Arbejde inden for teknologi: Rådgivning fra sorte kvinder til sorte kvinder

I løbet af de sidste par måneder har jeg haft en hel del henvendelser fra unge sorte kvinder, der starter deres karriere inden for teknologi. De har bedt om rådgivning relateret til at arbejde i branchen, navigere gennem virksomheden og blomstre på arbejdspladsen.

Af troen på, at sorte kvinder kan lære af hinanden og kan støtte hinanden i vores professionelle ambitioner, nåede jeg ud til sorte kvinder inden for teknologi og stillede dem tre spørgsmål:

(1) Hvis du kunne gå tilbage i tiden til begyndelsen af ​​din karriere inden for teknologi og give dig selv et råd, hvad ville du sige?

(2) Hvad er et råd, du vil give til sorte kvinder, der kommer ind i teknologiindustrien?

(3) Hvis du kunne ændre en ting ved din nuværende arbejdsplads for at gøre det til en bedre oplevelse for sorte kvinder, hvad ville det være?

Rådgivningen i dette stykke kommer fra sorte kvinder, der arbejder inden for design, forskning, reklame, ingeniørarbejde, IT og produkt- / programstyring; de arbejder på tværs af større byer i USA, og de fleste respondenter var 25 til 45 år gamle.

Dette er deres råd.

Hvis du kunne gå tilbage i tiden til begyndelsen af ​​din karriere inden for teknologi og give dig selv et råd, hvad ville du sige?

Temaer: vær ikke bange, tro på dig selv, sikr posen, vær vokal om dine ambitioner, søg visdom og støtte.

”Folk vil nogle gange være skraldespand mod dig. De vil fortælle dig, at du ikke ved nok, eller at din viden ikke er teknisk nok. Lyt ikke til dem. De går på en umulig standard, som selv de selv ikke kunne opfylde. Du er simpelthen kærlig teknologi nok. ”

“Gå bare efter det! Stop med at undskylde af grunde til ikke at gå efter noget, du virkelig vil have. ”

”Byg et netværk af andre sorte kvinder inden for teknologi, der har været i branchen. Du får brug for dem i svære og nedslående tider på arbejdet. Endnu vigtigere er, at de vil være i stand til at give dig råd om, hvordan du navigerer i virksomhedslivet, især fordi du finder dig selv i rum, hvor du (flere gange end ikke) vil være en af ​​de eneste sorte kvinder der. ”

“Prioriter selvpleje i dit travlhed. Lad ikke forhold falde på vejen, bare fordi du har travlt. Find tiden og giv tiden til de nærmeste og prioriter dit velbefindende. ”

”Jeg vil sige, at selvom vejen frem ser ensom, er du ikke alene. Jeg vil sige at læne mig på de kvinder, som du har kendt og set bane vejen foran dig, både inden for og uden for teknologibranchen, og vær ikke bange for at du vil være en 'gider' ved at bede om hjælp og indrømme du har svært ved det. Mit største råd ville være at give mig selv nåde og stolthed over at have modet til at bevæge mig uden for en komfortzone for at forfølge en sti, der endnu ikke var helt bestemt, men i sidste ende ville få mig til at svømme i dybden af ​​min egen mulighed og til ikke frygte eller tvivle på disse dybder. ”

”Vær mere selvsikker. Tag de skridt, der fremmer tillid til din viden, ekspertise og færdigheder. Forbered dig for eksempel grundigt før hvert møde, uanset mødets vigtighedsniveau, læsning af nøgledokumenter, kommentering af dokumenter osv. Tillid er intet andet end forberedelse. Opbyg et ry for at være oven på dine ting. ”

"Du er hovedpersonen i dit liv, det er din verden, nyd din rejse, forkæle dig med dine lidenskaber, elske dig selv voldsomt, du klarer det."

”Gå efter pengene og pas også på virksomhedernes omdømme. Find andres indsigt i, hvordan virksomheden kan lide at arbejde med, inden du accepterer et tilbud, og mød dit team. ”

”Vær ikke bange for at formulere, hvad dine interesser og karrieremål er, og hold dig til dem. Vær ikke bange for at imødegå tilbud. ”

”Tro på dig selv. Du smider din egen vej er en styrke, ikke en svaghed. Jeg drejede mig om at arbejde i nonprofit-sektoren med en ikke-teknisk uddannelse, og jeg følte mig så meget som en fisk ude af vand i Silicon Valley. Da jeg fik mere erfaring som designer, indså jeg imidlertid, at min baggrund var et aktiv, der adskiller mig. ”

"Begynd at tale for dig selv tidligere, du er din egen bedste cheerleader."

Hvad er et råd, du vil give til sorte kvinder, der kommer ind i teknologibranchen?

Temaer: sponsorer> mentorer, tag risici, giv ikke op på dine karrierestræbelser, vær sikker på hvad du har at tilbyde, dine tanker og ideer har værdi.

”At få en sponsor er vigtigere end en mentor. En sponsor er en person, der kan tale med kvaliteten af ​​dit arbejde / din arbejdsmoral og vil gå til bat for din under performance-gennemgang eller ved landing af dit næste projekt / koncert. I det væsentlige er de villige til at risikere deres sociale og professionelle kapital for at øge din. Det er ikke det samme som en mentor. En mentors eneste risiko og udgift er deres tid. ”

”Hvis et job ser interessant ud, skal du ansøge om det. Ignorer trangen til at passe 100% af kvalifikationerne. Undersøgelser viser, at mænd kun ser på og opfylder måske 25% af dem. Forestil dig en kvinde, der har 75%, der ansøger om det samme job. Du ville være en sko-in. ”

”Hav tillid til, at dit perspektiv, uanset hvor anderledes, er værd at blive hørt. Vær modig i at dele de måder, du tænker og oplever ting forskelligt på, fordi det kan have en stærk indflydelse på retningen af ​​et produkt eller en virksomhed, der måske ikke har haft forskellige perspektiver uden dig. Ved, at din stemme er af værdi, selvom der ikke er nogen anden, der støtter dig, eller hvis der er andre, der prøver at fortælle dig noget andet. Ofte når du læner dig ind i disse øjeblikke og taler op, vil du opdage, at der er andre, der har følt det samme, men har følt det som om de ikke havde plads eller selvtillid til at sige det. ”

"Netværk, du vil senere indse, hvor vigtige forbindelser er."

"Bliv ikke i et firma eller team, hvis du ikke kan lide det eller dem, der er en anden, der er villig til at betale dig mere og være glad."

”Skriv din vision ned, og lav en plan. Find troværdige mentorer og sponsorer, som du kan mødes med, for at få en sund meningsfuld feedback. ”

”Lad dig ikke narre til at tro, at alle 'almindelige' kvinder vil være din sponsor eller allierede på arbejdspladsen. Jeg er overrasket over de mennesker, der er gået til flagermus for mig eller forsvaret mit ry, når ting går galt (hvilket de uundgåeligt vil). Mange af disse mennesker har medtaget hvide mænd på mit hold. Faktisk har hvide mænd været lige - hvis ikke mere - støttende af mig end hvide kvinder. ”

”I de fleste arbejdsteammiljøer vil du være den eneste sorte kvinde. Vær forsætlig i dine beslutninger, tal op og vær aldrig bange for at begå fejl. Sådan lærer du. Hav også altid et mål, der er målrettet mod karrierevækst, som du aktivt arbejder for. ”

”Giv ikke op. Vi har brug for dine tankers muligheder og ideer. Også forhold betyder noget, så gør dig klar til at netværke for at hjælpe dig med at komme ind og holde netværk for at bevæge sig op. ”

”Byg sammen. Bede om hjælp. Søg samfund hvor som helst du kan for at støtte dig. Selvom det bare betyder at blive medlem af en Slack-gruppe for WoC. ”

”Vær sikker på din værdi og færdigheder, som andre måske tvivler på, men tvivl aldrig på dig selv - du er ubegrænset. Hatere er umodne. ”

Hvis du kunne ændre en ting ved din nuværende arbejdsplads for at gøre det til en bedre oplevelse for sorte kvinder, hvad ville det være?

Temaer: øge repræsentationen ved at ansætte flere sorte kvinder, sikkerhed for at anerkende hvide privilegier og racisme, hvide kolleger, der leder samtalen om mangfoldighed og inklusion.

”Jeg ville have opfordret sorte kvinder endnu mere end nogensinde til at ansøge om stillinger, som de tror ville være uden for deres rige. Vi har brug for mange sorte kvinder i ledelsen. Og at stoppe med at lede efter mentorer efter et bestemt tidspunkt og begynde at lede efter sponsorer. Du har brug for nogen til at droppe dit navn i beslutningsrummet, når tiden kommer. Begynd at bygge dem tidligt (og tro aldrig, at du IKKE fortjener anerkendelsen). ”

“FLERE SORT KVINDER! Verdenen har brug for dig. ”

”Jeg er den eneste sorte kvinde i vores softwarefirma med (10000+ ansatte, italiensk-baseret virksomhed). Jeg har bedt HR om at forbedre vores kulturelle mangfoldighedstræning, da det påvirker min komfort på arbejdspladsen (f.eks. Kommentarer om hår, folk, der prøver at bruge 'slang' med mig, forudsat at jeg er 'aggressiv', fordi jeg er høj, sort og spillede basketball, blev spurgt, hvorfor jeg ikke får venner eller spiser med nogen, når alle grupperer sammen baseret på nationaliteter / kulturer / race). ”

“Flere sorte kvinder. Jeg arbejder i et stort, velkendt teknologivirksomhed, og selvom vi har flere kontorbygninger, er jeg den eneste sorte kvinde i min bygning. Det kan føles virkelig ensomt, og som om jeg altid skal knuse det for at bevise, at jeg hører hjemme her. ”

”At få hvide mennesker til at eje deres hvidhed og racistiske ideologier, så vi kan have modige samtaler om race, og hvorfor jeg i 2019 er den første afroamerikaner, der får forfremmelse og ansættelse i min afdeling. Også hvorfor ingen i afdelingen ønsker at anerkende det. ”

“Flere af os! Der er så få sorte kvinder i designtekniske job. ”

”Giv mere uddannelse om hvide privilegier og hvid feminisme. Som den eneste sorte kvinde i min bygning finder jeg det vanskeligt at deltage i samtaler, som mine hvide kvindelige kolleger har om ligestilling, for det eneste perspektiv, de taler om, er, hvad det betyder at være kvinde. Mens det for mig handler om også at være en sort kvinde. Det er et privilegium at kun se dit køn som en barriere for lighed og ikke behøver at tage højde for din etnicitet og / eller race. ”

”Jeg arbejder i et fjernt og fuldt distribueret team, der synes modstandsdygtigt over for møder personligt. For mig ser jeg dette som et negativt, fordi opbygning af forhold sker personligt. Intet antal Slack-beskeder eller videokonferencer kan erstatte personligt netværk. For fjernarbejdere har du flere muligheder for at opbygge relationer for at fremme social binding og teamtillid. ”

“Ansæt flere af os! Vær forsætlig og gennemsigtig omkring din ansættelsesproces, når det er tid for teamet at vokse og ikke lade inkludering være ude af diskussionen, når de søger kandidater. ”

”Bare én ting? Ubevidst bias træning til ledelse. ”

”Jeg ville skabe mere synlighed for de sorte kvindelige ledere her ... Jeg vil stadig gerne have et solidt netværk eller plads til sorte kvinder, der specifikt kan læne sig ind i.”

”Stop med at tvinge sorte kvinder til at blive Diversity & Inclusion Champion. Vi er trætte og behøver ikke at påtage os ansvaret for at uddanne dig om privilegium, racisme og din egen bias. Nej, vi vil ikke tale om dette hele tiden. Jeg føler ofte, at jeg skal tale om mangfoldighed og inklusion, fordi ingen andre på kontoret kæmper for det eller endda diskuterer det. Og som de eneste sorte kvinder er det afskrækkende AF. ”

"Flere interne grupper målrettet mod vejledning og fremme karrierevækst for farvede kvinder i virksomheden."

”Jeg har ingen andre sorte kvinder på mit hold. Det ville være rart at have flere mennesker, der lignede mig på kontoret. ”

Hvis du kunne lide det, du læste, skal du øge chancerne for, at dette stykke bliver læst af andre ved at dele det på sociale medier! Tak!