Open Source for Good

Vi har brugt to år på at kode for en sag, en nonprofit ad gangen. Og nu skubber Free Code Camp sig for at hjælpe organisationer i stor skala.

I dag er jeg begejstret for at annoncere Open Source for Good .

Udgangspunktet er simpelt: alle nonprofitorganisationer skal have gavn af vores pro bono-kode, og alle campister skal bidrage til open source-projekter. Open Source for Good opnår disse to mål på én gang.

Jeg har personligt vurderet hundreder af forslag til tilskud fra nonprofitorganisationer. Gang på gang beder disse nonprofitorganisationer om hjælp med de samme grundlæggende problemer.

De håber at udnytte teknologi, der enten endnu ikke findes eller er uoverkommelig dyr. Og i mange tilfælde er vi i stand til at bygge det til dem.

Men hvorfor skulle disse værktøjer fortsat være til gavn for kun en nonprofit ad gangen?

Pro Bono i målestok

Tag den app, vi byggede til Chasdei Kaduri - en fødevarebank i Toronto.

Vi byggede dette værktøj til Jonathan og hans team for at hjælpe dem med at minimere administrationsomkostninger, reducere fejl og i sidste ende øge deres effektivitet.

Den app, vi byggede, hjælper dem med at administrere leverancer til de familier, de betjener, kategorisere donerede madvarer, oprette pakkelister omkring diætbegrænsninger og optimere leveringsruteopgaver. Det udsteder endda skatteindtægter til donorer.

Der er hundreder af tusinder af fødevarebanker rundt om i verden, der burde have adgang til dette værktøj. Chasdei Kaduri er enig. De ønsker at open source det.

Eller tag den app, vi byggede til Options Inc - en nonprofit, der finder job til voksne med intellektuelle handicap og derefter transporterer dem til og fra disse job hver dag.

Da de fortalte os om deres daglige mareridt - at styre ruterne til snesevis af køretøjer, der kun bruger et excel-regneark - hjalp vi dem pro bono.

Med Matts ord tillader den app, som vi har bygget nu, dem "at gøre på 2 minutter, hvad der før tog 2 timer."

Nu kan deres team tildele chauffører og passagerer til køretøjer og optimere deres ruter med Google Maps.

Og der er mange andre nonprofitorganisationer, der styrer en flåde af køretøjer eller administrerer en liste over leveringsadresser, der skal have adgang til dette værktøj. Options Inc er enig. De ønsker at open source det.

Vi er allerede begyndt processen med at fjerne organisationsspecifikke funktioner, så disse værktøjer er relevante for en bredere vifte af nonprofitorganisationer. Og det er ikke kun afsluttede projekter, vi åbner for sourcing. Vi lancerer også helt nye open source-projekter.

Brug penge på missionen, ikke softwaren.

Lad os tale om e-mail.

Ideelle organisationer er nødt til at kommunikere med deres vælgere. Dette betyder e-mail - masser af e-mail. Og selvom en nonprofits mailingliste muligvis vokser, er deres budget muligvis ikke.

På Free Code Camp har vi kæmpet med det samme grundlæggende problem. Her er, hvor meget det ville koste os hver måned at bruge den mest populære e-mail-tjeneste i dag:

Vi bruger $ 1.800 hver måned på at sende ugentlige e-mails til vores open source-samfund. Selv med en nonprofitrabat på 15% er dette uoverkommeligt dyrt for mange organisationer.

Freemium-tjenester lyder overkommelige, når en nonprofit lige er startet sin postliste. Men så snart de forlader det gratis niveau, betaler de meget.

Vi hjælper disse mellemstore nonprofitorganer massevis - organisationer, der er for store til at kvalificere sig til gratis tierløsninger, men for små til at betale tusinder af dollars hvert år for software.

Vores open source for god e-mail-service er kun den første af mange værktøjer, vi bygger, så nonprofits kan erstatte dyre virksomhedsabonnementer.

Vores samfund har en unik position. Vi har tusindvis af dygtige frivillige udviklere. Vi har et system til at koordinere deres indsats. Hvis nogen kan hjælpe almennyttige organisationer med at reducere deres teknologiomkostninger, er det os.

Hvad betyder dette for campister?

Dette betyder, at vores samfund fortsat vil skabe værktøjer til nonprofitorganisationer, der endnu ikke findes, eller som de ikke har råd til.

Det betyder, at når du er færdig med de første 1.200 timers udfordringer, kan du levere dine første open source-bidrag til en række projekter lige her med støtte fra vores samfund.

Det betyder, at du kan melde dig frivilligt med mere fleksibilitet end nogensinde før. Selvom du kun kan bidrage med et par timer om ugen, kan du stadig gøre en enorm forskel.

Vi introducerer også et system, hvor campister kan optjene point i retning af deres Full Stack Development Certificate ved at bidrage til Open Source for Good.

Vi tildeler stadig kodetilskud til individuelle nonprofitorganisationer. Og det arbejde, vi udfører på mange af disse værktøjer, fortsætter gennem Open Source for Good.

Med Open Source for Good opbygger vi minimum levedygtige produkter (MVP'er) ved hjælp af hold fra en frivillig projektleder plus to campister, ligesom vi gør med Code Grants. Når disse MVP'er er på plads, bliver disse campister projektvedligeholdere og anmodninger fra marken fra bidragydere som helhed.

Efter måneder med planlægning er Open Source for Good her. Vi hjælper nonprofitorganisationer i stor skala med open source.