Databasedesign fuldt kursus

Hej, jeg er Caleb Curry. Jeg opretter udviklerfokuseret indhold tilgængeligt på calebcurry.com. Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg har samarbejdet med freeCodeCamp for at producere databasedesignet hele kurset! Denne alt-i-en-video indeholder 8 timers indhold, der går fra komplet nybegynder hele vejen gennem forståelse af integritet, nøgler, forhold, normale former, indekser, sammenføjninger og mere.

Min tankeproces bag dette kursus var, at databaser ikke behøver at være forvirrende eller noget, du studerer, når du har brug for hjælp til at falde i søvn. Jeg prøver at holde det ægte og sjovt, men samtidig forsøge at give klare og praktiske eksempler med teknisk korrekte oplysninger.

Hvorfor dette kursus?

Database Design er et grundlæggende skridt til at opbygge næsten enhver softwareapplikation. Databaser styrer backend på næsten alle websteder, desktopapplikationer og mobilapps. Databaser er skjult fra almindeligt websted, så brugerne ikke ved, at de eksisterer. Dette er en god ting, når det kommer til brugeroplevelse og sikkerhed, men har narret mange unge udviklere til at forsømme vigtigheden af ​​databaser og datastyring.

Som et resultat af denne forsømmelse frigiver udviklere applikationer med svage datalag fulde af forkerte data, grimme data, overflødige data og alvorlige sikkerhedsfejl. Denne mangel på disciplin med databasen gælder især for webapplikationer, da webudviklere ofte skal kende adskillige teknologier (HTML, CSS, JavaScript, serversidesprog, SQL og databasedesign). Det er meget let at forsømme databasen, da den ikke er en frontvendt teknologi som JavaScript eller HTML og CSS. Dette er en kæmpe fejltagelse.

Med stigningen i databrud og regler som GDPR kan en fejl i databasen være tilstrækkelig til at forårsage en hel organisations undergang med utilsigtet lækkning af følsomme data. Det første skridt til at beskytte mod sikkerhedsproblemer er med en korrekt designet database og forståelse af SQL og databaseprincipper. Efter at have gennemgået dette kursus vil du have en stærk forståelse af dataintegritet og sikkerhed samt klare trin til at følge for at håndhæve integritet.

Intuitivt databasedesign

Mange mennesker er ikke klar over, at der er forskellige måder, du kan designe en database på. Mange af disse valg kommer ned til personlige præferencer og applikationsbehov. Dette kursus vil forklare nogle af disse muligheder og diskutere fordele og ulemper.

For eksempel forstår du surrogatnøgler og naturlige nøgler, forskellige forholdstyper og opslagstabeller, henvisningsbegrænsninger og hvilke til dem der skal bruges, IKKE NULL-forhold, grupperede vs ikke-grupperede indekser, hvilke typer sammenføjninger, der skal bruges, og mere. Alt gratis på YouTube-kanalen freeCodeCamp!

Nyd indholdet?

Hvis du har nydt denne blog eller Database Design Full Course, vil du virkelig nyde min blog, der går mere detaljeret om kurset. Derudover kan du abonnere på YouTube og følge mig på Twitter.

Dette er min første blog med freeCodeCamp - nogle tip? Hvilket andet indhold vil du gerne se mellem mig og freeCodeCamp?

Tak for læsningen, og nyd kurset!