Sådan hackes din Mac og giver den de smukke baggrunde, den virkelig fortjener

Lad os se det i øjnene. Standardbaggrundene på Mac bliver kedelige efter et par uger. Og det er kedeligt at indstille nyt tapet manuelt. Nå, hvad hvis jeg fortalte dig, at jeg fik min Mac, hilse på mig med et helt nyt tapet i høj opløsning hver gang jeg åbner det?

Hvis du er en Chromecast-bruger, er du muligvis bekendt med Chromecast Backdrop. Baggrund giver Chromecast mulighed for at vise et lysbilledshow med smukke fotos, når den er inaktiv.

Mens de fleste brugere bruger Facebook som standard for at sende fotos, bruger mange fotografer Google+ til at offentliggøre deres arbejde. Google vælger nogle af disse bedste fotos for at skabe strålende lysbilledshow.

I lang tid var dette eksklusivt for ChromeCast-brugere. Men for et par måneder siden udgav Google en smidig app til Mac, der hedder Google Featured Photos.

Du undrer dig måske over, hvorfor min titel siger "tapet", men derefter linker til en "Screen Saver" -app. Nå, der er det lille trick. På en Mac kan enhver pauseskærm fås til at køre som baggrund med kun en linje kode.

Først skal du downloade og installere Google Featured Photos pauseskærm. Gå derefter til SystemindstillingerDesktop & pauseskærm og indstil Google Featured Photos som den aktive pauseskærm. Nu er det tid til at køre den magiske kode.

Kodningstid!

Sluk terminalen, og indsæt nedenstående kodelinje. Det indstiller din pauseskærm som dit tapet.

/System/Library/Frameworks/ScreenSaver.framework/Resources/ScreenSaverEngine.app/Contents/MacOS/ScreenSaverEngine -background &

EDIT: Apple besluttede at omstrukturere en smule i High Sierra.

Hvis du bruger High Sierra (eller senere), er den ScreenSaverEngine.appflyttet til et andet sted. Brug koden nedenfor i stedet for den ovenfor.

/System/Library/CoreServices/ScreenSaverEngine.app/Contents/MacOS/ScreenSaverEngine -background &

Bare udskift alle forekomster af Frameworks/ScreenSaver.framework/Resources med, CoreServicesog du vil være god at gå!

Sejt, ikke?

Problemet med at køre netop den kode kode er, at hvis du lukker terminalvinduet - eller hvis din Mac går i dvale - lukker pauseskærmen, og dit tapet går tilbage til det, som det var som standard. For at håndtere dette er vi nødt til at gå lidt dybere.

For at opdage, hvornår Mac'en sover og vågner, har vi brug for et lille stykke software kaldet "Sleepwatcher." Du kan downloade det her. Åbn bare filen, så udpakkes din Mac den downloadede fil (nogle gange skal den muligvis ekstraheres to gange). Efter udpakning får du en “sleepwatcher_2.2” mappe. Flyt bare denne mappe til Desktop og kør følgende linjer med kode i Terminalen.

sudo mkdir -p /usr/local/sbin /usr/local/share/man/man8

Du skal muligvis indtaste din adgangskode, når du har indsat denne linje. Kør derefter:

sudo cp ~/Desktop/sleepwatcher_2.2/sleepwatcher /usr/local/sbin

Kør derefter:

sudo cp ~/Desktop/sleepwatcher_2.2/sleepwatcher.8 /usr/local/share/man/man8

Fantastisk! Du har installeret Sleepwatcher.

Lad os nu tilføje de kodelinjer, der er nødvendige for at få Sleepwatcher til at køre pauseskærmen, når din Mac vågner, og dræb pauseskærmen, når din Mac går i dvale.

Sleepwatcher søger efter og kører to filer, .sleepnår Mac'en sover, og .wakeupnår Mac'en vågner. Vi skal bare oprette disse 2 filer i brugerens hjemmekatalog.

Skriv i terminalen, nano ~/.wakeupog indsæt derefter nedenstående kode.

#!/bin/bashosascript -e 'do shell script "/System/Library/Frameworks/ScreenSaver.framework/Resources/ScreenSaverEngine.app/Contents/MacOS/ScreenSaverEngine -background & EOF"'

Tryk nu på Control + X for at afslutte. Når den spørger, om du vil gemme filen, skal du trykke på Y og derefter trykke på enter-tasten for at bekræfte filnavnet. Dette opretter .wakeupfilen. Nu for at oprette .sleepfilen.

Ligesom ovenfor skal du skrive nano ~/.sleepog indsætte nedenstående kode.

#!/bin/bash
osascript -e 'do shell script "kill `ps -ax | grep [S]creenSaver | cut -c1-6` EOF"'

Igen skal du trykke på Control + X for at afslutte, Y for at gemme, og derefter enter-tasten for at bekræfte filnavnet. Nu .sleepoprettes filen.

I Terminal skal du køre nedenstående kodelinje.

chmod 700 ~/.sleep ~/.wakeup

Det ændrer tilladelserne til de nyoprettede filer, så de kan køres af Sleepwatcher.

Nu hvor du har oprettet scriptsne, skal du blot tilføje Sleepwatcher til, launchdså det kan starte, når systemet starter, og fortsæt derefter med at køre i baggrunden. Indsæt følgende kodekode i din terminal.

cp ~/Desktop/sleepwatcher_2.2/config/de.bernhard-baehr.sleepwatcher-20compatibility-localuser.plist ~/Library/LaunchAgents

Dette kopierer Sleepwatcher-egenskabslistefilen, så den kan føjes til launchd. Indsæt nu bare koden nedenfor i Terminal for at tilføje Sleepwatcher til launchd.

launchctl load ~/Library/LaunchAgents/de.bernhard-baehr.sleepwatcher-20compatibility-localuser.plist

Fantastisk! Du kan nu genstarte din Mac, og den launchdkører Sleepwatcher-scripts ved opstart. Sæt bare din Mac i dvale og vågn den op. Derefter bydes du velkommen med et smukt tapet.

Hvis du vil afinstallere alt og gå tilbage til standard, skal du følge nedenstående link.

For at afinstallere skal du køre følgende linjer i Terminal en efter en.

Når du har kørt disse, kan du afinstallere Google Screen Saver og genstarte din Mac. Det skal fjernes. Lad mig vide ... medium.com

Jeg håber, du nød denne korte vejledning, og nyd disse smukke tapetbilleder. Hvis du kunne lide dette, skal du trykke på ❤️ og holde øje med mere.