Jeg redesignede Tinder. Her er hvad jeg lærte i processen.

Udfordringen

Jeg gik ud for at se, hvor langt jeg kunne skubbe mig kreativt som designer ved at genopbygge en app, jeg ofte bruger.

Jeg valgte Tinder, fordi jeg har brugt det et par gange og indset, at et par ændringer til designet ville være nyttige. Naturligvis foreslår jeg ikke, at mit design skal bruges i stedet for det nuværende Tinder-design. Det er bare et andet synspunkt end det nuværende design af appen.

Mine mål:

  • Opret en bedre brugeroplevelse
  • Letter brugen af ​​applikationen
  • Som et personligt mål at gennemføre mit første designprojekt

Forståelse af appen

Tinder er en placeringsbaseret social app, der oftest bruges som en datingapp med en målgruppe fra 18 til 34. Siden sin debut i 2012 har Tinder gennemgået hurtig vækst takket være sin ekstremt enkle måde at bruge og en fantastisk organisk strategi på.

Hjemmesiden

Problem 1: Nederste knapper og swiping af kort

Så snart en bruger åbner appen, har Tinder-brugere to primære funktioner til at angive, om de kan lide en profil eller ej:

  • nederste knapper
  • kortet skubber

Så hvilke af disse skal de bruge?

Begge muligheder er meget gode, men kortstrygningen giver en meget glattere oplevelse. Hvis du sammenligner det med andre apps, der i stigende grad implementerer kortsvejsefunktionen, er Tinder langt fremme. Vi bør udnytte det 100%.

Efter at have analyseret det eksisterende design blev knapperne “super lignende”, “lignende” og “nej” fjernet med kortens bevægelser for disse handlinger.

Følgende nye knapper blev tilføjet.

Afvis profil

Lad os sige, at du støder på en profil, der interesserer dig og på samme tid ikke gør det, du kan afvise den og gå til den næste.

Besked

Funktion til Tinder-guld, der giver dig mulighed for at sende en besked til enhver profil, selvom de endnu ikke har ønsket dig.

Nyt strygningskort - Venner

Tinder er angivet under "Livsstil" i App Store. Selvom Tinder ikke markedsføres som en dating-app, ser de fleste det som en. Gennemse profilerne så jeg masser af bios med noget som "Bare på udkig efter venner!".

Så ved at stryge ned på de nye strygekort kan du være ven med nogen.

Problem 2: Ændring af sider for at se en profil

Denne ændring var noget mere personligt. Jeg kunne ikke lide, hvordan en bruger ville navigere til en persons profil. Jeg overvejede ikke procesvæsken i brugerens øjne, da vi konstant skifter sider, og det bliver ikke særlig intuitivt eller praktisk, hvis vi vil gå tilbage efter at have set profilen.

Så jeg besluttede at implementere funktionen af ​​at kunne se brugerens profil uden at forlade hovedsiden. Strygning op viser brugerens profil, og strygning ned returnerer brugeren til hovedsiden.

Omdesign af Tinder Feed

Tinder introducerede Feed-funktionen, der viser dig opdateringer i realtid af dine kampe alt på ét sted. Er en meget god idé, der tager dig ud over "It's a Match!" og hjælpe dig med at skabe en reel forbindelse.

Men for at få adgang til denne nye funktion skal du gå til meddelelserne. Da jeg synes, vi skulle udnytte dette, besluttede jeg at fjerne det fra meddelelserne og lægge det på hovedskærmen.

En bruger skal bare klikke på feedknappen på hovedskærmen for at få adgang til alle nyhederne fra deres kampe.

For at navigere i feedet besluttede jeg at implementere to knapper:

  • Ny - Hvis du klikker på "Ny" nederst på skærmen på højre side, oprettes et nyt indlæg.
  • Gammelt - Hvis du klikker på "Gammelt" nederst på skærmen i venstre side, navigerer du til den ældste post indtil vi når den sidste.

Knapperne:

  • Besked - Direkte besked til forbindelsen uden at forlade feedet.
  • Del - Deling på sociale medier.

Ny funktion: Tinder Experience

De fleste mennesker ser Tinder som en dating-app. Men det er meget mere, oplevelsen kan være mere kraftfuld. Jeg implementerede en ny funktion kaldet "Tinder Experiences", en måde at tage datoer og møder med venner til et andet niveau.

Oplev steder i byen, hvor du er, mød mennesker, der deler dine lidenskaber, åbn op for nye oplevelser.

Status

Der er et par andre ting, der kan implementeres for at forbedre brugeroplevelsen meget. En af dem er at kende brugerens status. Så på en enkel og minimalistisk måde indsatte jeg brugerne i meddelelserne. Denne forbedring giver os mulighed for at vide, om en bruger er online, offline eller inaktiv.

En anden mulig funktion er at filtrere brugere efter, hvornår de sidst var aktive. Dette vil give en bruger mulighed for at indstille et interval i dine "Opdagelsesindstillinger", f.eks. Vise brugere, der har været aktive inden for de sidste 30 minutter.

Konklusion

Når jeg gik ind i dette projekt, vidste jeg, at dette ville være den perfekte mulighed for mig at forbedre mine designfærdigheder og skubbe mig kreativt. Jeg studerer computerteknik og studerer samtidig design alene derhjemme, da jeg vil forfølge en karriere inden for produktdesign. Jeg regnede med, at den bedste måde for mig at lære ville være at bare kaste mig ind i et projekt.

Så for mig er dette ikke slutningen på redesign af en mobilapp og kun begyndelsen.

Tak for læsningen. Jeg håber du kunne lide det. ?

Jeg ville sætte pris på din feedback.