Reager indfødt guide

Reager Native

React Native er en platform på tværs af platforme til opbygning af mobile applikationer, der kan køre uden for browseren - oftest iOS- og Android-applikationer

Det kan også bruges til at opbygge applikationer på Windows-enheder, desktop OS'er og Apple TV-apps, men denne vejledning dækker kun dets mest almindelige formål - Android- og iOS-applikationer.

Indholdsfortegnelse

 • Hvad er React Native?
 • Årsager til at vælge React Native
 • Sådan kommer du i gang med React Native

Hvad er React Native?

React Native falder mellem native applikationer og hybridapplikationer på mobilapp-spektret. Den brugergrænseflade, du opretter, er helt native, og den samlede applikationsydelse er næsten lige så god som at skrive en native app.

Det giver dig også fleksibilitet til at integrere webvisninger (websider) eller native-kode (Java / Kotlin til Android, Objective C / Swift til iOS) i dine applikationer, hvor du vil.

Det følger det samme mønster som Reager, hvor visningerne (hvad du ser på skærmen) gengives fra JavaScript-filerne. Forskellen er, at den leverer sin egen API til håndtering af native mobilvisninger vs DOM på nettet.

Hvis du er forvirret over, hvordan dette fungerer, skal du følge denne vejledning på freeCodeCamp, og det vil tage dig trin for trin gennem disse koncepter.

Årsager til at vælge React Native

 1. Koden genanvendelighed  - Den bruger en kode baseret, der deles mellem begge platforme.
 2. Genbrug webværktøjer og færdigheder  - Genbrug JavaScript-viden, værktøjer og hjælpeprogrammer somaxiosRedux og andre biblioteker, der ikke kræver DOM fra internettet.
 3. Optimeret til udviklerproduktivitet  - Leveres med funktioner som genindlæsning af hot / live-modul og Chrome-udviklerværktøjer til fejlfinding ud af kassen!
 4. Ydeevne  - Udfører bedre end hybrid applikationsrammer som Ionic og Cordova, da den ikke bruger webvisninger.
 5. Virksomhedens opbakning  - Mange virksomheder understøtter og bidrager til React Native inklusive Walmart, Airbnb, Wix og selvfølgelig Facebook.
 6. Community  - React Native har et stort (og voksende) samfund med over 1500 bidragydere til kerneprojektet og tusinder mere, der bidrager til forskellige biblioteker.
 7. Bedre brugeroplevelse  - React Native bruger JavaScript-koden til at gengive native komponenter fra din telefons operativsystem. Med andre ord er applikationens brugergrænseflade (UI) helt indfødt!
 8. Tværplatform - Fantastisk måde at prototype og spare tid på, mens du bygger enten en universel brugergrænseflade eller platformsspecifik mobilapplikation, der kan køre på både iOS- og Android-enheder.

Sådan kommer du i gang med React Native

Der er to hurtige nemme måder at komme i gang med React Native. Afhængigt af din situation kan man være en bedre mulighed for dig.

 1. Opret React Native App - Svarende til Create React App, den går i gang ved hjælp af terminalen.
 2. Expo - Bedst til prototyping af en app, eller hvis den er tidligere. Ved hjælp af Expo kan du endda oprette en hurtig app ved hjælp af træk og slip-funktioner fra snack.expo.io i browseren.

Flere ressourcer på React Native:

 • Sådan opbygges mobilapps med React Native
 • Funktionelle versus klassekomponenter i React Native
 • Sådan tester du React Native Apps med Jest og Enzyme