Sådan hackes din egen CS-grad sammen online gratis

Jeg har ikke en datalogi-grad, så jeg var nødt til at oprette min egen.

Da jeg dimitterede fra et kodende bootcamp for fem år siden, var jeg helt uforberedt på tekniske interviews. Min kodende bootcamp brugte ikke kun en kort (mindre end et par dage!) Tid på algoritmer og kodningsinterviewet, men jeg var syg ude i løbet af den tid.

Andre kandidater, der ansøgte om de samme job som jeg, havde fire år i skole, der arbejdede på deres datalogi-grad. Jeg havde tre måneder på et bootcamp, hvor jeg lærte nogle grundlæggende begreber, Rails, og lærte mig selv Angular.js.

I løbet af de sidste par år har jeg været nødt til at udfylde hullerne i min viden med ressourcer, som jeg kunne finde online og gratis. Jeg har arbejdet som Senior Engineer for virksomheder som Eventbrite, og jeg har endda skrevet en O'Reilly-bog. Jeg er bevis på, at du ikke har brug for en CS-grad for at få succes som ingeniør.

Sådan gjorde jeg det.

Introduktion til datalogi

Før du prøver at dykke ind med komplicerede CS-klasser, anbefaler jeg, at du starter med et kursus om det grundlæggende. Dette vil hjælpe dig med at få et solidt overblik og også hjælpe dig til at føle dig lidt mindre skræmt. Hvis du bruger lidt tid på at få et solidt overblik, vil resten af ​​dine gratis CS-gradskurser være så meget lettere.

Mit foretrukne kursus var CS50: Introduktion til datalogi af Harvard.

Dette er sandsynligvis en af ​​mine foretrukne klasser nogensinde. Jeg har altid elsket ideen om Harvard, så det var lidt af en idé for mig at tage en gratis datalogi-klasse der. Jeg overvejede endda kort at gennemføre en af ​​Harvard-certificeringerne til programmering, men det var pebret, så jeg holdt fast ved det gratis CS50-kursus.

Jeg endte ikke med at få certifikatet med Harvard CS50. Jeg troede, det ville være lige så stærkt at angive kurset på mit CV. Min generelle regel, når det kommer til at betale for et online certifikat, er, at medmindre det er et AWS-certifikat fra Amazon, er det sandsynligvis ikke det værd.

Hvis du føler dig intimideret med at starte med et Harvard-kursus (hvilket jeg også gjorde!), Kan du finde et lettere kursus online for at få dig til at føle dig mere komfortabel, inden du springer ind i komplicerede emner.

Computer Science 101 er en introduktion til datalogi fra starten. Du lærer, hvordan internettet fungerer, lidt om computersikkerhed, hvad en gigabyte er, noget kodende viden og mere.

Algoritmer

Kom godt i gang med algoritmer næste. University of San Diego tilbyder et gratis kursus, datastrukturer og algoritmespecialisering, der har en enorm mængde indhold til rådighed.

Det er overvældende, hvis du ser på hele dette kursus og mener, at du har brug for at afslutte det med det samme og forstå alt. Prøv at fokusere på et afsnit ad gangen og gennemgå begreberne regelmæssigt.

Og hvis du tager et universitetskursus i datastrukturer og algoritmer dig lidt uklar, kan du starte i det små.

Udacity har et gratis kursus, Introduktion til datastrukturer og algoritmer. Jeg elsker at tage gratis kurser om Udacity, og denne har masser af god information. Du dækker arrays, sammenkædede lister, stakke, binær søgning, kort, dynger og mere. Dette kursus kan give dig et godt overblik, som hjælper dig med at få succes i det mere komplicerede kursus fra University of San Diego.

Hvis du føler dig modig, når du er færdig med et introduktionskursus, tilbyder MIT et kursus om avancerede datastrukturer.

Operativsystemer

Udacity har noget ret cool gratis indhold. De tilbyder en klasse kaldet Introduktion til operativsystemer, der kommer fra Georgia Tech. Dette kursus vil lede dig gennem tråde, samtidighed, distribuerede systemer og mere.

Jeg fandt også ud af, at bogen, Operativsystemer: Tre lette stykker, er tilgængelig online og gratis. Bøger som denne hjalp mig virkelig til at føle mig mere selvsikker i at tale om samtidighed og vedholdenhed.

Databaser

Databaser forvirrede mig fuldstændigt, da jeg først startede. Jeg prøvede at undgå at arbejde med dem så meget som muligt tidligt. Jeg bad en senioringeniør om hjælp hele tiden og tænkte, at fordi jeg ikke havde en CS-grad, skulle jeg ikke arbejde med en database.

Wow, jeg tog så fejl.

Jeg fik endelig modet til at arbejde med noget backend-kode, og jeg elskede at finde ud af, hvordan jeg kunne skrive effektive anmodninger om at få data fra backend og skrive forespørgsler.

Stanford tilbyder et gratis online kursus om databaser. Og hvis det er for skræmmende til at begynde med, tilbyder Udacity et gratis kursus om databaser, der bliver meget lettere at håndtere.

Matematik

Da jeg overvejede en CS-grad på college, fortalte alle mig, at jeg skulle være rigtig god til matematik. Jeg fik aldrig CS-graden, og fem år senere har jeg ikke haft brug for meget matematik endnu.

Men matematik kan lære dig logik, som igen kan hjælpe dig med at blive en bedre programmør.

Heldigvis tilbyder MIT et kursus i matematik til datalogi gratis. At tage et kursus som matematik til datalogi kan også hjælpe med at åbne dig op for flere muligheder inden for teknologi, som at skabe din egen grad i maskinlæring.

Jeg fandt ud af, om MITs kursus Matematik til datalogi fra TeachYourselfCS, som er et fantastisk websted med masser af ressourcer til at lære om datalogi.  

TeachYourselfCS foreslog også et kursus om lineær algebra, som er tilgængeligt på YouTube. Jeg elsker gratis indhold, så jeg var super glad for at finde denne bog om Lineær Algebra også tilgængelig online gratis.

Så som du kan se, behøver du ikke en CS-grad for at være ingeniør. Nogle af de smarteste ingeniører, jeg nogensinde har arbejdet med, havde ikke en CS-grad. Nogle gange havde de slet ikke nogen grad.

Bare rolig, hvis du ikke har en grad. Du skal bare være i stand til at udføre jobbet.

Jeg skriver en bog om, hvordan du kan blive en Standout Developer, få interviewet og få et job. Find ud af mere her.