De bedste JavaScript-rammer til front-end-udvikling i 2020

Front-end-udviklere kender muligvis allerede dette spil: du skriver "top JavaScript-rammer" i Google, og du får så mange JavaScript-rammer, du kan vælge imellem.

Der er altid flere valgmuligheder for JavaScript-rammer. Og det er altid svært at vælge en JavaScript-ramme til front-end-udvikling.

Så hvad leder front-end-udviklere efter i deres tech-stakke? Som fuldtidsudvikler ved jeg, at det kommer til hurtig udvikling og let at lave brugergrænseflader.

I stedet for at prøve at være afgørende, stemte og kortlistede vi, 450+ udviklere hos ValueCoders softwareudviklingsfirma, et par af de bedste JavaScript-rammer.

Vores stemme reagerer

Jeg var ikke overrasket over at se dette. De fleste af vores udviklere stemte på React som en af ​​de bedste JavaScript-rammer. Der har været masser af projekter undervejs, som vores front-end-udviklere håndterer, der fremhævede styrkerne ved JS-rammen. React giver en kombination af følgende:

 • Genanvendelige komponenter
 • Synkronisering af tilstand og visning
 • Routing og skabelonsystem

Vores udviklere implementerer front-end-logik ved at stole meget på React. Samtidig blev jeg overrasket over, hvor enkelt det var at oprette applikationer med React.

Her er en oversigt over vores app

Ansøgningen er enkel. Det er en app til studieledelse til musiklærere, der hjælper dem med at fokusere mere på deres undervisning og mindre på ledelsen af ​​deres musikstudie.

Den vigtigste udfordring var at skabe et 'Activity Dashboard' til lærere, hvor de kunne styre alle deres elevers aktiviteter og spore deres fremskridt over tid. Vi overvandt denne udfordring ved at bruge Redux-biblioteker til at opbygge platformen. Vi byggede et lærerstudie, hvorfra de kunne styre deres elevers fremskridt, fremvise nye musikundervisning, chatte med dem, sammenligne elevernes musik, der spillede med levende musik og give dem feedback.

Så dette er min erfaring med React JS. Men mange vil hævde, at Vue er en af ​​de bedste JavaScript-rammer til front-end med mange nyttige værktøjer.

Front-end-udviklere er dem, der beslutter, hvilken JavaScript-ramme der skal udføre jobbet. Dermed står de over for mange udfordringer, fordi de skal beslutte, hvad de altid har haft brug for. Ofte er vi nødt til at vælge en JavaScript-ramme nu, ikke efter en uges forskning. I så fald går de fleste udviklere med det, de ved. Men måske klipper de stakke, du er bekendt med, ikke længere med hensyn til ydeevne.

Selv bare at vælge blandt Angular, React, en Vue, er det svært for nye udviklere. I stedet for at gøre det mere udtømmende for dig, her er listen over de bedste JavaScript-rammer til front-end-udviklere.

De store 5 JavaScript-rammer

De fem JavaScript-rammer, der i øjeblikket dominerer markedet med hensyn til popularitet og anvendelse, er:

 • Reagere
 • Vue
 • Vinklet
 • Glød
 • Backbone.js.

De har hver især store samfund. Hvis du er en front-end-udvikler eller vil starte dit nye projekt på front-end-teknologier, er disse fem dine bedste spil. Her er et kig på npm-trends i de sidste seks måneder.

1. Reager

React er den absolutte leder i JS-verdenen. Denne JavaScript-ramme bruger en reaktiv tilgang og introducerer også mange af sine egne koncepter til front-end webudvikling.

For at bruge React bliver du nødt til at lære at bruge en overflod af ekstra værktøjer for at nå høj fleksibilitet i front-end-udvikling. For eksempel er her en mindre udtømmende liste over biblioteker, du kan bruge med React: Redux, MobX, Fluxy, Fluxible eller RefluxJS. React kan også bruges med jQuery AJAX, fetch API, Superagent og Axios.

Samtidig tilstand

I dag er vi glade for at dele den første tidlige forhåndsvisning af samfundet af Concurrent Mode. Det tilbyder nye komponiserbare primitiver, der hjælper dig med at orkestrere dejlige brugeroplevelser. //t.co/mMrCmv4D5U

- Reager (@reactjs) 24. oktober 2019

React arbejder konstant på at forbedre samtidig tilstand. For at tage dette frem, afsluttede React Conf 2019 sidste måned, hvor React-teamet talte om at forbedre Concurrent Mode og Suspense-modellen. Begge funktioner gør React-apps mere lydhøre ved at gengive træer uden at blokere tråde. Dette giver React mulighed for at fokusere på opgaver med høj prioritet som at reagere på brugerinput.

Spænding

React introducerede også Suspense for at forbedre udviklerens oplevelse ved håndtering af asynkron dataindsamling i React-apps. Kort sagt lader den nye opdatering til Suspense komponenten vente, indtil en betingelse er opfyldt.

Kroge er en anden vigtig opdatering til React 16.8. React hooks giver dig mulighed for at bruge alle vigtige funktioner i React - gengivelse på serversiden, tilgængelighed, samtidig tilstand og spænding - alt sammen uden at skrive en klasse.

React-applikationer er opdelt i flere komponenter, der indeholder både forretningslogik og HTML-markeringsfunktioner. For at forbedre kommunikationen mellem komponenter kan udviklere bruge enten Flux eller et lignende JavaScript-bibliotek.

Reager introducerede også objekter, som tilstand og rekvisitter. Med tilstanden og rekvisitaobjekter kan du blot overføre data fra en komponent til layoutet eller fra en overordnet komponent til en underordnet komponent.

Introduktion til React-økosystemet:

 • React-biblioteket plus React-routeren til implementering af ruter.
 • React-DOM til DOM-manipulation.
 • Reager udviklerværktøjer til Firefox og Chrome-browsere.
 • Reager JSX, et markup-sprog, der blander HTML i JavaScript.
 • React Opret app kommandolinjegrænseflade for at oprette et React-projekt.
 • Redux og Axios biblioteker til at organisere kommunikation med backend-teamet.

Ingen tvivl om, at React er en af ​​de mest populære JavaScript-rammer. Og jeg tror, ​​at React kan være dit første valg til oprettelse af avancerede apps.

2. Vinkel 2 til Vinkel 9

Angular 9 markerer et vendepunkt afsløret af Angular-teamet på den nylige AngularConnect 2019. Ifølge opdateringen planlægger holdet at gøre Angular Ivy-compileren tilgængelig til alle apps. Den største fordel ved Angular Ivy er, at den er i stand til at reducere størrelsen på applikationer.

Vinklet i dag er blevet meget avanceret og modulært at bruge til front-end-udvikling. Tidligere kunne du indsætte et link til AngularJS-biblioteket i hoved-HTML-filen, men nu kan du gøre det samme ved at installere separate moduler.

Angular's fleksibilitet er prisværdig. Derfor er Angular's 1.x-versioner stadig efterspurgte. Imidlertid er mange udviklere i øjeblikket afhængige af Angular 2+ på grund af sin MVC-arkitektur, der er ændret væsentligt til en komponentbaseret arkitektur.  

Angular har et par yderligere udfordringer. Du er næsten forpligtet til at bruge TypeScript for at sikre typesikkerhed i Angular-apps. TypeScript gør Angular 2+ rammen ikke så behagelig at arbejde med.

Angular's økosystem består af:

 • Til hurtig projektopsætning er Angular's kommandolinjegrænseflade nyttigt.
 • Udviklere får et sæt moduler til Angular-projekter: @ vinkel / fælles, @ vinkel / compiler, @ vinkel / kerne, @ vinkel / former, @ vinkel / http, @ vinkel / platform-browser, @ vinkel / platform-browser- dynamisk, @ vinkel / router og @ vinkel / opgradering.
 • Angular bruger Zone.js et JavaScript-bibliotek til at implementere zoner i Angular-apps.
 • TypeScript og CoffeeScript kan begge bruges med Angular.
 • Til kommunikation med server-side apps bruger Angular RxJS og det observerbare mønster.
 • Angular Augury til debugging af kantede apps.
 • Angular Universal til oprettelse af server-apps med Angular.

Angular2 er en komplet JavaScript-ramme med alle de værktøjer, som en moderne front-end-udvikler har brug for. Du kan vælge Angular, hvis du ikke kan lide at arbejde med yderligere biblioteker som med React.

3. Vue

Snyk JavaScript-rammerapporten for 2019 er ude. Rapporten fokuserede primært på sikkerhedsrisici i både React og Angular.

? *SENESTE NYT* ?

? Rapporten Snyk JavaScript Frameworks Security for 2019 er ude!

Angular, React, Vue.js, jQuery og Bootstrap får alle en sikkerhedsstatusanmeldelse! // t.co/FIpSob2IHk

- Snyk (@snyksec) 30. oktober 2019

Begrebet Vue er taget fra Angular and React, men Vue er bedre på mange måder. Jeg vil tale om dens funktioner, men tjek først, hvad Synk-rapporten siger om Vue's front-end sikkerhed. Vue er blevet downloadet 40 millioner gange i år og registrerer kun fire direkte sårbarheder. Alle er blevet rettet.

For enhver front-end-udvikler, der ikke er bekendt med Vue, lad os præcisere flere punkter.

Med Vue gemmer du komponentlogik og layout sammen med typografiark i en fil. Dette er på samme måde, som React fungerer, uden typografiark. For at lade komponenter tale med hinanden bruger Vue rekvisitterne og tilstandsobjekter. Denne tilgang eksisterede også i React, før Vue vedtog den.

I lighed med Angular ønsker Vue, at du blander HTML-layout med JavaScript. Du skal bruge Vue-direktiver såsom v-bind eller v-if for at interpolere værdier fra komponentlogikken til skabeloner.

En af grundene til, at Vue er værd at overveje i stedet for React, er på grund af Redux-biblioteket, der ofte bruges i store React-applikationer. Som forklaret i afsnittet Reagerer, når en React + Redux-app bliver større, bruger du meget tid på at anvende små ændringer på flere filer i stedet for faktisk at arbejde på funktioner. Vuex-biblioteket - et Flux-lignende statsstyringsværktøj designet til Vue - virker mindre besværligt end Redux.

Hvis du vælger mellem Vue og Angular, kan årsagerne til at vælge Vue over Angular reduceres til følgende: Angular er en alt for kompliceret, fuldgyldig ramme med en restriktiv karakter; Vue er meget enklere og mindre restriktivt end Angular.

En anden fordel ved Vue over Angular and React er, at du ikke behøver at lære JavaScript igen.

En introduktion til VueJS-økosystemet:

 • Vuex leveres med et dedikeret bibliotek til applikationsadministration.
 • Vuex svarer til begrebet Flux.
 • Du får Vue-loader til komponenter og vue.js devtools til Chrome- og Firefox-browsere.
 • Vue-resource og Axios-værktøjer til kommunikation mellem Vue og backend-kilden.
 • Vue.js understøtter Nuxt.js til oprettelse af server-applikationer med Vue; Nuxt.js er dybest set en konkurrent til Angular Universal.
 • Du får et Weex JavaScript-bibliotek med Vue-syntaks, der bruges til udvikling af mobilapps.

Vue er fremragende med hensyn til sin arbejdsgang til andre rammer. Jeg vælger måske Vue, fordi det er mindre kompliceret end React og Angular JS og et godt valg til at udvikle apps på virksomhedsniveau.

4. Glød

Ember 3.13 udgivet i år med nogle nye opdateringer og funktioner. Ember er ligesom Backbone og AngularJS og er også en af ​​de ældste JavaScript-rammer. Men med den nye opdatering er Ember 3.13 kompatibel med nye fejlrettelser, ydeevne forbedringer og udfasning. Der er også indført sporede ejendomsopdateringer, der muliggør enklere måder at spore tilstandsændring i det ergonomiske system i Ember-apps.

Ember har en relativt indviklet arkitektur, der giver dig mulighed for hurtigt at opbygge store applikationer på klientsiden. Det realiserer en typisk MVC JavaScript-ramme, og Embers arkitektur omfatter følgende dele: adaptere, komponenter, controllere, hjælpere, modeller, ruter, tjenester, skabeloner, værktøjer og addons.

En af Embers bedste funktioner er kommandolinjegrænseværktøjet. Ember CLI hjælper front-end-udviklere med at være meget produktive og lader dem gennemføre projekter til tiden. Du kan ikke kun oprette nye projekter med klar opsætning, men du kan også oprette controllere, komponenter og projektfiler ved hjælp af automatisk generering.

EmberJS økosystemet består af:

 • Ember CLI-værktøj til hurtig prototyping og styring af afhængigheder.
 • Ember server indbygget i rammen for udvikling af apps.
 • Du får Ember.js-biblioteket og Ember Data til datastyring.
 • Styr skabelon motor til Ember applikationer.
 • QUnit-testramme for Ember.
 • Ember Inspector udviklingsværktøj til Chrome og Firefox browsere.
 • Ember Observer til offentlig opbevaring og Ember addons til implementering af generiske funktioner.

Selvom Ember er undervurderet, er det perfekt til at oprette komplekse apps på klientsiden.

5. Backbone.js

Backbone er en JavaScript-ramme baseret på MVC-arkitekturen. I Backbone.js hjælper View of MVC med at implementere komponentlogik på samme måde som en controller. Backbone view kan bruge motorer som Mustache og Underscore.js.

Backbone er en nem at bruge JavaScript-ramme, der giver mulighed for hurtig udvikling af applikationer med en side. For at bruge Backbone.js i fuldt omfang skal du vælge værktøjer: Chaplin, Marionette, Thorax, Handlebars eller Mustache osv.

Hvis du har brug for at designe en app, der har forskellige typer brugere, kan Backbone-samlinger (arrays) bruges her til at adskille modellerne. Backbone.Event kan bruges med Backbone modeller, samlinger, ruter og visninger.

Introduktion til BackboneJS økosystemet:

 • Backbone-biblioteket består af begivenheder, modeller, samlinger, visninger og router.
 • Underscore.js, et JavaScript-bibliotek med hjælperfunktioner, som du kan bruge til at skrive JavaScript på tværs af browseren.
 • Du kan bruge skabelonmotorer såsom overskæg og jQuery-tmpl.
 • BackPlug online-arkiv med mange klare løsninger til Backbone-baserede apps.
 • Backbone generator CLI til opbygning af backbone apps.
 • Marionette, Thorax og Chaplin JavaScript-biblioteker til at udvikle en avanceret arkitektur til Backbone-apps.

Backbone.js er et perfekt valg til front-end og back-end udvikling, da det understøtter REST API'er, der bruges til at synkronisere front-end og back-end.

Brug for mere hjælp?

Alle front-end-udviklere derude, hvis du har brug for hjælp til JavaScript-rammer, er du velkommen til at kontakte. Eller du kan også kontakte os for at ansætte ReactJS-udviklere, Vue-udviklere eller Angular-udviklere.

Eller lad mig en note eller tweet ud til mig.

Husk, at denne artikel giver dig en generel køreplan for JavaScript-rammer. Fortæl mig, hvis jeg har savnet noget, og det kan vi diskutere. Jeg håber, det også vil hjælpe med at nå dine front-end udviklingsmål.