Sådan laver du en App Store-værdig iOS-appeksempel på et budget

Tilbage i 2014 gjorde Apple det muligt at tilføje en forhåndsvisning af en app til App Store. Appeksempler er den bedste måde at vise potentielle brugere, hvad din app har at tilbyde, før de downloader appen. Faktisk er brugere 3 gange mere tilbøjelige til at installere en app med en forhåndsvisning af en app, ifølge StoreMaven.

Desværre har mange solo-producenter ikke budgettet til at ansætte en professionel til at lave en forhåndsvisning af en app. For nylig fandt jeg mig selv i denne position, og efter nogle grave, fandt jeg et par gratis værktøjer til at lave en forhåndsvisning af en kvalitetsapp.

I dette indlæg vil jeg gennemgå følgende:

  1. Forberedelse af indholdet
  2. Optagelse af videoen
  3. Redigering af videoen
  4. Almindelige problemer

Jeg antager, at du bruger en Mac, der leveres gratis med Xcode, Quicktime og iMovie. Hvis du ikke bruger en Mac, skal du muligvis købe disse værktøjer.

Forberedelse af indholdet

Hver appudvikler kender de mest engagerende og sjove dele af deres app. Sørg for at fremhæve dem i din appeksempel. Find ud af, hvor du skal tilføje tekstoverlejringer, og sørg for, at teksten står i kontrast til den baggrund, den vises på.

Fra og med iOS 11 kan du have op til tre appeksempler til at vise din app. Det kan være fristende at bruge hele de 90 sekunder, du får, men jeg vil foreslå at indlæse dine mest interessante funktioner i den første. Hvis brugerne ikke er interesseret i din app ved den første forhåndsvisning, er det usandsynligt, at de tager sig tid til at se de to andre.

Endelig vil du muligvis vise brugerne, hvordan de vil interagere med din app. Brug GSTouchesShowingWindow til at vise berøringer og bevægelser. Det er super nemt at installere og viser, hvordan brugerne interagerer med din app.

Optagelse af videoen

Når du har besluttet det indhold, du vil vise, kan du begynde at optage din video. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge Quicktime til at optage skærmen på en tilsluttet iPhone.

Plugin din iPhone, åbn derefter quicktime og tryk på File > New Movie Recording. Dette åbner et optagevindue. Fra rullemenuen ved siden af ​​optageknappen kan du vælge den enhed, du har tilsluttet.

Brug af en tilsluttet enhed betyder, at du kun er begrænset til de enheder, du har. Heldigvis kan du bruge Xcode CLI til at registrere dine simulatorhandlinger.

For at optage med Xcode CLI skal du køre din simulator i Xcode. Åbn derefter din terminal, og indtast følgende kommando:

$ xcrun simctl io booted recordVideo example.mp4

Udfør de handlinger, du vil optage i simulatoren, derefter ctr-Ci din terminal for at afslutte optagesessionen. Ovenstående kommando tilføjer videoen example.mp4til den aktuelle mappe på din terminal.

Redigering af videoen

Der er to mål, du prøver at nå, mens du redigerer din forhåndsvisning:

  1. Vis din app i det bedst mulige lys
  2. Rediger forhåndsvisning ned til mellem 15 og 30 sekunder

Det bedste værktøj til redigering af en forhåndsvisning af en app er iMovie . Åbn iMovie, og klik på File > New App Preview. Slip din video i medieområdet for at tilføje den til dit projekt.

Jeg vil ikke gå i detaljer om, hvordan man redigerer en iMovie-app, men brugergrænsefladen er ret intuitiv. Træk og slip bare de scener, du ønsker, i det nederste område for at føje dem til dit klip. command+Bgiver dig mulighed for at opdele dit klip, så du kan passe til kølige overgange og holde styr på tempoet bedre. Du kan tilføje overgange mellem splitklip, lyd og titelskærme.

Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på File > Share > App Pgennemgang (hvis du ikke t see App Pgennemgår, kan du også click filere). Vælg derefter den destination, du vil gemme den til, og tryk på Enter. Efter et par sekunder vil din video være tilgængelig.

Almindelige problemer

Så på dette tidspunkt er der en god chance for, at du allerede har alt klar til at gå, men når du prøver at uploade din forhåndsvisning til iTunes Connect, får du en fejl. Det er sandsynligt, at dine problemer skyldes et af disse to krav til appeksempel:

  1. Din app previews opløsning skal svare til kravene til enhedstypen
  2. Din appeksempel skal køre ved 30 fps

Sandsynligheden for, at din apps forhåndsvisning af opløsning ikke opfylder kravene, er ret lav, men jeg løb faktisk i problemer, selv når jeg optog direkte fra min iPhone . Uanset årsag fangede Quicktime alt med en pixel, så iTunes Connect nægtede at lade mig uploade videoen.

Efter nogle søgninger fandt jeg et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at beskære din .mov(eller en hvilken som helst videotype) i den rigtige opløsning. Gå til ezgif.com, og klik Video to GIFpå navigationslinjen. Dette åbner en anden navigationslinje under den første, hvor du vil se Crop video. Klik på det, så kan du uploade din quicktime- .movfil. Beskær videoen til den størrelse, du har brug for, og download den nye fil.

Hvis du står over for problemer relateret til din forhåndsvisning af appen, der ikke kører med 30 fps, er det let at rette (gratis) med ffmpeg. Åbn din terminal, sørg for at have hjemmebrygget installeret, og indtast:

$ brew install ffmpeg

Nu med ffmpeg installeret, cdi det bibliotek, der indeholder din video, og indtast:

$ ffmpeg -i "original.mov" -r 30 "converted_30fps_video.mov" 

Dette vil output din video konverteret til 30 fps.

Konklusion

Du skal nu have en forhåndsvisning af en app, der opfylder alle Apples krav. Det er vigtigt at have en forhåndsvisning af en app, så din app skiller sig ud fra de millioner af apps i App Store. Jeg fandt ud af, at de værktøjer, der blev brugt i denne vejledning, fik mig med en forhåndsvisning af app af høj kvalitet, som jeg følte markedsførte min app godt, og det kostede ikke en krone!

Jeg håber, at denne guide sparer dig tid og penge. Held og lykke i App Store!

Mange tak for læsningen! Hvis du kunne lide denne historie, skal du følge mig på Twitter, hvor jeg sender artikler om produktstyring, teknik og design.