Introduktion til freeCodeCamp Discord Chat Room

I årevis har folk bedt freeCodeCamp om at oprette en Discord-chat. Nå i dag er jeg begejstret for at meddele, at vi gjorde det. Vi har nu en officiel Discord-chatrumserver.

Inden du tilmelder dig, skal du give mig to minutter til at forklare vores mål med dette nye chatrum, reglerne og hvad du kan forvente der.

Jeg overvejer at oprette en åben Discord-server til det globale udviklerfællesskab - for at hjælpe os alle med at holde hinanden i selskab under koronaviruskarantæne.

Det ville have de samme høje standarder Code of Conduct som @freeCodeCamp forum.

Vil du være med?

- Quincy Larson? Bliv hjemme og spar liv (@ossia) 26. marts 2020

Lige nu bliver millioner af udviklere rundt om i verden hjemme for at hjælpe med at bremse spredningen af ​​pandemien. Og nu kan vi hænge ud sammen i chat og holde hinanden i selskab.

Som du måske ved, har freeCodeCamp allerede et forum. Millioner af mennesker bruger det hver måned.

Hvis du stiller et programmeringsspørgsmål der - eller beder om feedback på et af dine projekter - kan du normalt få svar på omkring en time.

Forummet vil fortsat være det bedste sted at tale produktivt om programmering.

Men vi ønskede også at skabe et sted, hvor folk i samfundet kunne hænge ud og chatte mere afslappet.

Tidligere har vi brugt HipChat og Slack. Og vi bruger stadig Gitter.im som et chatværktøj til at koordinere open source-bidrag til vores codebase.

Uenighed er dog virkelig på det næste niveau. I løbet af de sidste par år har Discord vist sig at være et hurtigt, fleksibelt og robust chatrumsværktøj.

Vores venner på Reactiflux har mere end 80.000 mennesker på deres server, så vi ved, at Discord kan skaleres, så det passer til et stort samfund som freeCodeCamp.

Vi starter med kun et par chatrum.

Michigan State's arkitekter plantede græs - ventede derefter på at se, hvor studerende bar stier - før de banede fortove. Design sådan. pic.twitter.com/aOk2WZdwBD

- Quincy Larson? Bliv hjemme og gem liv (@ossia) 3. november 2017

Over tid kan du dele ideer til nye værelser, og vi kan gradvist rulle dem ud. På denne måde kan vi få en kritisk masse af diskussion i nogle få nøglerum uden at udvide for hurtigt og skabe "spøgelsesbyer" på serveren.

Her er de 3 vigtigste ting, du bør vide, før du tilmelder dig den officielle freeCodeCamp Discord:

  1. Alle skal følge den samme strengt håndhævede adfærdskodeks, som vi bruger på forummet.
  2. Det bedste sted at bede om programmeringshjælp vil stadig være freeCodeCamp-forummet. Fora er bedre strukturerede til at få programmeringshjælp, fordi de er trådede og lettere at søge på. (Sjov kendsgerning: For hver enkelt person, der stiller et spørgsmål på forummet, har 100+ andre mennesker det samme spørgsmål og er i stand til at opdage tråden gennem Google, så de ikke behøver at stille spørgsmålet igen.)
  3. Udviklerfællesskabet er globalt. Mennesker i alle lande på Jorden bruger freeCodeCamp. (Ja - endda Nordkorea.) Fortsæt diskussionen på engelsk indtil videre, selvom det ikke er dit modersmål. Du kan dele ideer til forbedringer og integrationer i # meta-discord-kanalen.

OK - hvis du læser alt det, er du nu officielt ryddet for at deltage i freeCodeCamps Discord-chatrum.

Du kan deltage i det her.

Sørg for at introducere dig selv i vores # Introduktionskanal. Fortæl os noget om dig selv, du har det godt med at dele:

  • hvilken by du er i
  • hvilke projekter du arbejder på
  • og hvad du planlægger at gøre, når vi alle er blevet vaccineret for denne forfærdelige sygdom, og vi er alle i stand til at gå ud igen.

Jeg ser frem til at chatte med jer alle.

Jeg håber, at du og dine familier forbliver i sikkerhed under pandemien.

Og som altid glædelig kodning.