Hvorfor data er vigtige for din virksomhed - og hvad du kan gøre med det

JA! Data er ekstremt vigtige for din virksomhed.

En menneskelig krop har fem sensoriske organer, og hver sender og modtager information fra hver interaktion hvert sekund. I dag kan forskere bestemme, hvor meget information en menneskelig hjerne modtager, og gætte hvad! Mennesker modtager 10 millioner bits information på et sekund. Svarende til en computer, når den downloader et dokument fra internettet via en hurtig internetforbindelse.

Men vidste du, at kun 30 bits i sekundet kan behandles af vores hjerner. Så det er mere EKSFORMATION (spildt information) end vundet information.

Data er overalt!

Menneskeheden overgik en zettabyte i 2010. (En zettabyte = 10000000000000000000000 byte. Det er 21 nuller, hvis du tæller!)

Mennesker har tendens til at generere mange data hver dag - fra puls til yndlingssange, fitnessmål og filmindstillinger finder du data i hver skuffe til virksomheder.

Data er ikke længere begrænset til kun teknologiske virksomheder. Virksomheder så forskellige som livsforsikringsagenturer, hoteller og produktstyringsfirmaer bruger nu data til at forbedre deres marketingstrategier, kundeoplevelse og til at forstå forretningstendenser eller bare indsamle indsigt i brugerdata.

Stigende mængder data i den hurtigt voksende teknologiske verden i dag gør analysen af ​​det meget mere spændende. Den indsigt, der er indsamlet fra brugerdata, er nu et vigtigt redskab for beslutningstagere. Jeg har også hørt, at data i disse dage bruges til at måle medarbejdernes succes! Ville ikke vurderinger være meget lettere nu? : P

Forbes siger, at der oprettes 2,5 quintillioner byte data hver dag - og kun 0,5% data af det, der genereres, analyseres! Nu er det en forbløffende statistik.

Så hvorfor taler vi netop om data og deres inkludering i din virksomhed? Hvad er de faktorer, der tilskynder dataafhængighed? Her har jeg nævnt 6 solide grunde til, hvorfor data er så vigtige for din virksomhed - du vil takke denne artikel senere.

Aspekter ved dataanalyse og visualisering

Hvad visualiserer vi? Data? Jo da. Men der er mere ved data.

 1. Variabilitet : Illustrerer, hvordan ting adskiller sig, og hvor meget
 2. Usikkerhed : God visualiseringspraksis rammer usikkerhed, der opstår som følge af variation i data
 3. Kontekst : Meningsfuld kontekst hjælper os med at ramme usikkerhed mod underliggende variation i data

Disse tre nøgleaspekter skaber spørgsmål, som vi søger svar på i vores forretning. Vores forsøg på dataanalyse og visualisering bør fokusere på marginalisering af ovenstående tre punkter for at tilfredsstille vores søgen efter at finde svar.

1. Kortlægning af din virksomheds præstationer

Med snesevis af datavisualiseringsværktøjer som Tableau, Plotly, Fusion Charts, Google Charts og andre (min professor i Business Data Visualization elsker Tableau tho!: P) har vi nu adgang til et hav af muligheder for at udforske dataene.  

Når vi fokuserer på at skabe præstationskort, er vores primære mål at give en meningsfuld læringsoplevelse, der giver ægte og varige forretningsresultater. Kortlægning af ydeevne er også meget vigtigt for at få vores beslutninger til at vælge strategier.

Lad os nu passe data i hele dette billede. Data til kortlægning af præstationer vil omfatte optegnelser over dine medarbejdere, deres jobopgaver, medarbejderpræstationsmål med målbare resultater, virksomhedsmål og kvartalsresultater. Har vi det i din virksomhed? Ja? Data er til dig!

Implementér alle disse data på et datavisualiseringsværktøj, og du kan nu kortlægge, om din virksomhed lever op til de forventede mål, og dine medarbejdere får den rigtige mission. Visualiser din økonomi i en ønsket tidsramme, og udled alt, hvad der er vigtigt for dig.

2. Forbedring af dit brands kundeoplevelse

Det tager kun et par ulykkelige kunder at skade eller endda forstyrre omdømmet til det brand, du oprigtigt har oprettet. Den ene ting, der kunne have ført din organisation til nye højder-kundeoplevelse, fejler. Hvad skal jeg gøre nu?

Første ting først: Find din kundedatabase på baggrund af adfærdsmæssige forretninger. Planlæg valg, bekymringer, stickings, trends osv. På tværs af forskellige berøringspunkter for forbrugerrejsen for at bestemme forbedringspunkter for gode oplevelser.

PayPal-medstifter Max Levchin sagde: "Verden er nu oversvømmet i data, og vi kan se forbrugerne på en meget klarere måde." Kundernes adfærd er meget mere synlig nu end nogensinde. Jeg siger, udnyt denne mulighed for at skabe en perfekt perfekt produktstrategi for at forbedre din kundeoplevelse, nu hvor du er klar over dine brugere.

Virksomheder kan udnytte data til:

 1. Find nye kunder
 2. Spor interaktion med sociale medier med brandet
 3. Forbedr kundefastholdelsesgraden
 4. Fang kundehældninger og markedstendenser
 5. Forudsig salgstendenser
 6. Forbedre brandoplevelse

3.Tag beslutninger hurtigere, og løs problemer hurtigere!

Hvis din virksomhed har et websted, en tilstedeværelse på sociale medier eller involverer betaling, genererer du data! Masser af det. Og alle disse data er fyldt med enorm indsigt i din virksomheds potentiale og hvordan du kan forbedre din forretning

Der er mange spørgsmål, vi i erhvervslivet søger svar på.

 1. Hvad skal være vores næste marketingstrategi?
 2. Hvornår skal vi lancere det nye produkt?
 3. Er det det rigtige tidspunkt for et godkendelsessalg?
 4. Skal vi stole på vejret for at se, hvad der sker med forretningen i butikkerne?
 5. Hvad du ser eller læser i nyhederne, vil påvirke virksomheden?

Nogle af disse spørgsmål interesserer dig måske allerede ved ideen om at få svar på fra data. På forskellige punkter kan dataindsigt være yderst nyttigt, når man træffer beslutninger. Men hvor klogt er det at træffe beslutninger bakket op af tal og oplysninger om virksomhedens præstationer? Dette er en sikker, hårdtslående, fortjenstforøgende magt, du ikke har råd til at gå glip af.

4. Måling af succes for din virksomhed og medarbejdere

De fleste af de succesrige forretningsledere og frontmænd har altid påberåbt sig en eller anden form for data for at hjælpe dem med at træffe hurtige og kloge beslutninger.

Lad os overveje et eksempel for at uddybe, hvordan du måler succes for din virksomhed og medarbejdere ud fra data. Lad os sige, at du har en salgs- og marketingrepræsentant, der menes at være en top performer og har flest kundeemner. Når du kontrollerer dine virksomhedsdata, kommer du dog til at vide, at rep. Lukker tilbud til en lavere sats end en af ​​dine andre medarbejdere, der modtager færre kundeemner, men lukker handler med en højere procentdel. Uden at kende disse oplysninger, ville du fortsætte med at sende flere kundeemner til den lavere præstationssælger og miste flere penge fra uafsluttede tilbud.

Så nu fra data ved du, hvem der er en medarbejder, der klarer sig bedre, og hvad der fungerer for din virksomhed. Data giver dig klarhed, så du kan opnå bedre resultater. Ved at se på flere tal hælder du mere indsigt.

5. Forståelse af dine brugere, marked og konkurrence

Data og analyser kan hjælpe en virksomhed med at forudsige forbrugeradfærd, forbedre beslutningstagning, markedstendenser og bestemme investeringsafkastet for sin marketingindsats. Jo da. Jo tydeligere du ser dine forbrugere, jo lettere er det at nå dem.

Jeg elskede virkelig ideen om at måle, analysere og administrere introduceret i denne WordStream-artikel. Når du analyserer data for din virksomhed for at forstå dine brugere, din markeds rækkevidde og konkurrencen, er det i det væsentlige vigtigt at være relevant.

På hvilke faktorer og til hvilke oplysninger analyserer du data?

 1. Produktdesign : Nøgleord kan afsløre nøjagtigt, hvilke funktioner eller løsninger dine kunder leder efter.
 2. Kundeundersøgelser : Ved at undersøge nøgleordsfrekvensdata kan du udlede de relative prioriteter for konkurrerende interesser.
 3. Branche tendenser : Ved at overvåge den relative ændring i søgeordsfrekvenser kan du identificere og forudsige tendenser i kundeadfærd.
 4. Kundesupport : Forstå, hvor kunderne kæmper mest, og hvordan supportressourcer skal implementeres.

I den hurtigt voksende teknologiske verden i dag er det den nye standard at bruge data til at drive din virksomhed. Hvis du ikke bruger data til at guide din virksomhed ind i fremtiden, er du sikker på at blive en fortidens forretning!

Heldigvis gør fremskridtene med dataanalyse og visualisering det lettere at udvide din forretning med data. For at analysere dine data og få den indsigt, du har brug for, for at drive din virksomhed ind i fremtiden med data.

Kend din forfatter

Rashi er en kandidatstuderende og en UX-analytiker og konsulent, en forretningsudvikler, en teknisk højttaler og en blogger! Hun stræber efter at danne en organisation, der forbinder kvinder i erhvervslivet med et hav af ressourcer for at være frygtløs og lidenskabelig for arbejdet og verden. Giv hende en besked her!