Slaget om nettet: freeCodeCamp slutter sig til kampen den 12. juli for netneutralitet

Denne onsdag mødes websteder, onlinesamfund - og alle de amerikanere, der bruger dem - for at slå alarm om Federal Communications Commission's angreb på netneutralitet.

Sådan kan du deltage i protesten og sprede budskabet.

Lige nu har den nye FCC-formand og tidligere Verizon-advokat Ajit Pai en plan om at ødelægge netneutralitet og give store kabelfirmaer enorm kontrol over, hvad vi ser og gør online. Hvis de får deres vej, vil FCC give virksomheder som Comcast, Verizon og AT&T kontrol over, hvad vi kan se og gøre på internettet. De vil være juridisk i stand til at bremse websteder, der ikke betaler dem, eller helt blokere websteder, de ikke kan lide.

Hvis vi mister netneutralitet, kan vi snart møde et internet, hvor nogle af dine yndlingswebsteder tvinges ind i en langsom bane online, mens dybt lommede virksomheder, der har råd til dyre nye "prioriteringsgebyrer", har særlig hurtig lane-adgang til internetbrugere - vippende spillereglerne til deres fordel.

Men den 12. juli kommer Internettet sammen for at stoppe dem. Hjemmesider, internetbrugere og online-samfund vil stå højt og alarmere FCC's angreb på netneutralitet.

Kampen om nettet-kampagnen vil give værktøjer til alle, der gør det super nemt for dine venner, familie og tilhængere at handle.

Fra SOPA-blackout til Internet Slowdown har vi gang på gang vist, at når internettet kommer sammen, kan vi stoppe censur og korruption. Nu er vi nødt til at gøre det igen.

Lær mere og deltag i handlingen her.

Og hvis du vil lære mere om det åbne internets historie - og hvorfor netneutralitet er så vigtig - kan du læse alt om det her.