Sådan offentliggøres i publikationen freeCodeCamp Medium

Opdatering: I stedet for at udgive på Medium kører vi nu vores eget open source-værktøj, hvor vi udgiver artikler til et endnu større publikum.

Du kan læse mere om vores træk på denne forumtråd, som indeholder instruktioner til, hvordan du kan ansøge om at blive forfatter, læs denne stilvejledning.

Det følgende er til historiske formål, hvis du er nysgerrig.

Vores open source-community kører Medium's største tekniske publikation. Hvis du skriver om udvikling, design eller datalogi - og leder efter et publikum - er dette et godt sted at blive offentliggjort.

freeCodeCamp er et open source-samfund med tusindvis af bidragydere, mentorer, lærere og arrangører af begivenheder.

Mere end en million mennesker lærer at kode ved hjælp af freeCodeCamp hver måned, og tusinder af os har arbejdet gennem 1.200 timers læseplan og fået deres første udviklerjob.

Vi er en nonprofit. Du kan hjælpe os med at betale for servere og andre omkostninger ved at blive en supporter.

Her er hvad alt dette betyder for dig som forfatter:

 • Vi pudser ikke din historie med reklamer eller lægger den bag en betalingsvæg (eller "e-mail-væg" eller andet - ingen underlige tricks).
 • Du kan inkludere links til din egen blog eller tjeneste og endda tilknyttede links, så længe det gøres smagfuldt og gennemsigtigt.
 • Dine historier er dine. Vi gør ikke noget krav til dem. Du kan krydspost dem, hvor du vil. Andre aviser og websteder kan endda henvende sig til dig om syndikering eller oversættelse af dem. Det er fint for os. Vi beder bare om - da vi investerer meget tid i redigering og reklame for dine historier - fjerner du dem ikke fra vores Medium-publikation, når vi først har offentliggjort dem.

Vores redaktører har erfaring med at køre aviser og redigere tekniske publikationer. Vi læser dit indlæg, og hvis vi synes, det er lovende, giver vi dig oprigtig feedback om, hvordan du kan forbedre det. Derefter udfører vi den endelige redigering af din historie, offentliggør den og hjælper dig med at offentliggøre den.

Siden vi lancerede denne Medium-publikation for 18 måneder siden:

 • Vi har offentliggjort omkring 1.000 historier
 • der har modtaget et gennemsnit på 23.000 visninger
 • med en median på 6.500 visninger (dvs. halvdelen af ​​disse historier har modtaget mindst 6.500 visninger)

Så hvis du skriver om teknologi, kan vi hjælpe dig med at nå et meget større publikum.

Indholdsfortegnelse

 • Hvordan vi evaluerer, redigerer og udgiver historier
 • En hurtig primer til at skrive godt på Medium
 • En god overskrift gør hele forskellen
 • Grib med billeder
 • Byg fart med en stærk føring
 • Etabler troværdighed
 • Skriv smart
 • Tilskriv dine kilder
 • Fremvis din kode
 • Få links til at se naturlige ud
 • Integrer medier
 • Forklar forkortelser
 • Udseende og stil
 • Tilføj 5 tags
 • Offentliggør dine historier på sociale medier
 • Endelig rådgivning

Hvordan vi evaluerer, redigerer og udgiver historier

Bemærk: Jeg har skjult indsendelsesinstruktionerne, det hemmelige ord og e-mail-adressen i nedenstående tekst, så du læser alt dette. ?

Vi modtager 100+ indlæg hver uge og beskytter vores læsers tid. Vi søger kun at offentliggøre historier, der er:

 • godt skrevet
 • om interessante emner, som folk ikke allerede har skrevet for meget om
 • relevant for vores publikum af udviklere , designere og dataforskere .

Hvis vi synes, at din historie passer godt, tilføjer vi dig som forfatter til publikationen freeCodeCamp og sender dig et acceptbrev med yderligere instruktioner.

Så sætter vi din historie i køen, der skal redigeres og offentliggøres. (Her er vores redaktørhåndbog, hvis du er nysgerrig efter denne proces). Denne proces kan tage et stykke tid, så vi takker dig på forhånd for din tålmodighed. Du kan se redigeringer i Mediums revisionshistorik. Du har stadig fuld kontrol over din artikel, hvis du har brug for at foretage opdateringer.

Hvis vi ikke synes, at din historie passer godt til publiceringen af ​​freeCodeCamp, sender vi dig en e-mail med besked om dette. Ingen problemer. Det påvirker ikke din evne til at få efterfølgende historier offentliggjort her negativt.

Bemærk, at alle vores redaktører har andre ansvarsområder inden for open source-fællesskabet, så det kan tage flere dage for os at svare dig. Men så længe du følger instruktionerne for indsendelse skjult nedenfor, svarer vi dig.

En hurtig primer til at skrive godt på Medium

Som forfatter kæmper du en krig mod ligegyldighed. Du er nødt til at få folk til at passe nok til at klikke igennem til din historie. Du er nødt til at overbevise dem om at tage en chance på dig.

Du har kun to våben mod den ubarmhjertige rulle af nyhedsfeeds: en overskrift og et billede.

Sådan ser en historie ud i Mediums nyhedsfeed:

Sådan ser det ud på Facebook:

Og sådan ser det ud på Twitter:

Din overskrift og åbningsbillede er de eneste ting, folk har til at bedømme din historie på. Før de selv kan læse din historiens første afsnit, skal de besvare et spørgsmål. Det er det samme spørgsmål, som vi alle stiller os hver dag: vil det være min tid værd?

Dit første job som forfatter er at vælge en overskrift og et billede, der får folk til at svare "ja".

En god overskrift gør hele forskellen

Din overskrift er den vigtigste del af din historie. Brug tid på at raffinere det.

Brug ikke clickbait: “Du vil ikke tro dette ene latterligt effektive overskrift mørke mønster”

Brug ikke lister: “11 uhyrlige overskrifter, der vil tvinge folk til at læse din Medium-historie”

Fortæl sandheden: "Smart, men faktisk overskrift om et interessant emne"

Hvor lang skal din overskrift være? HubSpot analyserede 6000 blogindlæg og fandt ud af, at historier med overskrifter på 8 til 14 ord får flere sociale mediedelinger.

Når det er sagt, skal du sørge for, at din overskrift er 80 tegn eller færre . Ellers bliver titlen afkortet i nyhedsfeeds, når folk deler din artikel på Facebook og Twitter.

En anden overvejelse er, hvor følelsesladet en overskrift er. Jo mere følelsesladet (positiv eller negativ) en overskrift er, desto mere sandsynligt vil folk klikke på den.

Her er et værktøj, der hjælper dig med at afbalancere længden og følelsen af ​​dine overskrifter.

Overskrifter er traditionelt skrevet i "titelsag". Associated Press siger at "kapitalisere det første bogstav i hvert ord undtagen artikler, koordinerende sammenhænge og præpositioner på tre eller færre bogstaver."

På Medium kaster jeg ofte titelsager ud af vinduet og skriver bare overskrifter som en normal sætning. Jeg inkluderer endda tegnsætning efter behov. Dette format er mere konversationsvenligt og lettere at læse.

Opdel ikke historier i dele. Mærker som "del 1" skræmmer folk, for hvem ved, hvornår du kommer til at skrive del 2. Og hvis folk støder på "del 2", og de ikke har læst del 1, er der en god chance for, at de bare ikke vil gider at læse enten. Så det er meget bedre at bare offentliggøre en enkelt dybtgående historie.

Grib med billeder

Det næstvigtigste aspekt af din historie er dets fremhævede billede.

Medium gør automatisk det første billede i din artikel til dets fremhævede billede. Dette betyder, at din artikels meta-egenskab og-image bliver dette billede. Dette billede vil fungere som din historiens ambassadør overalt: nyhedsfeeds på sociale medier, Reddit, Google Nyheder - endda RSS-læsere.

Du kan manuelt tvinge Medium til at behandle et bestemt billede som din artikels fremhævede billede. I redigeringstilstand skal du klikke på billedet og derefter:

 • Mac: ⌘ + Opt + 8
 • PC: Ctrl + Alt + 8

Begynd at overveje billeder tidligt i skriveprocessen. Og udgiv aldrig uden mindst et billede. Ellers vil din historie være alt andet end usynlig i nyhedsfeeds.

Du skal opdele lange historier med billeder. For at omskrive Mary Poppins hjælper en skefuld billeder teksten ned.

Medium tilbyder fire forskellige billedbredder. Bemærk, at disse alle ser ens ud på mobilen.

Det meste af tiden vil du holde fast i kolonnebredden:

Hvis du har et diagram, der er svært at læse, når det er lille, skal du gå større:

Og hvis du virkelig er stolt af et billede, eller hvis det er fyldt med interessante data, skal du gå fuldt ud:

... og så er der sidestrækning. Brug slet ikke denne størrelse, fordi det gør teksten mindre behagelig at læse.

Det er også akavet, når du er færdig med at tale om billedet, og din tekst stadig skubbes til siden.

Ja. Jeg sidder stadig fast herovre.

Inkluder altid et billede i høj opløsning øverst i en historie under din overskrift. Dette har følgende fordele:

 1. Når folk deler din historie på Facebook og Twitter, vil den være mere fremtrædende i nyhedsfeeds, hvilket gør folk mere tilbøjelige til at klikke på den.
 2. Det vil se bedre ud i Mediums egne nyhedsfeeds.
 3. Mennesker er visuelle væsner og klikker på billeder.

Byg fart med en stærk føring

Når din læser klikker igennem til din historie, begynder retssagen. De leder efter enhver undskyldning for at springe tilbage til deres nyhedsfeed. Læsning kræver meget mere indsats end at rulle gennem kattefotos.

Spild ikke tid med introer eller opdateringer som "Dette blev offentliggjort på min blog på [blog URL]" eller "Opdatering: dette er blevet sendt på Hacker News." Du kan sætte disse ting i bunden af ​​din historie.

I stedet skal du begynde at lave point og fortælle din historie med det samme.

Etabler troværdighed

Find ud af en måde at etablere din troværdighed inden for de første par afsnit. Hvis du er en topekspert inden for dit felt, skal du sige det. Antag ikke, at folk vil tage sig tid til at google dig.

"Hvem du er, taler så højt, at jeg ikke kan høre, hvad du siger." - Ralph Waldo Emerson

Enhver præstation eller skelnen, der får folk til at tage dig mere alvorligt, hjælper med at give dine læsere det indtryk, at "denne person ved, hvad de taler om."

Styr din troværdighed gennem hele din historie. Støt dine argumenter med data. Brug integrerede links til (ikke-betalingsmæssig) forskning.

Dette er ikke New England Journal of Medicine. Dette er Medium. Så brug ikke fodnoter.

Skriv smart

God skrivning er hård. Som enhver færdighed kræver det øvelse. Der er ingen genveje til at blive en stærk forfatter.

Gør dig selv en tjeneste: skriv hvad du kender .

Har du nogensinde hørt udtrykket "forfatterblokering?" Forfatterblok sker, når du ikke ved nok om et emne til at skrive om det.

Hvis du har problemer med at komme med mindst 5 minutters værd at sige om et emne - eller hvis din historie overgår til en liste over punkter - ved du ikke nok om det.

Modgiften er forskning. Læring. Går ud i marken.

Udgiv ikke noget, du ikke er stolt af. Medium er ikke et talespil. Det er en social kontrakt. Folk følger dig. Til gengæld viser du respekt for deres knappe tid.

Gode ​​mellemstore historier kommer ikke naturligt. For hvert minut historielængde, forvent at bruge mindst en time på at skrive, omskrive og redigere din historie.

Tilskriv dine kilder

Den enkleste måde at tilskrive et billede på er at sætte ordene "Billedkredit" under et billede og linke denne tekst til den oprindelige kilde.

Hvis du leder efter billeder, du sikkert kan bruge uden tilladelse, skal du tjekke Pexels, Unsplash eller søge på Google efter billeder mærket til genbrug.

Plagiering - forkert gengivelse af andres skrivning som din egen - er en alvorlig lovovertrædelse på college, og det er lige så alvorligt på Medium. Tillæg altid citater til de mennesker, der oprindeligt sagde dem. Hvis det er et tilbud med flere linjer, skal du bruge Medium's pull-tilbud:

"Når du har egenvittighed, er det en fornøjelse at kreditere andre for deres."

- Criss Jami

Du skal kun bruge Medium's pull-citater som en måde at fremhæve faktiske citater på - ikke for at style din egen tekst.

Fremvis din kode

Hvor det er muligt, skal koden være i tekstform i stedet for på billeder. Dette gør koden mere tilgængelig for skærmlæsere og lettere for folk at kopiere og indsætte.

Medium har en skjult genvej, der gør tekst til almindelig tekst som denne:

hvis (udvikler === sand) {

følg (this.mediumPublication);

}

... i en formateret kodeblok:

if (developer === true) {
 follow(this.mediumPublication);
}

For at opnå dette skal du markere teksten og derefter trykke på:

 • Windows : Control + Alt + 6
 • Mac : Kommando + Option + 6
 • Linux : Control + Alt + 6

Du kan også starte en kodeblok med tredobbelte back-flåter. Hvis du skriver tre backticks (``) på en ny linje, skifter Medium til kodeindgangstilstand.

For at fremhæve kodeindbygget skal du vælge den og derefter trykke på backtick-tasten. På denne måde kan du formatere tekst som kode freeCodeCamp()lige midt i en sætning.

Du kan endda integrere kørbare apps lige i Medium. Bare hvis disse ikke gengives ordentligt i Medium's mobilapps, anbefaler jeg at inkludere links under hver af indlejringerne som en reserve.

Indsæt en CodePen.io URL i Medium, og tryk derefter på enter:

Se min CodePen her.

Du kan også gøre dette med JSFiddle.net:

Se min JSFiddle her.

Nogle gange starter folk kodelinjer med en, $hvis de er terminalkommandoer. Gør ikke dette. Det vil forvirre begyndere og gør det sværere at kopiere og indsætte kommandoer. I stedet skal du bare sige noget som "Indtast følgende kommandoer i din terminal."

Få links til at se naturlige ud

Find ud af en måde at arbejde et link på i en sætning. En ting, jeg ikke anbefaler, er at sætte et link på sin egen linje og trykke på enter. Dette vil skabe et pænt preview-kort som dette:

Hvordan man står på giganternes skuldre

Conquer Not Invented Here Syndrome, gør derefter noget nyt. medium.freecodecamp.com

... men læsere antager ofte, at dette er annoncer, og de ser ikke engang på dem.

Den eneste gang, jeg vil anbefale at bruge dette, er i slutningen af ​​din historie, hvis du vil linke til yderligere læsning.

Understregning af tekst gør det sværere at læse, så kun hyperlink et par ord.

Indsæt ikke webadresser direkte, som denne: ❌ //www.freecodecamp.com ❌

Link i stedet til sider som freeCodeCamp midt i sætningen, som jeg lige gjorde her.

Integrer medier

Du kan integrere tweets, YouTube-videoer og andre medier ved at indsætte deres URL'er i Medium på en ny linje og derefter trykke på enter.

Brug disse sparsomt, da de kan distrahere din læser fra at afslutte din historie.

Forklar forkortelser

Brug ikke en forkortelse, medmindre forkortelsen er mere forstået end hvad den står for. For eksempel er HTTP mere bredt anerkendt end Hypertext Transfer Protocol.

Hvis en forkortelse ikke allerede er bredt forstået, og du vil henvise til den mere end et par gange, kan du definere den som en forkortelse ved at gøre dette:

"Lad os nedbryde koden i et abstrakt syntaks-træ (AST)."

Her linkede jeg også til Wikipedia-artiklen for læsernes bekvemmelighed. Antag ikke, at folk læser disse eksterne links. Du skal stadig definere begreber eller illustrere dem gennem eksempler.

Undgå at definere en forkortelse i dine indledende afsnit, da det bremser din læser ned og gør dem mindre tilbøjelige til at fortsætte med at læse.

Her er den meget korte liste over teknologiforkortelser, som du ikke behøver at definere: API, AJAX, BIOS, CPU, CSS, HTML, HTTPS, JSON, LAN, RAM, REST, USB, WWW, XML. For alt andet skal du stave det ud.

Skriv altid korte ord med flere dele som JavaScript og frontend. Forkort dem ikke. Kortfattetheden er ikke den mulige forvirring værd.

Udseende og stil

Hvis du vil fremhæve noget, skal du bruge fed , men bruge det sparsomt . Kursiv er sværere at læse. Du må ikke dristige hyperlinks - linjen under dem giver allerede tilstrækkelig vægt.

Brug ikke drop caps. De ser elegante ud i gamle bøger, men fjollede på nettet.

Brug kun et udråbstegn ad gangen, typisk kun efter udråb som: Golly gee! Hotdog!

Sæt kommaer og punktum i anførselstegn, undtagen når det kan forvirre en læser (som med variable navne eller bogtitler).

I nogle dele af verden sætter folk mellemrum foran kolon eller spørgsmålstegn, som dette: eksempel. Gør ikke dette.

Brug engelsk i stedet for latin:

 • Brug "for eksempel" i stedet for "EG"
 • Brug "det er" i stedet for "IE"
 • Brug "note that" i stedet for "NB"
 • I stedet for at afslutte lister med “osv.” start dem med "som": "Elvis spiser mad som brød, jordnøddesmør og bananer."

Ifølge Google Books har semikoloner død en langsom død. Lad os lægge dem ud af deres elendighed. Brug bare et punktum i stedet, og opdel klausuler i separate sætninger.

Brug Oxford Comma, når det er muligt. Det gør tingene lettere, klarere og pænere at læse.

Brug Hemingway-appen. Der er ikke noget magisk ved dette enkle værktøj, men det registrerer automatisk meget aftalte stilproblemer:

 • passiv stemme
 • unødvendige adverb
 • ord, der har mere almindelige ækvivalenter

Hemingway-appen tildeler et "karakterniveau" til din skrivning. Selv tekniske historier kan få karakterniveauet 6. Og de skal stræbe efter.

De fleste mennesker er ikke engelsktalende, og de der normalt ikke sidder og læser Chaucer hele dagen. De vil have deres information tilgængelig og til det punkt.

Fejl ved siden af ​​at nedbryde lange sætninger og afsnit i kortere.

På trods af hvad du måske har lært i engelsk kompositionskursus, foretrækker folk korte afsnit frem for "tekstvægge."

Der er ikke noget galt med afsnit med en sætning.

Fejl ved siden af ​​oprettelsen af ​​nye afsnit.

Brug sammentrækninger. De får din prosa til at virke mere samtalende. Det er altid et plus.

Hold din spænding konstant hele vejen igennem. Hvis du taler om noget, der opstod i fortiden, skal du bruge fortid.

Også, frontend- udvikling (adjektiv form, med en streg) er, når du arbejder på den forreste ende (navneord formular uden bindestreg). Det samme gælder bagenden, fuld stak og mange andre sammensatte termer.

Tilføj 5 tags

Medium giver dig mulighed for at tilføje op til fem tags til din historie. Brug dem.

Folk følger specifikke emner på Medium. De mest populære er #tech, # life-lessons, #travel, #design og #startup.

Folk, der følger de tags, du bruger, kan se din historie i deres nyhedsfeed. Mærker gør det også lettere for folk at snuble over din historie i søgeresultaterne.

Og nu hvor du har læst så langt, kan du her sende dig din historie til gratisCodeCamp-publikationen: Send en e-mail for at indsende på freecodecamp org. Inkluder URL'en til din historie på Medium (helst et ikke-offentliggjort kladde) og ordet "bananer", så vi ved, at du har læst alt dette. Send kun en historie-URL pr. E-mail. Der er ingen grund til at tilføje noget yderligere til din e-mail - vi læser bare historierne og bedømmer dem ud fra deres egne fortjenester.

Offentliggør dine historier på sociale medier

Du kan dele din historie på Twitter, Facebook-grupper og relevante Subreddits. Hvis du har en mailingliste, kan du også sprænge den ud til dine abonnenter.

Du kan se historiens statistik i realtid. Bed om feedback fra dine venner og tilhængere. Indarbejd denne feedback i din historie.

Gør ikke noget sketchy for at promovere din historie. Du vil sandsynligvis blive fanget. Websteder som Hacker News og Reddit er meget gode til at opdage unormal afstemningsadfærd. Dette vil afspejle dårligt ikke kun på dig, men også hele freeCodeCamp-samfundet.

Endelig rådgivning

Husk, at når du udgiver på Medium, beder du tusinder af mennesker om at give dig flere minutter af deres liv. Tag ikke dine læsere for givet.

Inden du udgiver en historie, anbefaler jeg, at du sover, vågner op og derefter korrekturlæser den igen.

Hvis du ikke er engelsk som modersmål og skriver på engelsk, skal du bede en indfødt taler om at korrekturlæse din historie, inden du sender den til en publikation.

Vi ser frem til at læse dine bidrag. Jeg håber, vi kan hjælpe dig med at forbedre dine historier yderligere og nå et meget bredere publikum.