Her er en liste over React Native-værktøjer, som du kan bruge til dit næste projekt

React Native er et populært og omfattende anvendt JavaScript-rammekodebibliotek. Det bruges primært til at opbygge attraktive brugergrænseflader og giver JavaScript-udviklere mulighed for at opbygge native mobile apps.

En af hovedårsagerne til React Natives voksende popularitet er, at den understøtter udvikling til både Android såvel som iOS.

Så du har ikke brug for separate udviklere til at skrive på tværs af de forskellige mobile platforme - en udvikler er nok til at udføre jobbet.

React Native er kendt for sin hastighed og effektivitet. Det er bedst egnet til app- og webudvikling. Det hjælper meget med at reducere omkostningerne og tiden til applikationsopbygning.

Desuden giver det et let og praktisk miljø til mobil, mens du bruger fejlfindingsværktøjerne.

Der er forskellige React Native-værktøjer, som spiller en vigtig rolle i at fremskynde hastigheden af ​​appudvikling. Lad os se på nogle vigtige, som du kan bruge i dit næste projekt.

1. Atom

Atom er en gratis og open source teksteditor kendt for sin nemme tilgang og hackbarhed. Det er udviklet af GitHub og blev lanceret i februar 2014. Det understøtter let Mac, Linux såvel som Windows.

Desuden giver det dig mulighed for at vælge flere open source-pakker for at tilføje flere funktioner og funktionalitet. Tjenesterne inkluderer en indbygget pakkehåndtering, redigering på tværs af platforme, flere filnavigationer via et enkelt vindue, skræddersyede designs og temaer.

2. Nuklide

Nuclide er et gratis og open source React Native-værktøj, der normalt udvikles som en enkelt pakke på toppen af ​​Atom.

Det tilbyder hackbarhed og støtte fra et stort samfund af udviklere, der altid er klar til at hjælpe andre. Den leveres med indbygget support til Flow. Det inkluderer også integrerede fejl, autofuldførelses- og spring-til-definition-funktioner.

Dette React Native-værktøj blev udviklet og udgivet af Facebook i 2015. Det inkluderer en overflod af tjenester såsom fjern- og JavaScript-udvikling, hackudvikling, indbygget fejlretning, arbejdssæt, mercurial support, task runner og så videre.

3. Visual Studio-kode

Visual Studio Code blev oprettet af softwaregiganten Microsoft. Det er en robust React Native kildekode editor, der er gratis og open source.

For JavaScript-udviklere understøtter det JavaScript, TypeScript og Node.js. Det tilbyder også et godt økosystem af udvidelser til understøttelse af andre sprog, herunder C ++, C #, Java, PHP og Python og driftstider som Unity og .NET.

Hvad der giver den reel styrke er kombinationen af ​​kildekoderedigerer og udviklerværktøjer såsom IntelliSense-kodefuldførelse og fejlretning. Værktøjet blev frigivet i april 2015 og skrevet i JavaScript og TypeScript.

Det understøtter alle vigtige platforme som Mac, Linux og Windows.

4. Expo

Expo er en open source-værktøjskæde til React Native-udviklere.

Det blev udviklet af Expo og blev introduceret for nylig i maj sidste år. Det tilbyder en række funktioner såsom dokumentation, et Slack-samfund og community-fora.

Expo giver dig en rig kilde til React Native-komponenter, et Expo SDK-bibliotek og native API'er til både iOS- og Android-platforme.

5. Flow

Flow er endnu et React Native programmeringsværktøj, der tilbyder statisk typing. Facebook udgav det i november 2014, og siden da har det leveret hurtig, pålidelig og forenklet kodning.

Flow er også gratis på grund af dets open source-natur. Det tilbyder tjenester som nem integration, realtidsfeedback, brugerdefineret JavaScript og typeforståelse.

Hvad der er interessant at bemærke er, at Flow overvåger fejl i koden ved hjælp af statiske typebetegnelser.

6. Redux

En af grundene til, at Redux stærkt anbefales af udviklerfællesskabet, er at tilbyde redigering af live-koder og en fejlfinding i tid. Du kan udvikle applikationer, der kører i forskellige miljøer såsom front-end og native platform.

Filstørrelsen er kun 2 KB og fungerer således godt med React.js og andre visningsbiblioteker. Udviklerne af Redux er Dan Abramov og Andrew Clark.

7. ESLint

ESLint er et andet open source React Native-værktøj, der bruger JavaScript og JSX-sprog. Det hjælper med at detektere fejlene under programmeringen og udforske den eksisterende kildekode.

Det fungerer på Node.js og understøtter udviklingen af ​​platforme-apps som Windows, Linux og Mac. Derudover tilbyder det også nogle andre fordele som gennemsigtighed, tilpassede og indbyggede plugins, god og klar dokumentation osv.

JS Foundation lancerede ESLint med det formål at tillade udviklere at have deres egne fnugregler.

8. Tænd

Ignite CLI er en React-værktøjskæde, der består af plugins og kedelplade. Det er gratis open source-værktøj udviklet af Infinite Red og udgivet i juni 2016. Det giver udviklere adgang til et antal kedelplader at vælge imellem og hjælpe med at understøtte plugins.

Kedelpladerne understøtter udvikling af apper på tværs af platforme både til iOS og Android. Ignite inkluderer tjenester til API-test, temaer, komponenter og brugseksempler, der kan tilpasses.

9. NativeBase

NativeBase er et gratis open source-klienterside-rammeværktøj, der oprindeligt bruges til udvikling af apps på tværs af platforme. Det bruger komponenterne i React-Native og er fordelagtigt til at opbygge platforme-brugerinterfacekomponenter sammen med at tilbyde et oprindeligt miljø til at oprette native apps.

Det giver dig også fordelen ved at bruge indfødte tredjepartsbiblioteker. Det blev afsløret i 2016 af Greeky Ants.

10. Reaktotron

Reactotron er faktisk et desktop-program, der også er gratis og open source. Det understøttes på forskellige platforme som Windows, Mac og Linux. Det blev udviklet af Infinite Red og debuterede i 2016.

Det hjælper med at kontrollere React JS og React Native apps. Derudover giver det udviklere mulighed for at holde styr på applikationens status, overvåge console.log-meddelelser, kontrollere API-anmodning og svar, sende handlinger og hurtige benchmarks.

11. Reduxsauce

Reduxsauce hjælper med at gøre jobbet lettere for udviklerne, når de arbejder på Redux-kodebaser. Det hjælper med oprettelsen af ​​Reducers and Actions in Redux.

Med dette effektive værktøj har du kun brug for et par linjer for at kode, hvilket bliver let læseligt. Hvis du vil nulstille Reducer, vil Reduxsauce vise sig at være et værdigt aktiv. Det kan også håndtere Reducer Action i en enkelt fil. Infinite Red introducerede det i maj 2016. Det fås gratis.

12. Reager navigation

React Navigation har vundet stor popularitet blandt React Native-udviklerne, fordi det lader dem etablere ruter og navigation i deres oprindelige applikationer ved hjælp af navigatorer, herunder Tab, Skuffe og Stak.

Det er skrevet i JavaScript. Det hjælper med at oprette komponenter til både iOS- og Android-platforme og tilbyder udvidelige platforme og skræddersyet JavaScript.

13. Reager indfødte værktøjer

React Native Tools er faktisk en Visual Studio-kodeudvidelse. Det tilbyder et nyttigt miljø til udvikling af React Native-projekter.

Det understøtter også udviklere under fejlfindingsprocessen med kode. Det gratis værktøj kører kommandoen react-native ved hjælp af kommandopaletten. Det er udviklet af Microsoft.

14. InVision

InVision er endnu et gratis (såvel som betalt) React-Native-open source-værktøj oprettet af InVision i 2011. Det er et digitalt værktøj, der fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen under app-designprocessen.

De tilbudte tjenester inkluderer prototyping, animation, samarbejde og design. Takstplanafgifterne starter fra $ 15 pr. Måned.

15. Enzym

Enzyme er et gratis JavaScript-værktøj, der let bruges til test af apps. Det bliver enklere at manipulere, krydse og aktivere React Native-komponenterne. API'et er intuitivt og fleksibelt. Airbnb udgav dette værktøj i 2015.

16. Adobe XD

Adobe XD er et prototype-designværktøj, der hjælper med at udvikle UI- og UX-design til webstederne eller mobilapps i et meget hurtigere tempo. Det har nogle instinktive værktøjer, der vil forbedre designernes ydeevne, mens de arbejder på projektet.

Funktionerne såsom Repeat Grid og fleksible tegnebrætter sparer meget tid for udviklerne. Tilstedeværelsen af ​​trådløse wireframes hjælper med at udvikle en interaktiv prototype.

Hvad der er mere spændende at bemærke er, at du har mulighed for at skifte fra statiske layout til dynamiske prototyper med kun et enkelt klik og endda foretage passende ændringer i dit design. Det er ikke gratis, og du skal betale $ 9,99 pr. Måned for at benytte den oprindelige plan. Det er udviklet af Adobe Systems og udgivet i oktober 2017.

Konklusion

React Native er et af nutidens mest foretrukne programmeringsværktøjer takket være de vidunderlige værktøjer, der er tilgængelige for mobil- og webudviklere.

Alle disse værktøjer er nemme at bruge og vedligeholde. De hjælper hele udviklingsprocessen - lige fra design af prototypen, udvikling af appen og endelig apptesten.

Desuden understøtter de fleste af disse værktøjer udvikling af app på tværs af platforme og kan bruges til både Android- og iOS-platforme.