The Brave Browser: Hvor mange penge kan dit websted eller YouTube-kanal tjene som udgiver?

I løbet af de sidste 18 måneder har vores nonprofit tjent næsten $ 2.000 fra folk, der bruger Brave Browser til at besøge freeCodeCamp.org.

I denne artikel vil jeg fortælle dig om Brave Browser og vise, hvordan det fungerer.

Jeg hjælper dig også med at beslutte, om det er værd at registrere dit websted eller din YouTube-kanal som en modig udgiver.

Og hvis du vil tilmelde dig, så du kan få betalt, viser jeg dig også, hvordan du gør det.

Men først vil jeg temperere dine forventninger. Medmindre du har et stort publikum, er Brave sandsynligvis ikke en væsentlig del af din indkomst.

For noget perspektiv:

  1. freeCodeCamp.org er et af de 2.000 mest besøgte websteder
  2. Og vores publikum er for det meste udviklere, der er meget mere tilbøjelige til at bruge Brave Browser end et mindre teknisk publikum

Med andre ord kan din kilometertal variere.

En hurtig bemærkning om min objektivitet

Før nogen beskylder mig for at have brugt min indflydelse til at øge værdien af ​​Braves Basic Attention Token (BAT) kryptokurrency: vi solgte hele freeCodeCamps BAT, før vi offentliggjorde dette.

Vi overførte det til freeCodeCamps bankkonto, hvor det vil hjælpe os med at dække denne måneds serveromkostninger.

Forresten, hvis du vil støtte freeCodeCamp, anbefaler jeg, at du donerer direkte til os. Det er her langt størstedelen af ​​vores nonprofits budget kommer fra. De ressourcer, vi får fra Brave, hjælper bestemt, men de begynder ikke engang at dække omkostningerne ved at drive en nonprofit som vores.

Hvad er den Brave Browser præcist?

Brave er en open source-browser med en indbygget annonceblokering.

Brave blev oprettet af Brendan Eich - den samme udvikler, der oprettede JavaScript-programmeringssproget tilbage i 1995.

Den store idé bag Brave er, at i stedet for at understøtte websteder ved at se deres bannerannoncer, kan du betale dem direkte via din browser.

Sådan fungerer det:

  1. Du bruger penge til at købe Braves Cryptocurrency Basic Attention Token (BAT), og den BAT går i din Brave tegnebog.
  2. Brave holder styr på, hvor meget tid du bruger på hvert websted eller YouTube-kanal.
  3. Derefter opdeler Brave dine BAT og betalingswebsteder og YouTube-kanaler hver måned baseret på hvor meget tid du brugte dem.

Dette betyder i stedet for at give en masse små individuelle donationer til de snesevis af websteder og YouTube-kanaler, du bruger hver måned, kan du bare indlæse penge i Brave. Brave distribuerer derefter passivt disse penge til dig.

Brave har også en manuel "tip" -funktion.

Hvordan tjener du penge på Brave?

Først skal du registrere dit websted eller din YouTube-kanal som udgiver. Du kan registrere dig som en modig udgiver her.

Hver måned, hvis folk bruger Brave til at gennemse dit websted eller se dine videoer, sender Brave dig deres Basic Attention Token (BAT) -kryptovaluta gennem en tjeneste kaldet Uphold.

For faktisk at trække denne BAT fra Uphold (og konvertere den til en anden valuta), skal du først oprette en Uphold-konto.

Bemærk, at dette indebærer at udfylde formularer og dele mange følsomme oplysninger, såsom dine bankoplysninger, personnummer, dit id og dit foto.

Hvordan kan du prøve selve Brave Browser?

Brave er gratis og open source. Du behøver ikke betale penge for at bruge dem.

Men hvis du lægger penge i din Brave tegnebog, vil Brave dele 95% af det med de websteder, du besøger. (Brave holder 5% af det som et transaktionsgebyr).

Hvis du installerer Brave ved hjælp af dette link, siger Brave, at de donerer $ 5 til freeCodeCamp. Brave siger - temmelig vagt - at du er nødt til at "bruge browseren (minimalt) over en 30 dages periode" for at freeCodeCamp.org kan få $ 5. Så jeg gætter på, at du prøver at bruge det mindst hver dag.

Der er også nogle andre interessante aspekter af Brave. For eksempel kan du frivilligt se Braves egne annoncer - som er mere anonymiserede end traditionelle annoncenetværk. Brave betaler dig derefter en lille mængde Basic Attention Token til gengæld for din opmærksomhed.

Braves tilgang til at erstatte mere påtrængende annoncer på websteder med mere egne privatlivsindstillede annoncer er stadig en kontroversiel. Men det kunne i sidste ende presse nogle af de værste aktører i "ad tech" -rummet til selv at blive mindre påtrængende.

Har Brave en lys fremtid?

I løbet af de sidste 2 år har værdien af ​​Braves BAT-kryptovaluta bortset fra et par spidser været omkring 0,20 $ pr. Token:

Jeg kender ingen, der arbejder hos Brave, og jeg har ingen oplysninger om deres virksomhed, der ikke allerede er offentligt.

Ifølge Crunchbase har Brave ikke skaffet nogen penge siden juni 2017, da de havde en af ​​de eneste succesrige ICO'er i historien, der solgte BAT til en værdi af 35 millioner dollars på mindre end 30 sekunder.

Det er muligt, at de muligvis ikke behøver at skaffe yderligere finansiering, hvis de tjener penge nok gennem BAT og deres operationer.

Hvis noget synes Brave godt klar til at vokse. Google planlægger i det væsentlige at dræbe annonceblokerende Chrome-udvidelser. Dette kan få flere til at skifte til en browser med indbyggede annonceblokkere, som Brave.

Hvordan er din modige indtjening hidtil?

Hvis du har været en modig udgiver i et stykke tid, opfordrer jeg dig til at dele dine tal. Hvor meget har I alle tjent med Brave indtil videre?

Jeg håber, at denne vejledning har været en nyttig ressource for dig. Glad kodning.