Introduktion til WebSlides

Alle elsker historier. Folk deler indhold, der får dem til at føle sig inspireret. Vi har brug for historier for at vide, at vi ikke er alene.

Slide dæk er en glimrende måde at fortælle disse historier på. Og der er allerede masser af gode værktøjer derude til dette som Powerpoint og Keynote.

Men ingen elsker HTML-præsentationer. Bogstaveligt talt ingen. "Jeg elsker HTML-præsentationer" returnerer nul resultater i Google-søgning. ?

Jeg er designer og udvikler, der arbejder hele dagen oven på den gigantiske platform, der er på nettet. Det føltes altid akavet og gammeldags for mig at indlæse et separat program på min computer og bruge Powerpoint og Keynote - med deres mærkelige proprietære formater - så skal det e-mailes til nogen.

Så jeg byggede WebSlides.

WebSlides handler om at fortælle en historie og derefter dele den på en smuk måde: hypertekst, ren markering og dejlig CSS som fortællende elementer.

Design i WebSlides kan være lige så hurtigt som med Powerpoint. Du kan klare dig med en grundlæggende forståelse af HTML og CSS. Vælg bare en demo, og tilpas den på få minutter.

Designere, udviklere, marketingfolk og journalister har nu et web-native præsentationsværktøj med:

 • Hurtige navigations tastaturgenveje (og både vandret og lodret glidning).
 • Permalinks, der fører dig direkte til et bestemt dias.
 • En glidetæller.
 • +40 komponenter inklusive omslag, kort, tilbud og formularer
 • En bred vifte af baggrunde: farver, gradienter, billeder og videoer.
 • Fleksible blokke med automatisk udfyldning og lige højde.
 • 500+ SVG-ikoner takket være Font Awesome

Kodepoesi

Her er nogle HTML-kildekoder, der viser dig, hvordan det gøres. Denne kode er ren, skalerbar og veldokumenteret. Det bruger intuitiv markering med populære navngivningskonventioner. Der er ingen grund til at overforbruge klasser eller indlejring .

Hver forælder på> i slides-elementet er et individuelt dias: n the #web


  

Design for trust

.wrap = container 1200px

Design med formål

WebSlides er gratis og open source. Jeg byggede den, fordi vi har brug for en platform til smuk historiefortælling. Lad os se på, hvad der sker:

 • Medium = Smukke artikler.
 • Typeform = Smukke former.
 • WebSlides = Smukke præsentationer og langformer.

Jeg glæder mig over pull-anmodninger til WebSlides, så vi kan fortsætte med at forbedre og udvide dette værktøj.

Del dette indlæg til alle, som du tror kan være interesseret i at bruge dette værktøj.Jeg ser frem til at læse dine kommentarer. Du er velkommen til at e-maile mig, hvis du har spørgsmål.

Særlig tak til Luis Sacristán og Jenn Schiffer (SimpleSlides var en åbenbaring). ? Y ou kan også følge opdateringer på Twitter, Dribbble, og Github.