Sådan tilføjes et billede af sociale medier til dit Github-projektlager

Deling af links uden et socialt billede kan gøre kraftigt indhold til en flop. Hvordan kan vi udnytte de ejendomsmægler, som sociale medier giver os, når vi deler vores hårde arbejde på Github?

Vil du springe foran "hvad" og "hvorfor"? Spring til "hvordan"!

Påvirkning af billeder i sociale medier

Ethvert feed på sociale medier er et væld af indhold, der kan være svært at fordøje fuldstændigt. Når du stryger eller ruller gennem feedsne, bliver du mødt med noget tekstbaseret indhold og masser af medier.

Og det er af en god grund! Hvad skiller sig ud, når du scanner eksemplet ovenfor? Ikke støvpartikel-retweet fra CodePen til venstre, men AWS i midten, hundenæse øverst til venstre og Al Pacino øverst til højre blandt de andre store medieindlæg.

Billeder, gifs og videoer er en god måde at give iøjnefaldende indhold på. Som en bonus optager de typisk meget mere plads i feedet, hvilket gør det endnu mere sandsynligt, at du får en chance for at se det.

Det absolutte minimum på Github

Når du deler dine Github-projekter til sociale medier, er standardindstillingen ret kedelig. Tag denne tweet som et eksempel:

har brug for at importere emojier fra et andet Slack-arbejdsområde? bekymre dig ikke, der er nu et script! //t.co/cNKihZyCMP

- Colby Fayock (@colbyfayock) 8. februar 2020

Github giver os et simpelt socialt mediekort, der består af vores Github-avatar, stien til vores projekt og den korte beskrivelse fra toppen af ​​siden.

Nu er det dejligt, at de endda viser et kort til at begynde med og for at være retfærdige, hvad ville de vise? Men denne tweet springes ret let over i folks feeds mellem store, skinnende billeder.

Github sociale medier billeder

Heldigvis giver Github os en dejlig og nem måde at tilføje et billede til hver repo, der kan hjælpe det indhold, vi deler, arbejde lidt mere for sig selv.

Med lidt kreativt arbejde kan vi uploade et billede, der vil udnytte pladsen på folks feeds og få dit arbejde den opmærksomhed, det fortjener.

Før vi dykker ind, skal det bemærkes, at du skal have den nødvendige adgang for at kunne ændre indstillingerne for arkivet for at ændre billedet. Hvis du oprettede repoen, er chancerne for, at du har denne adgang.

At finde eller oprette et billede

Før vi uploader et billede, har vi først brug for et billede. Du kan gå en af ​​to ruter: at finde et billede eller oprette et nyt.

Hvis du vil gå den enkle rute, kan du se dig omkring gratis for at bruge billeder, der er ret nemme at finde på nettet. En af mine favoritter er Unsplash, da du typisk finder billeder i høj kvalitet, men der er masser af andre, du kan finde med en simpel søgning. Tilføjelse af fotos serveres dog normalt bedre til blogindlæg og indholdsbaserede indlæg.

JAMstack-websteder er raseri lige nu, og med god grund - de er hurtige, og det er ret nemt at komme i gang med at bygge en.

Hvis du vil lære mere, vil denne artikel af @colbyfayock vise dig, hvad JAMstack er, og hvordan man dykker lige ind. //T.co/7NaiUUsAou

- freeCodeCamp.org (@freeCodeCamp) 19. februar 2020

Jo bedre rute er at oprette din egen. Fordelen ved at oprette et billede er, at du kan tilpasse det med stor tekst for at fange ekstra opmærksomhed i feedet.

Der er masser af gratis værktøjer, der er tilgængelige, der giver dig mulighed for at oprette et billede, der starter med en social mediespecifik skabelon, så du behøver ikke bruge pengene på Photoshop for at komme derhen.

Det eneste krav til dit billede er, at dets størrelse skal være mindst 640 × 320px. Hvis det er muligt, skal du stræbe efter mindst 1280 × 640 px for at sikre, at billedet vises i høj opløsning i feeds.

Tilføjelse af et billede til din Github repo

Når vi først har vores image, er vi bare tilbage med at tilføje billedet til vores repo, som uden tvivl er den enklere del.

Naviger først til indstillingerne for din repo ved hjælp af fanenavigeringen øverst på siden. Som en påmindelse skal du være i stand til at ændre indstillingerne for at ændre billedet.

Rul derefter ned til sektionen Social forhåndsvisning, hvor hvis du ikke i øjeblikket har et billedsæt, finder du et stort tomt rektangel med en redigeringsknap i nederste venstre hjørne.

Klik på knappen Rediger, vælg Upload et billede, find derefter dit billede på din computer, og vælg filen.

Når det er valgt, uploades din billedfil til Github og indstilles som dit sociale billede!

Eksempel på dit nye billede

Når du er færdig med at uploade dit billede, kan du finde vej til din yndlings sociale platform og prøve det. Udsendelse til Twitter viser for eksempel nu et godt stort billede i stedet for din lille Github-avatar!

Løft let en @reactjs-kortapp med denne @gatsbyjs-starter //t.co/x0YJUuAzvz

- Colby Fayock (@colbyfayock) 20. februar 2020

Som du kan se, maksimerer denne tweet den ledige plads og får pointen rundt om, hvad projektet handler om.

Et par tip til oprettelse af billeder

Stor, enkel tekst

Det kan være let at blive fanget i overdesign af en grafik eller ikke være tilstrækkelig opmærksom på skriftstørrelsen. Sørg for at bruge store bogstaver med en skrifttype, der er let at læse, så når nogen ruller forbi dit indlæg, kan de forstå det og ikke bare springe det over.

Tilføj et logo

Har du et logo til dit projekt? Eller er det et plugin til et bestemt værktøj? Prøv at tilføje et logo for straks at give kontekst om, hvad projektet handler om!

Maksimer opløsning

Ingen kan lide at se på billeder af dårlig kvalitet. Udnyt alle disse dyrebare pixels, og upload et billede, der oversættes til høj kvalitet i et feed. Github anbefaler især en billedstørrelse på mindst 1280 × 640 pixel.

Har du andre tricks til at maksimere deling på socialt?

Del dine yndlings tip med mig på Twitter!

Følg mig for mere Javascript, UX og andre interessante ting!

  • ? Følg mig på Twitter
  • ? ️ Abonner på min Youtube
  • ✉️ Tilmeld dig mit nyhedsbrev