De bedste bloggingplatforme for udviklere i 2021

Der er mange platforme og softwareløsninger, du kan bruge til din blog. Men spørgsmålet er, hvilken der er bedst egnet til dine behov.

Efter at have prøvet en overflod af muligheder for min blog, vil jeg besvare spørgsmålet og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til din blog.

Mens du læser artiklen, skal du ikke glemme, at den er formet af mine oplevelser og præferencer. Ikke desto mindre vil jeg være så objektiv som muligt.

Uden yderligere ado, lad os se, hvilke der er de bedste blogplatforme til din udviklerblog.

freeCodeCamp

freeCodeCamp er et af de bedste valg, hvis du bare vil have, at mange mennesker læser din skrivning. De kører deres publikation svarende til et traditionelt akademisk tidsskrift.

En fordel er, at du ikke behøver at bekymre dig om at opbygge eller vedligeholde din egen blog.

En anden massiv fordel er, at du heller ikke behøver at bekymre dig om at promovere dine artikler. freeCodeCamp har en enorm base af læsere, som du kan nå, hvis du offentliggør artikler der. De promoverer artiklerne fra deres forfattere i hele deres netværk, så du blogger ikke i tomrummet.

På bagsiden, da freeCodeCamp bruger meget tid på at redigere artiklerne og offentliggøre dem, og til gengæld beder de om, at du ikke genudgiver disse artikler på andre platforme.

Derudover skal du ansøge om at skrive til dem. Du skal allerede have nogle eksempler på din skrivning, du skal indsende, når du ansøger.

Her er en oversigt over nogle af fordele og ulemper ved at offentliggøre på freeCodeCamp.

Fordele:

 • Du behøver ikke bekymre dig om at opbygge og vedligeholde bloggen.
 • Du blogger ikke i tomrummet. freeCodeCamp har en betydelig følge.
 • De har et redaktionsteam, der grønt lyser dine egne artikelideer eller hjælper dig med at komme med artikelideer og redigerer dine artikler.

Ulemper :

 • freeCodeCamp ønsker ikke, at du krydsindlægger artikler, som de har hjulpet dig med at redigere, offentliggøre og offentliggøre.
 • Du skal ansøge om at blive forfatter, og selv da afviser de mange artikelideer.

Hashnode

Jeg opdagede for nylig Hashnode, og siden da er det den vigtigste platform, jeg bruger til min blog. Det betyder ikke, at det er det bedste. Det betyder, at det opfylder alle mine behov og krav.

Hashnode er en platform, der giver dig mulighed for at oprette en blog og skrive artikler, ligesom alle de andre platforme i denne artikel.

En af de største forskelle er, at Hashnode giver dig mulighed for at kortlægge dit brugerdefinerede domæne. Det betyder, i stedet for at have username.bloggingplatform.com, kan du have et domæne som yourname.com.

Dette får din blog til at se mere professionel ud, og det er også lettere for læserne at huske din blogadresse.

En anden væsentlig fordel er, at du ikke er bundet til platformen. Du kan nemt downloade alle dine indlæg eller eksportere dem til GitHub. Det betyder, at du altid kan rejse uden for meget besvær.

For at sætte tingene i perspektiv, mistede jeg de fleste af mine artikler, da jeg skiftede fra WordPress til Hashnode. Derfor er det afgørende at være i stand til nemt at eksportere dine artikler.

Endelig kan du tilpasse og personliggøre din blog. Du er måske opmærksom på, at blogplatforme kun har et design, der bruges af alle. Men med Hashnode kan alle tilpasse deres blog med brugerdefineret CSS, så deres blog har en unik fornemmelse og udseende.

Du har dog stadig ikke fuld kontrol over din blog. Hvis du ikke bygger din blog fra bunden, er du altid afhængig af en anden.

For eksempel, hvis du vil have en funktion, skal du foreslå den og vente, indtil den er implementeret. Selvom funktionerne normalt implementeres hurtigt, skal du stadig vente og ikke have kontrol over dem.

Du er heller ikke i stand til at fjerne eller ændre centrale Hashnode-funktioner. For eksempel kan du ikke fjerne knappen "Log ind" fra din blogside. Alt i alt er det dog en fremragende platform til blogging.

Lad os således se fordele og ulemper ved at bruge Hashnode.

Fordele:

 • Det giver dig mulighed for at tage backup af alle dine indlæg.
 • Du er en del af et stort samfund.
 • Du kan tilpasse og personliggøre din blog.

Ulemper :

 • Du skal acceptere og følge servicevilkårene.
 • Du bruger stadig en andens platform.

Du kan læse mere om Hashnode i denne artikel.

Hacker Noon

Hacker Noon er en professionel platform, der har over 12.000 udviklere, der aktivt skriver og læser historier. Og platformen er ikke kun begrænset til udviklere. Du kan også finde artikler fra bygherrer, stiftere, beslutningstagere og hackere. Der er således en bred vifte af emner, du kan skrive om.

Hovedfordelen ved Hacker Noon er, at de har et redigeringsteam, der kontrollerer artiklerne. Det betyder, at folk ikke kan poste hvad de vil på platformen.

På samme note er kvaliteten af ​​artiklerne højere, da de kontrolleres manuelt af redaktører. Hvordan kommer det dig til gode? Du drager fordel af, at nogen redigerer dine artikler og giver feedback. Modtagelse af feedback hjælper dig med at identificere huller i din viden, og det giver dig mulighed for at udfylde disse huller.

Derudover har Hacker Noon et samfund på sociale medier med over 500.000 mennesker. Det betyder, at du kan nå ud til mange mennesker, når de deler din artikel. Derudover bygger du også dit image. Dine forfatteroplysninger vises to gange i artiklen sammen med dine sociale medielinks. Således når du et bredt publikum og promoverer dig selv også.

På bagsiden er du ikke i stand til at kortlægge dit brugerdefinerede domæne. Det betyder, at Google og andre søgemaskiner indekserer Hacker Noon's webadresser i stedet for dine egne. Således giver forfattere væk potentiel Google-trafik.

Endelig ser alle blogs ens ud. Du er ikke i stand til at ændre dit blogdesign.

Alt i alt er Hacker Noon dog en fantastisk platform til blogging. Jeg planlægger at bruge det til at krydse nogle af mine artikler.

Fordele :

 • De har et redigeringsteam, der kontrollerer dine artikler. Du kan derefter forbedre dem baseret på den feedback, du modtager.
 • De har et socialt mediesamfund med over 500.000 mennesker. Som et resultat kan du nå et bredt publikum.

Ulemper :

 • Forfattere giver potentiel Google-trafik væk, fordi søgemaskiner indekserer Hacker Noon URL.
 • Ingen mulighed for at bruge dit tilpassede domæne.
 • Manglende evne til at tilpasse og personliggøre din blog.

Dev til

Dev To er en anden fantastisk platform til blogging, der sky-raketterede, da Medium introducerede en paywall-funktion. Jeg har brugt platformen siden jeg begyndte at blogge seriøst, hvilket var begyndelsen på dette år.

En af de største fordele ved at blogge på Dev To er, at du er en del af et enormt samfund. Folk kan følge hinanden og få besked, når de sender en ny artikel. Er dette anderledes end andre blogplatforme? Nej. Forskellen er det høje antal mennesker, der bruger platformen. Således er det lettere at nå læsere.

Et andet plus er, at de deler (nogle) artikler om deres sociale mediekonti. For eksempel har de kun 214.000 følgere på Twitter. Det betyder, at du har flere chancer for at nå et stort publikum, hvis de deler din artikel.

Desuden er der i lighed med Medium publikationer eller organisationer. Lad os for eksempel sige, at jeg har firmaet "Catalins software". Således kan jeg oprette en organisation på Dev To, og folk kan skrive for det. Det betyder, at du får bedre synlighed og rækkevidde. Årsagen er, at både personer, der følger dig, og dem, der følger organisationen, får besked, når et indlæg offentliggøres.

På den anden side er ligesom Hacker Noon den største ulempe, at du er bundet til platformen. Det betyder, at du ikke let kan eksportere dine artikler og derfor flytte på en anden platform.

En anden ulempe er, at du ikke kan have dit eget domæne. Det betyder, at din blog-URL er i form af dev.to/your_name .

Endelig kan du ikke tilpasse og personliggøre din blog. Som et resultat har alle blogs samme design og følelse.

Samlet set er Dev To en god platform at bruge til blogging. Men hvis du vil have en professionel blog, tror jeg, at det er vigtigt at have dit domæne og et brugerdefineret tema.

Lad os se fordele og ulemper ved platformen:

Fordele :

 • De har et enormt samfund, som du kan være en del af det. Som et resultat er det lettere at nå ud til folk og undgå at blogge i tomrummet.
 • Du kan blive en del af publikationer eller organisationer, hvilket betyder at du kan nå ud til flere mennesker.
 • De deler artiklerne på deres sociale mediekonti, hvor de har mange tilhængere.

Ulemper :

 • Ikke en nem måde at eksportere dine artikler på eller at flytte til en anden platform.
 • Du kan ikke tilpasse og tilpasse din blog. Alle blogs ser ens ud.
 • Du kan ikke kortlægge dit domæne. Du har en generisk URL.

Konklusion

Dette er de vigtigste platforme, jeg nyder og anbefaler til blogging. Du kan bruge en af ​​dem, dem alle eller kun nogle af dem.

Hvis du spørger mig, hvad jeg gør, og hvad du skal gøre, vil jeg råde dig til at:

 1. Åbn en blog på Hashnode, fordi du kan have et personligt domæne, og du kan personalisere det. Som et resultat er din blog mere professionel.
 2. Kryds derefter til Hacker Noon eller Dev To.
 3. Når du har mere praksis med at skrive og en portefølje af artikler, kan du overveje at ansøge om at blive forfatter på freeCodeCamp.

Tak for læsningen. Hvis du kan lide det, jeg skriver, er chancerne for, at du vil elske det, jeg sender. Overvej at abonnere på min adresseliste. Hvis du ikke er fan af nyhedsbreve, kan vi altid holde kontakten på Twitter.