Hvordan blinde mennesker koder

Cirka en ud af hver 200 softwareudviklere er blinde. Vi ved dette, fordi Stack Overflow spurgte 64.000 udviklere om dette for et par måneder siden.

Spørgsmålet er: hvordan kan blinde udviklere kode, når de ikke kan se skærmen?

freeCodeCamp-bidragyder Florian Beijers blev født blind. Han er i stand til at kode ved hjælp af en bærbar computer med standardudgave. Han bruger et stykke software kaldet en skærmlæser . Med den kan han vælge en tekstlinje eller kode og høre dens indhold læses tilbage til ham med hundreder af ord pr. Minut. Han skrev en artikel, der forklarede, hvordan han er i stand til at udrette alt dette: (6 minutter læst)

Og i går offentliggjorde Microsoft en video om, hvordan en af ​​deres udviklere er i stand til at programmere ved hjælp af en skærmlæser og Visual Studios-kodeditoren. Som en seende udvikler, der stirrer på skærme store dele af mit vågne liv, fandt jeg denne video utrolig imponerende og inspirerende: (7 minutters ur)

Dette er kun to af de mange udviklere derude, der har fundet ud af måder at kode produktivt på trods af blindhed. Jeg håber, at dette inspirerer dig til at fortsætte med at kode på trods af eventuelle tilbageslag, du oplever, og til at opmuntre andre mennesker til at gøre det samme :)

Her er tre links, der er din tid værd:

  1. Hvordan vi lærte snesevis af flygtninge at kode, så hjalp dem med at få udviklerjob (5 minutters læsning)
  2. Between the Wires: Et interview med udvikler og iværksætter Guillermo Rauch (læsning i 14 minutter)
  3. Sådan designer du en vanedannende shoppingoplevelse (8 minutters læsning)

Dagens tanke:

”Hvordan jeg koder, adskiller sig faktisk ikke så meget fra, hvordan [synlige udviklere] koder. Jeg har lært at røre ved type og mentalt konceptualisere min kode, så jeg kan arbejde med den ligesom jer gør. Den eneste forskel er, at jeg næsten aldrig bruger en mus til noget. Jeg har tendens til at holde fast med genvejstaster og kommandolinjen i stedet. ” - Florian Beijers

Dagens billede:

git commit -m “fixed clock bug”

Kilde: @oxlynn

Dagens studiegruppe:

freeCodeCamp Dhaka

God kodning!

- Quincy Larson, lærer på freeCodeCamp

Hvis du får værdi ud af disse e-mails, kan du overveje at støtte vores nonprofit.