Hvordan jeg fordoblede batterilevetiden på min Mac ved bogstaveligt talt at lukke en fane i en browser

I dag vil jeg dele et hurtigt og nemt hack, der fordoblede time-on-batteriet på min bærbare computer.

Det er så let at gøre, når du først ved, hvor du skal kigge.

Jeg bruger det meste af tiden på min bærbare computer i browseren. Dette skyldes for det meste, at jeg læser ting, holder mig på sociale medier eller udvikler hjemmesider. Jeg bruger Chrome til dette, jeg åbner sjældent nogen anden browser - det meste af tiden kun til test.

Chrome er generelt kendt for ikke at være energieffektiv app, så det er en kompromis, men jeg finder det meget bedre (især for dev) end noget andet.

I ganske lang tid begyndte jeg at bemærke, at batteriet ikke holder, så længe det plejede, da jeg købte denne bærbare computer for halvandet år siden. Det er normalt, at det mister sin magt over tid. Men så en dag for ca. 2 uger siden, da jeg lå syg i min seng, besluttede jeg at kontrollere, hvad der dræner mit batteri så hurtigt, og om jeg kan ordne det.

Heldigvis leveres OS X med Activity Monitor, som også giver dig et overblik over, hvilke apps der har mest indflydelse på din batterilevetid.

Hvis du sorterer listen efter kolonne Avg Energy Impact , finder du de mest besværlige apps. I mit tilfælde Google Chrome. Du kan nemt løse problemet ved at afslutte appen, men som jeg nævnte, var det ikke levedygtigt i mit tilfælde, da jeg vil bruge Chrome.

Skærmbilledet ovenfor blev taget på det tidspunkt, hvor jeg skriver dette, og det viser den "faste" Chrome. Da jeg gik til at analysere det for første gang, var den gennemsnitlige energimæssige værdi for Chrome langt over 100, omkring 140 .

Så hvordan formåede jeg at skære det ned til omkring en tredjedel?

Det var ret simpelt. Jeg måtte bogstaveligt talt lukke en enkelt fane i Chrome, som brugte masser af CPU.

Min værktøjslinje i Chrome ser sådan ud:

Jeg har et par fastgjorte faner, som jeg altid vil åbne, og så kommer de faner, der " kommer og går" .

Der er et ikke så kendt værktøj i Chrome, der giver dig mulighed for at analysere, hvor mange ressourcer de enkelte faner bruger . Det kaldes Task Manager, og du kan finde det i Menu> Flere værktøjer> Task M anager.

Når den åbnes, afslører den mere detaljerede detaljer om CPU og RAM brugt i Chrome.

Hvad du er interesseret i er CPU - det er det, der dræner dit batteri.

Find de faner, der konstant er grådige efter din CPU, og dræb dem med ild!

Til min sag. Jeg havde åbnet valutakurserne (USD til EUR) hele tiden. Det var denne side. Og se på dette, når jeg har åbnet og fastgjort denne side:

Det var indlysende valg. Jeg kan leve uden en fastgjort fane om valutakurser, hvis det gør min laptop levende to gange så meget.

Hvis du føler, at dit bærbare batteri kæmper på grund af Chrome, skal du tjekke Chrome Task Manager. Dræb de mest grådige websteder med ild og underret deres udviklere. De laver sandsynligvis nogle beskidte ting i JavaScript, der dræner dit batteri som helvede.

Du følger muligvis mig på Twitter, men vi ved begge, at Twitter er meget støjende. Så du kan efterlade din e-mail til mig, og jeg vil lejlighedsvis sende dig ting, som jeg finder nyttige.