Baggrundsviskelæder - Sådan fjernes en baggrund i Photoshop CC

Det er almindeligt at ønske at fjerne baggrunden for et foto og bare beholde motivet. Motivet på billedet kan derefter placeres på en helt anden baggrund. Denne guide viser, hvordan du sletter baggrunden for et foto ved hjælp af Photoshop CC. Med den nyeste version af Photoshop CC er det lettere end nogensinde at fjerne baggrunde!

Sørg først for, at Photoshop er det rigtige værktøj til jobbet. Hvis du bare vil fjerne en baggrund hurtigt, kan det gøres simpelthen uden Photoshop ved hjælp af et af disse websteder:

  • //www.remove.bg/
  • //clippingmagic.com/
  • //removal.ai/

Her er trinene til fjernelse af en baggrund med Photoshop.

Trin 1: Åbn dit billede i Photoshop.

Åbn billedet. Hvis du har flere lag, skal du sørge for, at laget er valgt, der indeholder den baggrund, du vil fjerne.

Trin 2: Klik på "Emne" i menuen "Vælg".

Dette får Photoshop til at gætte på et afsnit af emnet for fotos.

Dette gør et ret godt stykke arbejde med at vælge forgrunden, men der kan være et par dele, der skal berøres. På billedet nedenfor piler pilene på de dele, der skal forbedres.

Trin 3: Gå tilbage til menuen "Vælg" igen, og klik på "Vælg og masker".

Dette åbner et vindue, der giver dig mulighed for at foretage justeringer af valget.

Trin 3: Juster visningstilstand og opacitet.

Prøv et par forskellige muligheder, indtil du tydeligt kan se den valgte forgrund. De nøjagtige muligheder, du skal vælge, afhænger af farverne i dit forgrundsbillede og dine personlige præferencer.

Trin 3: Juster kantdetektering.

Dette er nyttigt til detaljerede valg som hår. Edge Detection-pixelradius angiver, at kanten inklusive alle detaljer kan være inden for så mange pixels på hver side af det, der aktuelt er valgt. Hvis du vælger "Smart Radius", bestemmer Photoshop automatisk, hvad pixelradius er.

Trin 4: Indstil globale forbedringer såsom glat.

Glat er den vigtigste forbedring, du har brug for til billedredigering. Dette vil udjævne de skæve kanter på markeringen. Det kan også være en god idé at øge fjer, hvilket skaber en blød kant omkring markeringen.

Trin 5: Brug værktøjerne i venstre side til at finjustere valget.

Værktøjet til hurtig markering giver dig mulighed for nemt at tilføje eller fjerne fra det aktuelle valg. Til dette værktøj og ethvert børsteværktøj kan du bruge beslagstasten til at øge og formindske børstens størrelse.

Værktøjet til forbedring af kantbørsten justerer kantområdet og er nyttigt til at tilføje hår eller andre fine detaljer til valget.

Penselværktøjet bruges til at finjustere valg, og lasso-værktøjet bruges til at tegne et frit valg.

Trin 6: Bekræft valg og anvend lagmaske.

I vinduet "Vælg og masker" skal du trykke på OK. Din forgrund er nu valgt. For at afslutte fjernelsen af ​​baggrunden skal du trykke på lagmaske-knappen for at anvende dit valg på masken.

Når du opretter en lagmaske, er baggrunden stadig tilgængelig bag masken, hvis du nogensinde har brug for den igen. Hvis du vil slippe af med baggrunden for altid, kan du kopiere forgrunden og indsætte den i et andet billede, eller du kan vende markeringen (vælg Vælg> Invers) og trykke på 'slet' for permanent at fjerne baggrunden.