React Native - Grundlæggende kommandoer forklaret med eksempler

Her finder du en liste over grundlæggende kommandoer til at begynde at udvikle iOS- og Android-apps ved hjælp af React Native. Hvis du ikke har det installeret endnu, anbefales det, at du følger den officielle guide.

Start af et nyt projekt

Der er forskellige måder, du kan bootstrap på en reagerende native applikation. Du kan bruge Expo eller create-react-native-app(som til gengæld bruger Expo-Cli) til at starte dit nye projekt, men med denne metode har du mere kontrol over, hvad der sker i dit projekt, og kan kommunikere, tilpasse og skrive dine egne moduler med indfødte biblioteker til iOS og Android-mobilplatform.

react-native init [PROJECT-NAME] cd [PROJECT-NAME]

Kør app i Android-emulator

Denne kommando er selvforklarende, og som den siger, starter Android-emulatoren og installerer den app, du lige har oprettet. Du skal være i roden af ​​projektet for at køre denne kommando.

react-native run-android

Kør app i iOS-emulator

Denne kommando gør nøjagtigt det samme som, react-native run-androidmen i stedet for Android-emulatoren, åbner den iPhone-simulatoren.

react-native run-ios

Link afhængigheder til oprindelige projekter

Nogle biblioteker har afhængigheder, der skal linkes i den oprindelige kode, der genereres til React Native. Hvis noget ikke virker, efter at du har installeret et nyt bibliotek, skyldes det måske, at du springer dette trin over.

react-native link [LIBRARY-NAME]

Ryd bundt

Hvis noget ikke kører som forventet, skal du måske rydde og oprette en ny pakke med denne kommando.

watchman watch-del-all

Støtte dekoratører

JSX understøtter ikke dekoratører som standard, så du skal installere Babel- pluginet for at få det til at fungere.

npm install babel-plugin-transform-decorators-legacy --save npm install babel-plugin-transform-class-properties --save

Eksporter APK for at køre på enheden

Med de følgende kommandoer har du og usigneret apk, så du kan installere og dele med dine kolleger til testformål. Husk bare, at denne apk ikke er klar til at uploades til App Store eller produktion. Du finder din nye apk i android/app/build/outputs/apk/app-debug.apk.

1. Bundle debug build

react-native bundle --dev false --platform android --entry-file index.android.js --bundle-output ./android/app/build/intermediates/assets/debug/index.android.bundle --assets-dest ./android/app/build/intermediates/res/merged/debug

2. Opret debug build

cd android ./gradlew assembleDebug

Flere ressourcer på React Native:

  • Sådan opbygges mobilapps med React Native
  • Funktionelle versus klassekomponenter i React Native
  • Sådan tester du React Native Apps med Jest og Enzyme