Introduktion til Open Source for Good Directory: Hjælp nonprofits med kode

For et par måneder siden spurgte vi 20.000 mennesker, hvorfor de lærte at kode. Mere end halvdelen af ​​dem sagde, at en af ​​grundene var at hjælpe nonprofits.

Det giver mening. Skrivningskode, der bruges af nonprofitorganisationer, er en vigtig måde, hvorpå medlemmer af freeCodeCamp-samfundet får praktisk erfaring med at arbejde i den virkelige verden.

Jeg begyndte at styre open source-projekter i december 2014 og har forbedret processen lige siden. Vi oprindeligt byggede og leverede 24 projekter på den "gamle måde" - specialbygget og leveret til en nonprofit ad gangen. De fleste af disse projekter bestod af grundlæggende websteder og tilpasset JavaScript-baseret CMS-arbejde.

Disse projekter gjorde meget godt for mange nonprofitorganisationer og hjalp snesevis af campister med at få deres første udviklerjob. Jeg indså også ret tidligt, at jeg var bestemt til at lære et ton talentfulde kodere at kende.

Men der var stadig måder at gøre mere godt på.

Med oprettelsen af ​​Open Source for Good i september sidste år brugte jeg vores tidligere erfaring med at køre disse projekter til at tage det op.

Efter kun ti måneder indeholder Open Source for Good allerede 7 nye robuste open source-værktøjer, som ethvert antal nonprofitorganisationer kan implementere og drage fordel af. (Til sammenligning tilbyder Atlassian - et børsnoteret softwarefirma - i alt 12 produkter.)

De fleste af disse værktøjer er allerede implementeret og bruges til at hjælpe fantastiske mennesker med at gøre fantastiske ting. To mere er næsten afsluttet.

Det virker. Vi gør mere godt. Og hver gang vi har stået over for en forhindring i dette program, har vi skubbet igennem og løst det.

”Succes er ikke endelig, fiasko er ikke fatalt: det er modet til at fortsætte, der tæller.” - Winston Churchill

Der skal mere gøres.

Problem: Ikke nok timer om dagen til, at jeg kan styre ethvert nonprofit-projekt.

Løsning: Rekrutter frivillige projektledere til at hjælpe os, mens de hjælper dem med at opbygge erfaringer til at kvalificere sig til PMI-ACP-eksamen.

Problem: Byg noget, som en organisation ender med ikke at bruge på grund af internt bureaukrati.

Løsning: Byg værktøjer, der kan være til gavn for mere end en organisation, og afdæk denne risiko. Porteføljeartikler, der bruges af rigtige mennesker og organisationer, er i sagens natur mere værdifulde ved jobjagt end projekter, der slet ikke bruges. Denne egeninteresse er hovedårsagen til, at vi har så mange frivillige til kick ass.

Problem: Flere campister, der ønsker at melde sig frivilligt, end vi havde gode nye projektideer til at starte fra bunden.

Løsning: Start campister med at bidrage til eksisterende open source-projekter. Dette er den bedste måde for dem at øve den kritiske udviklerevne på at arbejde med ældre kode.

For hvert problem har jeg tilstræbt at finde en løsning, hvor alle vinder.

Dagens problem: Stramheden i vores voksende samfund kan delvis tilskrives kodning for en sag sammen. Alligevel har kun en lille delmængde af samfundet nogensinde haft chancen for at gøre godt med os.

Indtil nu.

Løsning: I dag er jeg begejstret for at dele med dig lanceringen af ​​vores nye Open Source for Good Directory.

Nu, hvis du besøger biblioteket, mens du er logget ind på freeCodeCamp, vil du se en liste over projekter i kataloget, som du kan bidrage til med det samme - med eller uden alle dine certifikater.

Hvis du kan indsende en meningsfuld trækanmodning uden at nogen holder i din hånd, er du klar til at bidrage til disse projekter. Du kan bruge denne oplevelse til at hjælpe dig på din vej til et udviklerjob. Du kan kode for en sag som en del af din læringsproces.

Campister fungerer som projektopretholdere og er her for at hjælpe. At arbejde sammen med dig vil også være en del af deres læringsproces.

Hold øje med fanen spørgsmål i repoerne fra et af disse projekter og hjælp os med at tackle dem. Overvej at forkaste projektet og køre det lokalt for at se, om du kan finde fejl at rapportere eller forbedringer, der kan foreslås ved at oprette et problem.

Vi fortsætter med at opbygge nye projekter med små, samlede hold af de mest produktive bidragydere, der har optjent deres certifikater. Når disse værktøjer har nået en stabil frigivelse, vil jeg liste dem i biblioteket. Dette vil åbne dem for samfundsbidrag, der vil gøre værktøjerne bedre.

Hvis du ikke føler dig klar til at bidrage helt endnu, er det helt OK. Der vil altid være flere fejl at rette og flere funktionsanmodninger.

Bliv ved med at arbejde igennem udfordringerne, opbyg dine praksisprojekter, og optjen dine certifikater. Det er en bevist måde at lære at kode nogle fantastiske ting, og du vil slutte dig til de tusinder af andre campister, der har gjort dette før dig og sikret deres første udviklerjob.

Vi vil stadig være her, når du er klar til at bidrage.

Som jeg har sagt igen og igen: Alle nonprofitorganisationer skal have gavn af vores pro bono-kode, og alle campister skal bidrage til open source-projekter.

Nu er det lettere end nogensinde at gøre det.

Selve biblioteket er open source og er forbløffende i sine automatiserede funktioner og brugervenlighed. Speciel tak til Juan David Acosta for hans hjælp med at få dette projekt til målstregen. Du er velkommen til at kigge og se, om der også er nogen måde, du kan hjælpe os med at gøre det bedre.

Brug for lidt motivation for at komme i gang? Her er nogle fantastiske resultater fra vores frivillighed de sidste 10 måneder:

  • I det, der var langt et af mine stolteste øjeblikke ved roret af dette program, annullerede en uddannelsesfokuseret nonprofit, der betalte $ 10.000 / år for virksomhedssoftware, deres kontrakt og fokuserede deres operationer omkring vores nye open source studerende dataværktøj. Vi har ikke altid haft en let tid med at kvantificere, hvor meget vi sparer nonprofitorganisationer i softwareomkostninger. Nå der går du - og det er bare en nonprofit.
  • Jeg har et halvt sind til at starte en madbank på siden, her i DC, bare så jeg kan styre dens beholdning og leverancer ved hjælp af Pantry for Good. Først byggede vi den til at hjælpe med at drive en fødevarebank i Toronto, og nu har vi gjort det til et generelt open source-værktøj. Hvis din lokale madbank vil spare penge og drive mere effektivt, skal du nævne det for dem.
  • Har du modtaget nogen e-mails fra Quincy Larson inden for de sidste 7 måneder? Han sender disse e-mails billigt gennem AWS ($ 1 for 10.000 e-mails) ved hjælp af det autocamperbyggede Mail for Good-værktøj. Hvis du har din egen mailingliste, kan du begynde at bruge denne i dag for at spare masser af penge. Det gjorde vi bestemt.
  • Vi udvikler et open source-værktøj kaldet League for Good til at styre ungdoms- og velgørenheds sportsligaer gratis. Sportsliga management software forventes at nå en markedsværdi på 5,9 mia. $ I 2022. (Husker nogen anden at sælge slikbarer for at have råd til trøjer og udstyr som barn? Forestil dig at prøve at sælge 5,9 mia. Dollars af dem.)
  • Child First Authority klarede sig gennem deres første skoleår ved hjælp af vores open source-fraværssporings- og opsøgende app. Dette erstattede flere uhåndterlige excel-regneark.
  • En slutbruger af Conference for Good har meldt sig frivilligt til at springe ind og forbedre det konferencestyringsværktøj hos os. Snart vil endnu flere nonprofitorganisationer kunne bruge dette værktøj til at planlægge og organisere deres konferencer.
  • Vi stoppede med at kæmpe for at planlægge opkald på tværs af flere tidszoner med lanceringen af ​​Meeting for Good. Vi havde over tusind mennesker til at oprette konti i de få dage efter jeg meddelte lanceringen. Og projektholderen, Jean Philip de Rogatis, tilføjede netop Google Kalender-support i sidste uge.
  • Campister bliver ved med at få job midt i projektet. Det er et godt problem at have, og jeg synes ikke, det er et problem, der har brug for en løsning.

Glad kodning!

Michael D. Johnson, nonprofit fyr hos freeCodeCamp.

Følg mig på Medium, Twitter eller Facebook for at læse mere om kodning til en sag. Hvis du kunne lide dette, skal du klikke på? nedenfor, så andre vil se dette her på Medium.