Vær vært for dit statiske websted på dit eget domæne gennem Github Pages

Vær vært for dit statiske websted på dit eget domæne gennem Github Pages

Vidste du, at Github vil tillade nogen at være vært for deres statiske websider gratis? Den bedste del er, at du endda kan bruge dit eget brugerdefinerede domæne. Lad os gøre det!

Trin 1: Opret dit websted

Hvis du allerede har et websted, kan du gå videre til trin 2.

Hvis ikke, er i dag en god dag at starte.

Jeg foreslår, at du starter en blog. En blog er en fantastisk måde at etablere en mere meningsfuld tilstedeværelse online på. Du kan udnytte det til at opbygge dit eget personlige online brand.

Ved du ikke, hvor du skal starte? Jeg fik dig dækket. John Sommez fra Simpleprogrammer.com har et fremragende e-mail-kursus kaldet: Sådan opbygges en blog, der vil styrke din karriere. Det er et godt kursus, der fører dig gennem processen.

Så du besluttede at starte en blog. Hvad nu? Der er mange måder, du kan gå på, såsom Wordpress, Tumblr eller endda Blogger.

Men det ville besejre formålet med denne artikel. Vi ønsker at bruge Github Pages til at være vært for en statisk side gratis. Så jeg anbefaler at bruge en statisk bloggenerator.

Jeg bruger personligt Jekyll til min blog. Men der er mange andre derude. Her er en liste over nogle af de mere populære: Statiske bloggeneratorer. Vælg en, læs instruktionerne, og få din blog oprettet!

Trin 2: Føj dit websted til Git Version Control

Fantastisk, du kom til trin 2. Nu hvor din blog er klar, lad os sætte den under versionskontrol ved hjælp af Git. Denne artikel forudsætter, at du har Git installeret, at du har en github-konto og kan skubbe til den.

 • Dette trin er meget vigtigt: Opret en simpel .txt-fil og navngiv den "CNAME". Åbn filen, og skriv dit brugerdefinerede domænenavn i den. Gem det.

OKAY! Træk din terminal op, og naviger til den mappe, dit websted lever i. Det er tid til at initialisere versionskontrol ved at indtaste kommandoen.

$ git init

Nu for at tilføje hele projektet under git tracking. Gå ind:

$ git add .

Lad os begå det:

$ git commit -m “first commit”

Dit websted er nu under versionskontrol. Nu begynder det sjove.

Trin 3: Skub dit websted til Github

Vi er endelig klar til at skubbe til GitHub og se vores side automatisk køre live online gratis!

 1. Start github.com og log ind.
 2. Klik på den store grønne knap, der siger "+ Nyt lager" på din startside.
 3. For at din side automatisk skal hostes, skal du følge en bestemt navngivningskonvention. Navngiv dit arkiv "[dit-brugernavn] .github.io", lad alt andet være som det er, og tryk på "Opret lager".

Følg nu GitHubs instruktioner om at skubbe din blog til dit nye lager.

Det er det! Din nye side skal være oppe på //dit-navn.github.io.

Hvis du ikke ser det med det samme, skal du give det et par minutter, højst ti.

Det er det! For de fleste er dette alt hvad du behøver at gøre. For de af jer, der gerne vil bruge dit eget tilpassede domæne, skal du dog fortsætte til det sidste trin.

Trin 4: Tildel dit tilpassede domæne til dit nye GitHub-sider-websted

Dette vil variere afhængigt af hvor du har registreret dit domæne. Jeg har GoDaddy, så disse instruktioner er specifikke for det. Men trinnene skal være ens med andre domæneudbydere. Sådan gjorde jeg det:

 1. Jeg loggede ind på min GoDaddy-konto og valgte "administrer domæner". Jeg valgte det domæne, jeg ville bruge, og klikte på “Manage Connection”.
 2. På siden "Domæneoplysninger" klikkede jeg på fanen "DNS ZONE FILE".
 3. Rediger “A-Host” og peg den til 192.30.252.153
 4. Rediger nu www-potionen af ​​"CName (Alias)" og peg den på [dit brugernavn] .github.io.
 5. Sørg for at gemme alt. Når du har gemt dette, kan det tage op til en time at opdatere fuldstændigt.
 6. Nu skal "[dit-brugerdefinerede domæne] .com" pege på [dit brugernavn] .github.io. Men hvad hvis din bruger skriver "www. [Dit-brugerdefinerede domæne] .com" i stedet? Lad os rette det, så www-underdomænet også peger på [dit brugernavn] .github.io.
 7. Vælg dit domæne, og tryk på "Administrer forbindelser", og vælg derefter fanen "Indstillinger".
 8. Klik på "administrer" under Videresendelse -> Domæne.
 9. Klik på "Opdater videresendelse".
 10. I "Videresend til:" skriv www. [Dit-brugerdefinerede domæne] .com
 11. Sørg for, at 301 (Permanent) er valgt, og gem derefter dit arbejde.
 12. Det er det. Tillad det ca. 1 time, før alt opdateres.

Lad mig være den første, der lykønsker dig. Du har et websted, der kører, under versionskontrol, med dit eget domænenavn - alt hostet gratis!

Oprindeligt offentliggjort på www.tauruso.com. For at se denne artikel i al sin herlighed og mere fra Taurus Omejia, gå HER!