Dette gratis kursus kan lære dig grundlæggende musikprogrammering på mindre end en time

Ableton, et berlinbaseret musiksoftwarefirma, udgav netop et gratis interaktivt musikkursus, der kører lige i din browser.

En ting, der straks slog mig ved deres webapp, var, hvor godt den var bygget. For eksempel, hvis du ændrer fanen, forsvinder musikken og derefter falmer tilbage, når du vender tilbage. Og hvis du starter en sequencer, så rul ned og start en anden sequencer, vil den automatisk sætte den første på pause.

Det har også sjove, letforståelige grænseflader til programmering af musik.

Hvis du kan lide at lytte til musik, men ikke ved meget om, hvordan det hele fungerer strukturelt, er dette kursus noget for dig.

Det lærer dig nogle af de principper, du arbejder på, i populære sange som Queen's "We Will Rock You" og Björks "Army of Me".

Jeg nød at lære at komponere grundlæggende beats og bemærkede mig selv grinende, da jeg tweakede dem live under afspilning.

Kurset berører også let melodier, skalaer og nogle avancerede emner.

Hvis du allerede er musiker, kan du springe direkte ind på deres online legeplads og begynde at komponere sløjfer.

Dette er et solidt eksempel på interaktiv online læring. Jeg er begejstret for at se, hvilke andre færdigheder der kan læres interaktivt i en browser.

Her er tre links, der er din tid værd:

  1. 9 populære onlinekurser, der er væk for evigt ... og hvordan du stadig kan finde dem (7 minutters læsning)
  2. Sådan laver du det perfekte appikon (5 minutters læsning)
  3. Den professionelle front-end-udvikler Jesse Weigel startede for nylig live-streaming på vores YouTube-kanal. I denne video leder han dig gennem design og opbygning af en række Material UI-kortelementer (44 minutters ur)

Dagens tanke:

"Som regel fungerer softwaresystemer ikke godt, før de er blevet brugt og har fejlet gentagne gange i rigtige applikationer." - Dave Parnas

Dagens sjove:

Webcomic af PhD Comics

Dagens studiegruppe:

freeCodeCamp Mexico City

God kodning!

- Quincy Larson, lærer på freeCodeCamp

Hvis du får værdi ud af disse e-mails, kan du overveje at støtte vores nonprofit.