Sådan tilmelder du dig gratis Coursera-kurser

Et spørgsmål, jeg får stillet hele tiden her på Class Central, er: er Coursera-kurser virkelig gratis?

Courseras brugergrænseflade er bevidst designet til at skubbe eleverne mod Courseras betalte tilbud. Det forvirrer ofte nye elever med hensyn til, hvilket indhold der faktisk er gratis på platformen, og hvordan man kan gå hen og tilmelde sig det.

Da jeg har besvaret dette spørgsmål hundreder af gange før, besluttede jeg at skrive en artikel, der præciserer dette. Jeg vil også forsøge at besvare nogle grundlæggende spørgsmål om Coursera og opdatere denne artikel regelmæssigt, når Coursera ændrer sin politik og brugergrænseflade.

Hvis du planlægger at anbefale Coursera til nogen, kan du måske også pege dem på denne artikel.

Hvad er Coursera?

Coursera er en online uddannelsesudbyder, der tilbyder online kurser, populært kendt som “MOOCs” eller Massive Open Online Courses, fra topuniversiteter rundt om i verden.

I øjeblikket har Coursera 150 sådanne universitetspartnere fra 29 lande rundt omkring i verden. Disse partnere inkluderer Stanford, Duke, Penn, Princeton, Michigan, Peking og HEC Paris. Coursera er også begyndt at samarbejde med virksomheder som IBM, Google og PwC, der lancerer online kurser på Coursera's platform.

Kan du få et Coursera-certifikat gratis?

Certifikater var gratis i Courseras tidlige dage. Desværre kan du ikke få et gratis certifikat til at gennemføre Coursera-kurser nu. MOOC-udbydere overalt er ophørt med at tilbyde gratis certifikater til at gennemføre deres online kurser.

Er Coursera stadig gratis?

Ja og nej. Der er bestemt et par kurser på kurser på Coursera, der kun betales. Eksempler på disse er skrivefærdigheder til ingeniørledere eller Googles databehandling, opbevaring og sikkerhed med Google Cloud Platform. På dette tidspunkt er jeg ikke sikker på, hvor mange af disse slags kurser der findes.

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel har langt størstedelen af ​​kurserne noget element af "gratis" - for det meste er videoerne gratis at se, men du skal betale, hvis du vil have adgang til klassificerede opgaver og certifikater.

Hvis du søger efter gratis kurser på Courseras websted, vil du se en klistermærke øverst på søgeresultaterne, der stort set siger det, jeg nævnte. Coursera har dog stadig et par kurser, hvor selv de klassificerede opgaver er helt gratis.

Husk at revidere

Coursera kalder at have adgang til de gratis dele af et kursus til "revision af kurset." Jeg stødte først på dette koncept med revision, da jeg gik til Georgia Tech, hvor jeg fik mine kandidater i datalogi. Jeg fik min bachelorgrad i Indien, og vi havde ikke konceptet med revision der.

Her er en hurtig definition fra universitetets ofte stillede spørgsmål

Auditering af et kursus giver en studerende mulighed for at tage en klasse uden fordel for en karakter eller kredit for et kursus .

Så når du prøver at tilmelde dig Coursera-kurser gratis, skal du kigge efter ordet revision . Vi forklarer nedenfor - med skærmbilleder - hvordan man tilmelder sig Coursera's revisionstilstand, men Coursera bliver ved med at tilpasse deres brugergrænseflade eller teste forskellige iterationer, så hvad der er på din skærm på Coursera's websted kan være anderledes end det, der præsenteres nedenfor.

Hvordan tilmelder jeg mig kurser gratis?

Find kursussiden - Du kan kun tilmelde dig gratis via individuelle kursussider

Coursera har to hovedprodukter: online kurser og specialiseringer.

Specialiseringer består dybest set af en række online-kurser designet til at gøre det muligt for dig at mestre et bestemt emne. Nogle specialiseringer har et stenstenprojekt som det sidste kursus i sekvensen. Ikke alle kurser er en del af specialiseringer, men et flertal af kurser, der er nystartede, er en del af en specialisering.

Nogle af de ældre baner, der var omkring tolv uger lange, er blevet konverteret til specialiseringsformat, hvor det oprindelige kursus er opdelt i flere kurser.

Når du gennemsøger / søger kurser på Coursera, vil du bemærke, at specialiseringer og kurser blandes sammen i resultater. For specialiseringer vil du se antallet af kurser i en given specialisering under dets navn. Du vil også bemærke, at specialiseringer er anført højere på placeringen end almindelige kurser.

På specialiseringssider kan du ikke tilmelde dig deres individuelle kurser. Hvis du klikker på knappen "Tilmeld", får du kun mulighed for at betale for specialiseringen.

For at tilmelde dig gratis skal du finde de enkelte kursussider. Desværre, selvom det viser kurserne i specialiseringen, linker specialiseringssiden ikke til de enkelte kurser.

Hvis du ruller lidt ned, vil du se en liste over kurser, der er en del af specialiseringen. For at besøge kursets side skal du kopiere kursusnavnet og indsætte det i søgefeltet på Coursera.

Bedre endnu, du kan søge efter kurset på Class Central - //www.class-central.com/search. Vi viser dig også resultater af lignende kurser, der ikke er på Coursera.

Tilmeld dig kursussiden

På dette tidspunkt antager jeg, at du er på Coursera-kursussiden for det kursus, du er interesseret i, og at du er logget ind på Coursera.

Coursera har to forskellige indtægtsmodeller, som brugerne kan købe de ikke-gratis dele af kurset.

Den første er en ligetil model: køb af certifikater til individuelle kurser. I dette tilfælde vil du, når du først har klikket på "tilmeld", se to muligheder, hvoraf den ene ("Fuld kursus, intet certifikat") giver dig mulighed for at tilmelde dig gratis (som vist nedenfor).

Nogle kurser har muligvis ikke "fuld kursus" (dvs. de klassificerede opgaver ligger bag en betalingsvæg). I så fald vises den anden mulighed som "revision". Vælg "revision" og klik derefter på "fortsæt" for at tilmelde dig gratis.

Den anden metode til indtægtsgenerering er en månedlig abonnementsbaseret model. Ved at betale et månedligt abonnementsgebyr (startende fra $ 39 / måned) får du adgang til premiumfunktioner for alle de kurser, der er en del af Specalization. Din adgang slutter, når du holder op med at betale for abonnementet.

Hvis du er logget ind på Coursera og på en kursusside for et kursus, der er en del af en specialisering, vil du se den blå “tilmeld” -knap omgivet af grøn baggrund. Det vil have teksten "prøv gratis" over den. Bemærk: denne knap omgivet af grønt vises kun til brugere, der er logget ind på Coursera. Prisoplysninger vises ikke til elever, der ikke er logget ind.

Når du klikker på "tilmeld", skal du se en popup, der beder dig om at tilmelde dig en gratis prøveperiode (som vist nedenfor). Nederst til højre i denne popup vil du se et lille "audit" -link. Klik på dette link for at tilmelde dig kurset gratis. Du vil være i stand til at se videoer og deltage i diskussionsfora, men har ikke adgang til klassificerede opgaver.

Jeg håber, du fandt denne guide nyttig. Hvis du fandt nogen del af guiden forvirrende, så lad mig det vide, så opdaterer jeg guiden, så den bliver klarere. Kommenter også, hvis du finder et Coursera-kursus, der ikke passer til de mønstre, der er beskrevet ovenfor.