Nyttige tip, der hjælper dig med at skabe gode vaner som webudvikler

Denne artikel er rettet mod juniorudviklere, men kan interessere alle som en bank med nyttige tip til, hvordan man dyrker nogle gode vaner.

Jeg prøver konstant at udfordre mig selv og komme ud af min komfortzone. Her er resuméet af de bedste daglige tip, jeg kom med.

Jeg prøver at perfektionere mine arbejdsvaner, når jeg vokser, så du er velkommen til at foreslå nogle tip, der ikke er specificeret i denne artikel, for at hjælpe mig også!

Okay, første tip.

1. Gør teknologi ur. EN MASSE.

"Teknologivagt" er aktiviteten med at holde sig ajour med innovationer i en given sektor.

Der er ikke meget mere at sige, men efter min mening er det den nemmeste måde at lære bare ved at læse. Selvom du ikke forstår hele emnet eller lærer at gøre det magiske, artiklen taler om, ved du, at det findes. Og det er det, der virkelig betyder noget.

En masse tjenester og værktøjer er nu tilgængelige online for at hjælpe dig med at gøre dette. Du bør bruge dem, fordi de bliver din første kilde til information og nye ideer dagligt, ugentligt eller månedligt.

Værktøjer som Netvibes kan hjælpe dig med at spare meget tid ved at overvåge alt dit teknologiur ét sted. Plus, jeg vil anbefale at spore nyt indhold og læse alle dine feeds for eksempel mandag og torsdag, ikke hver dag.

Nogle af hjemmesiden / forumet læser jeg hver uge:

 • Kollektiver af Codrops
 • Hackernoon
 • SmashingMagazine
 • FreeCodeCamp
 • CodyHouse
 • Twitter
 • Web Fundamentals fra Google
 • Daglige Dev Links
 • Daywatch.io

Men når du bruger værktøjer til indholdsovervågning, skal du prøve at holde fokus på et emne relateret til de færdigheder, du vil arbejde med.

Det er let at gå vild og springe fra et emne til et andet. Okay, den sidste artikel om den nye Crypto ICO er SUPER INTERESSANT, men arbejder du i kryptokurrency? Forbliv fokuseret.

2. Se på fantastiske websteder. Og pakk dem ud!

Du kan nemt finde fantastiske websteder, ressourcer eller kodeeksperimenter her:

 • Fremadrettet
 • CSS Design Awards
 • FWA
 • Codepen

Men pointen er ikke at se på dem og sige: "Jeg kan aldrig gøre dette!"

Spørg dig selv: hvordan du ville gøre det magiske, og prøv at forstå, hvad de brugte til at bygge det. Ny teknologi, nyt JavaScript-bibliotek, ukendt CSS-ejendom? Vi lever i en verden, hvor hver dag nye ting dukker op, og vi er ikke i stand til at lære så hurtigt som teknologierne vokser selv.

Men jeg vil foreslå, at du ikke kun prøver at forstå processen, men også prøver at reproducere den og forklare den. Generelt, hvis du kan undervise nogen, har du mestret emnet.

I løbet af det sidste år brugte jeg meget tid på at ændre min proces. Udpakning af webstederne og forståelse af, hvordan dygtige mennesker byggede dem. Alle disse trin hjalp mig med at kombinere forskellige teknikker og finde smarte måder at konstruere mine hjemmesider på.

Det fører mig direkte til det næste punkt.

3. Lær af dem med mere erfaring

Normalt når du starter som junior i et firma, bliver du instrueret af en Lead Dev, der vil se på din kode, planlægge dine opgaver og forhindre dig i at droppe databasen.

Vær ikke genert for at bede om at lære mere af dem. Bed dem om at vise dig, hvordan du gør de seje ting, de gjorde på det sidste websted, de lancerede, eller den pæne komponent, de lavede for at gøre livet lettere for alle på dev-teamet.

Men vigtigst: vær ikke bange for at bede om ting, du synes er dumme.

Alle starter med forskellig uddannelse, så det er naturligt at stille spørgsmål, der undertiden kan virke ”fjollede”, men disse svar hjælper dig i mange år fremover.

En anden måde at lære af de bedste er at kode gennemgang.

Hvis dit team ikke gør det regelmæssigt, skal du være den første til at introducere det til dit dev-team. Tøv ikke med at bede andre medlemmer af dit team om at gennemgå din kode og prøve at forbedre den.

Lyt til dem. Start en debat. Forklar hvorfor du gjorde det på den måde og ikke hvordan de ville have gjort det. Udveksling, diskussion og læring af hinandens styrker er sandsynligvis den sundeste måde at forbedre sig på.

4. ALDRIG, ALDRIG, glem at kommentere din kode

Ok, jeg ved, du har læst den sætning en million gange siden du begyndte at kode. På internettet, af dine overordnede, af dine lærere, måske endda af din hund.

Pointen med at kommentere din egen kode er ikke at gøre det kun let forståeligt af en anden udvikler eller dig selv. Det er også en måde at tænke på din funktion inden du skriver den. At definere et formål. Og kun én.

Stop dig selv fra at oprette en multiSuperTaskFunction ().

// I don't know RickmySuperFunctionAddRemoveCreateEarth( $string, $purpose1, $bool) { $var1 = true; while($var1) { addNewHumans++; } else { heregoesnothing();
 }}

Lad os sige, for eksempel, du begynder at skrive en funktion til at styre et planetøkosystem. Med den vane at kommentere din kode, vil du automatisk sekvensere din kode i flere funktioner. Og hver funktion har kun en opgave at udføre.

/** Handler to create the planet system*/Class Planet {
 public $name;
/* * Set the name of the instancied planet * @var STRING $new_name Contain only a string to name the planet */ function set_name(string $new_name) { $this->name = $new_name; } /* * Function to access the name of the planet * return STRING $this->name Contain only a string with the name * of the planet */ function get_name() { return $this->name; }
}

Dette princip om at adskille alle dine funktioner i små hjælper dig med at identificere dine bugs hurtigere. Dette giver dig også mulighed for at isolere elementer og genbruge dem senere (modulære komponenter). Endelig vil det være meget mere læsbart, og du behøver ikke skjule dig, når du viser din kode.

5. Forbedr din egen kode: Refactor.

Hvis du stoler på alle undtagen dig, kan du ikke komme videre OG få selvtillid. Derfor er det vigtigt at gå tilbage til din beskidte kode og rense den.

Jeg synes, det er endnu vigtigere end at udvikle en ny funktion. Så næste gang din projektleder spørger dig, hvad du lavede i løbet af de 5 timers ikke-fakturerbart arbejde, kan du svare tilbage: Jeg omformulerer min kode.

”Koderefakturering er en kontrolleret teknik til forbedring af designet af en eksisterende kodebase. Dens essens er at anvende en række små adfærdsbevarende transformationer, som hver er "for lille til at være værd at gøre". Den kumulative effekt af hver af disse transformationer er imidlertid ret signifikant. Ved at udføre dem i små trin reducerer du risikoen for at indføre fejl. ”Martin Fowler, forbedring af design af eksisterende kode

Lang historie kort, prøv at gennemgå din egen kode og forbedre den uden at påvirke funktionaliteten. Hurtigere, renere, mere læselig, modulær.

Den måde, jeg gør det på, er at isolere en kodedel, som jeg ikke er stolt af eller var nødt til at kode hurtigt på grund af en kort deadline, og komme tilbage til den en eller to uger senere.

Der er altid en god grund til at forklare, hvorfor du skrev det stykke dårlige kode, men du kan ikke rigtig argumentere for, hvorfor du ikke tog dig tid til at forbedre det.

En ustabil del af koden vil aldrig være noget andet end Damocles sværd, der hænger over dit hoved.

Det kan være udfordrende at gendanne din kode eller blive involveret i en kompleks funktion. Men det vil aldrig være så svært som at skulle gøre det under pres af en bug udløst live.

Tag dig tid, prøv at forstå dine fejl. Det sparer dig meget tid, stress og sundhed på lang sigt.

6. Lav fejl.

Ok, men…?!

Siden jeg begyndte at kode, fandt jeg ud af, at den mest værdifulde måde at forbedre mig på var at fejle igen og igen. Tro mig, nogle fejl er næsten umulige at undgå, og det er helt normalt.

Skrev du den samme funktion fem gange i det samme projekt? Det gjorde jeg mange gange. Men dette sker ikke længere takket være min erfaring og de processer, jeg har oprettet.

Vær ikke bange for at lave fejl. Du bliver ved med at lave dem igen og igen, men mindre og mindre ofte. Du holder aldrig op med at skulle lære nye ting og tilpasse dig nye teknologiske ændringer, men det er skønheden i vores job. At lære nye ting hver eneste dag.

Tak, fordi du tog dig tid til at tjekke min første artikel om Medium!

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du slippe et?, Følg mig på Medium og anbefale denne artikel til dine venner.

Du er velkommen til at oprette forbindelse til mig på LinkedIn! ✌️