selvom Saron er ekstremt produktiv, kommer denne produktivitet ikke let. Hun taler om blev for nylig diagnosticeret med bipolar lidelse og generel angstlidelse, og hun har tilpasset sig sin situation ved at være yderst metodisk om, hvordan hun investerer sin tid og energi.

Dette interview er en 2 timers lytning i din foretrukne podcast-afspiller-app - bare søg "freecodecamp", så finder du det.

Hvis du har et Amazon Echo, kan du bare sige "Alexa - spil freeCodeCamp podcast."

Eller du kan lytte til det lige her i din browser.

I 2017 oprettede Saron også en konference i New York City for nye udviklere kaldet Codeland. Konferencen sigter mod at være så inkluderende som muligt.

Du kan læse om min Codeland-oplevelse her.

Og du kan få billetter til 22. juli 2019 Codeland-konferencen her.