Sådan downloades Courseras kurser, før de er væk for evigt

Coursera lukker deres gamle platform ned den 30. juni og fjerner snesevis (hvis ikke hundredvis af kurser fra internettet den 30. juni

Coursera fjerner 472 gratis onlinekurser fra internettet den 30. juni.

Oprindeligt kaldet “Massive Open Online Courses” vil disse kurser ikke længere være åbne - eller online for den sags skyld - fordi Coursera's brugsbetingelser forbyder studerende at dele deres materiale, når disse kurser bliver mørke.

Men vi kan stadig lære af disse kurser privat - hvis vi kan få fat i dem. Bortset fra at anbefale, at studerende "tager skærmbilleder", gav Coursera ingen vejledning om, hvilke kurser der ville blive utilgængelige, og heller ikke hvordan studerende kunne downloade deres materiale.

Denne guide viser dig, hvordan du skynder dig og lovligt downloader så mange kurser som muligt inden 30. juni.

Den store opgivelse

Se indlæg på imgur.com

Først en hurtig historieundervisning. I 2014 begyndte Coursera at genopbygge deres platform fra bunden for at imødekomme selvstændige "on-demand" kurser.

På den gamle platform var kurserne sessionbaserede og havde ingen forudsigelig tidsplan. Timingen blev overladt til universitetet og dets professorer. Det var ret almindeligt at støde på et kursus, som du kunne lide, kun for at opdage, at kurset allerede var afsluttet. Der ville ikke være nogen indikation af, hvornår (eller hvis) kurset blev tilbudt igen.

Faktisk byggede vi Class Centers MOOC Tracker som en meddelelsestjeneste til online kurser specifikt for at hjælpe studerende med at håndtere manglen på startdatoinformation. Dette værktøj sender dig beskeder, når nye kursussessioner annonceres.

Vi observerede, at mange af de ældre session-baserede kurser flyttede til Courseras nye on-demand platform, men ikke alle. Vi har ingen oplysninger om, hvorvidt nogen af ​​kurserne, som Coursera lukker, nogensinde vil migrere til denne nye platform.

Så sørg for at downloade de kurser, du tror, ​​du måske endda er fjerninteresseret i nu, mens du stadig kan.

Et navneopkald fra dødsrækken

Mange af de mest populære og højt vurderede kurser på Coursera dør den 30. juni, når Coursera trækker stikket på deres gamle platform. Efter at have kørt Class Central i de sidste 5 år og selv være nedsænket i online-kurser, her et par af de mest højt profilerede dødsdæmpede:

 • Socialpsykologi fra Wesleyan, som engang havde sondringen mellem at være Coursera's største klasse
 • Coursera-grundlægger og tidligere administrerende direktør Daphne Koller's egne sandsynlige grafiske modeller
 • Stanfords algoritmer: Design og analyse, del 1 og del 2. Del 1 af kurset hjalp mig med at rydde mit første tekniske interview nogensinde og få et job i Silicon Valley. Det er også den højest vurderede klasse i vores teoretiske datalogifag (opdatering: De er nu flyttet til on-demand platformen)
 • Jeffrey Ullmans (ja THE Jeffery Ullman) Automata og Mining Massive datasæt
 • Keith Devlins introduktion til matematisk tænkning (Stanford)
 • Bitcoin og Cryptocurrency Technologies fra Princeton University
 • Princetons algoritmer, del I og del II. Det undervises af Robert Sedgewick og Kevin Wayne, hvis algoritmebog bruges som lærebøger i klasseværelser rundt om i verden
 • og mange flere

Coursera-webstedet gør det ikke let at finde ud af, hvilke kurser der er på den gamle platform, og hvilke der er på den nye platform. En måde at skelne på dette er ved at se på siderne med kursusbeskrivelser. Et kursus på den gamle platform har “tilmeld” -knappen til højre, mens den nye platform har den til venstre:

Men med over 1.800 kurser på Coursera er det næsten umuligt at gennemgå alle disse selv og finde ud af, hvilke kurser du har brug for at gemme.

Men du har held. Vi foretog en massiv analyse af alle disse kurser og fandt ud af, hvilke der ville dø med den gamle platform - over 450 af dem.

Desværre er ikke alle disse kurser åbne for tilmelding. Og hvis du ikke er tilmeldt nogle af dem, kan du muligvis ikke få adgang til deres materiale.

Omkring 220 kurser er dog i øjeblikket åbne for tilmelding, og du kan helt sikkert få fat i materialerne til disse kurser, hvis du handler hurtigt.

Hele listen over kurser, der er planlagt til sletning - men er stadig åben for tilmelding - er live her.

OK - så hvordan downloader vi disse?

Courseras gamle platformsside har downloadlink direkte på kursusindholdssiderne (ikoner på højre side). I stedet for at klikke på hvert link for at downloade kursusmateriale manuelt, lad os automatisere denne proces.

Trin 1: Find dine kurser

Der er to måder at downloade kurserne på - Chrome Plugin og Python Script. Vi vil undersøge disse metoder i trin 2. Men i dette trin hjælper vi dig med at finde ud af, hvilke kurser du kan downloade.

Før du går videre til trin 2, skal du til en url, der ser sådan ud: //class.coursera.org/pgm-003/lecture for chrome plugin eller et klassenavn som pgm-003 til Python-scriptet.

Trin 1A: Allerede tilmeldt

I dette trin finder vi ud af, hvilke kurser på den gamle stak du allerede er tilmeldt. Mindre end halvdelen af ​​de 450+ kurser, der i øjeblikket er vært på den gamle platform, er åben for tilmelding. Hvad dette betyder er, at hvis du ikke havde tilmeldt dig et kursus før, vil du ikke kunne downloade det kursusmateriale ved hjælp af chrome-pluginet. Python-scriptet fungerer muligvis stadig.

For at finde kurser i den gamle stak, som du havde tilmeldt dig før, skal du besøge afsnittet Mine kurser på Coursera. De gamle platformskurser vil være til stede i fanen Arkiveret sammen med andre kurser. Som vist nedenfor vil de gamle platformskurser have et link med navnet 'Kursusarkiv', hvis du klikker på priknavigationsknapperne for hvert kursus. Kopier dette link, og vi bruger det i trin 2.

Hvis du bruger Python-scriptet, skal du bruge et klassenavn, der delvist findes i url'en. Så i tilfælde af PGM vil det være pgm-003 dvs. //class.coursera.org/ pgm-003 / forelæsning

Kopier dette link og vi vil bruge det i trin 2. Hvis Kursus Arkiv linket ikke eksisterer det betyder, at det er en kurs fra den nye platform.

Alternativt er en hurtig måde at kontrollere, om kurset er en del af den gamle stak, at søge efter kurset på Class Central. Hvis du ser en stor rød PSA (skærmbillede nedenfor) på Class Central-kursusbeskrivelsessiden, betyder det, at den betyder sin del af den gamle platform.

Trin 1B: Ikke tilmeldt

I dette tilfælde er du ude af lykke. Du kan kun downloade kurser, der stadig er åbne for tilmelding. Men hvis du tilføjer kurserne på den gamle platform, som du er interesseret i, til MOOC Tracker ved hjælp af '+' knappen ved siden af ​​kurset på denne side, sender vi dig en besked, hvis kurset flytter til den nye platform on demand.

Besøg den dedikerede side med 220 kurser, som vi oprettede på Class Central, der viser alle de kurser, der stadig er åbne for tilmelding. Du kan filtrere denne liste efter emner eller sortere disse kurser efter vurdering for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke kurser du skal downloade og holde.

Når du har fundet ud af, hvilket kursus du vil gemme, skal du klikke på navnet for at besøge kursussiden på Class Central. Du vil se en side, der ligner den nedenfor, med en stor rød PSA.

Kopier kursusmaterialelinket (svarende til det fremhævede link i ovenstående billede) eller klassens navn fra Python Script- sektionen (dvs. pgm-003), så er vi klar til trin 2.

Nogle kurser kan have flere holdnavne. Hvert holdnavn repræsenterer en anden session / løbet af kurset. Vi anbefaler at vælge den seneste kørsel (sidste på listen). Hvis scriptet af en eller anden grund mislykkes, så prøv andre klassenavne. Det er meget muligt, at python-scriptet for nogle kurser muligvis ikke kan downloade kursusmaterialet.

Du kan også gennemse dette regneark, der er hostet på Google Docs med alle kurserne. Kopier ' Kursusmateriale-URL ' eller et klassenavn fra sneglekolonnen for ethvert kursus, som du gerne vil downloade.

Trin 2: Download alt kursusmateriale

Før du går videre, skal du have følgende forudsætninger:

 1. En URL til kursusmaterialesiden eller et kursusnavn, som du vælger fra Trin 1. For dette trin antager vi, at url er //class.coursera.org/pgm-003/lecture (Probabilistic Graphical Models from Daphne Koller) og klasse navn er pgm-003
 2. Tilstrækkelig disk- eller drevplads. Et enkelt kursus kan let tage mere end 1 GB.

Der er to måder at downloade Coursera-kurser i bulk ved hjælp af et chrome-plugin eller et python-script.

Mulighed 2A: Google Chrome Plugin

Dette trin er fantastisk til ikke-tekniske brugere, eller hvis du kun vil downloade et par kurser. Installer kursusmateriale Downloader Google Chrome-plugin. Du skal se et Coursera-logoikon til højre for din url-bjælke.

Besøg nu kursusmaterialets url fra trin 1. Du skal være logget ind på Coursera eller i nogle tilfælde være tilmeldt kurset. Klik på ikonet, så bliver du sendt til en side, der ligner en nedenfor:

Hvis du klikker på Start Download, begynder det at downloade kursusmaterialet i standardmappen til download i Chrome. Pas på indstillingen Spørg bruger SaveAs . Det vil stille dette spørgsmål for hver fil, der downloades, hvilket gør det virkelig irriterende. Vi anbefaler at holde dig væk fra afkrydsningsfeltet og oprette mere plads i din downloadsmappe eller ændre standardplaceringen for downloads i Chrome.

For nogle kurser fungerer dette plugin muligvis ikke. Det kan være en god idé at eksperimentere med Coursera Downloader-pluginet. Desværre downloader dette plugin kun videoer.

Mulighed 2B: Brug et python-script

Denne mulighed er lidt mere kompliceret, men hvis du kan komme igennem installationsprocessen, er den bedste mulighed, da den giver dig mulighed for at downloade alle de kurser, der er hostet på den gamle platform, og ikke kun dem, der i øjeblikket er åbne for tilmelding.

Coursera Downloader-python-scriptet gør det virkelig nemt for dig at downloade flere kurser på én gang. Det går også et skridt videre og henter uge- og undervisningsnavne fra forelæsningssiden og downloader derefter det relaterede materiale til passende navngivne filer og kataloger.

For at komme i gang med at bruge scriptet skal du følge instruktionerne på Github-siden for at installere scriptet. Installation kan være lidt vanskelig, men hvis du står over for problemer, bedes du give en kommentar. Vi vil forsøge at hjælpe dig ASAP og opdatere denne vejledning.

Når du er installeret, har du brug for et "klassenavn", som du hentede i trin 1, dvs. pgm-003 For at downloade kursusmaterialet, kører du følgende kommando:

coursera-dl -u -p pgm-003

Hvis du vil downloade flere kurser, skal du blot vedhæfte flere klasser i slutningen af ​​kommandoen. Den coursera Downloader script har en masse flere muligheder for superbrugere. De har endda et docker-script klar.

Glem ikke at sende et tak til Rogério T. de Brito (@rtdbrito) og John Lehmann (@jplehmann) for at skabe dette vidunderlige værktøj.

[Eksperimentel] Download quizzer og opgaver

Github-bruger Chillee har skabt måde at downloade quizzer og opgaver ved at udvide coursera-dl Python-scriptet. Du kan finde scriptet her og læse om det her.

Vi opdaterer konstant denne guide, så lad dine spørgsmål være nedenfor.

17. juni 2016 : Opdatering fra Coursera om denne ændring: Coursera's overgang til en ny teknologiplatform. At citere:

”Vi ønsker at præcisere, at selvom adgang til den gamle platform slutter, vil næsten alle kurser, der er blevet tilbudt på denne platform, forblive tilgængelige i et opdateret format på den nye platform. Der er et par dusin kurser på den gamle platform, der ikke migrerer til den nye platform, og derfor ikke vil være tilgængelige efter 30. juni. ”

- Coursera

Hvis du kunne lide at læse dette, så tjek nogle af Class Centrals andre stykker:

 • Jeg rangerede hvert Intro to Data Science-kursus på internettet baseret på tusindvis af datapunkter
 • Hvis du vil lære datalogi, skal du starte med en af ​​disse programmeringsklasser
 • Hvis du vil lære datalogi, skal du tage et par af disse statistikklasser
 • De bedste gratis online universitetskurser til at lære et nyt verdenssprog
 • De 50 bedste gratis online universitetskurser ifølge data
 • Her er 250 Ivy League kurser, du kan tage online lige nu gratis