Licens til pentest: Etisk hackingkursus for begyndere

En penetrationstest er et autoriseret cyberangreb på et computersystem, der udføres for at evaluere systemets sikkerhed.

Vi har frigivet et komplet pentesting-kursus på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen kaldet "License to Pentest". Du lærer de almindelige værktøjer og metoder, der bruges af etiske hackere.

Dette kursus er det perfekte sted at starte, hvis du er interesseret i en karriere inden for cybersikkerhed eller etisk hacking. Det hjælper også med at forberede dig til EC-Council LPT Master Exam.

Dette kursus undervises af Sagar Bansal, en erfaren instruktør, der er i EF-rådets rådgivende udvalg for CEH (Certified Ethical Hacker).

License To Pentest dækker nybegynder gennem avancerede penetrationstest færdigheder. Du lærer ved at bryde ind i simuleringer af virkelige websteder. Der findes laboratoriefiler på kurset, der giver dig mulighed for at øve det, du lærer.

Du lærer værktøjer som WPScan, Metasploit, MSFvenom, DirBuster, Dirb, Nikto og mere. Du vil lære at knække adgangskoder, få adgang til omvendte skaller, udnytte Windows-maskiner, udføre SQL-injektioner, opdage udnyttelser, eskalere privilegier og meget mere.

Se det 9-timers kursus nedenfor eller på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen.