Oracle Cloud-certificering - bestå eksamen med dette gratis 3-timers kursus

Denne Oracle Cloud-certificeringseksamen tager i gennemsnit cirka en uges undersøgelse at forberede sig på. De fleste mennesker, der seriøst forpligter sig til deres studier, er klar til at bestå eksamen inden for cirka fire dage.

Min holdning er, at du skal prøve eksamen, selvom du føler, at du ikke er klar, så du får øvelse gennem eksamenserfaringen.

Hvad er Oracle Cloud Infrastructure?

Oracle er et teknologivirksomhed, der har eksisteret siden slutningen af ​​70'erne og er kendt for at opbygge virksomhedssoftware på stedet og specifikt deres Oracle-database.

Oracle har sin egen cloud-udbyder ligesom AWS, og de kalder deres platform Oracle Cloud Infrastructure (OCI) - også kendt som Oracle Cloud.

Oracle har ikke så mange skytjenester og skyintegration som AWS. Men overvej at Oracle var det næststørste softwarefirma efter indtægter og markedsandel i 2019.

Oracle har skåret sin niche på cloudmarkedet ved at gøre det, de ved bedst: at levere rige skyfunktioner omkring deres Oracle-database.

Oracle Foundations Associate-certificering

Oracle Foundations Associate er certificering på entry level for Oracle Cloud Infrastructure.

Denne certificering minder meget om AWS Certified Cloud Practitioner. Det fokuserer på at gøre dig fortrolig med:

 • Cloud-koncepter
 • Oracles globale infrastruktur
 • Oracle Cloud's kernetjenester (computing, opbevaring, databaser, netværk)
 • Oracle Clouds fakturering og prisfastsættelse
 • Oracle Clouds sikkerhedstjenester

Hvis du er ny i skyen, kan du bestå eksamen dette med under en uges studier.

Hvis du allerede har AWS Certified Cloud Practitioner, kan du bestå denne eksamen med et par timers undersøgelse. Du bliver bare nødt til at gøre dig bekendt med OCI's terminologier og nogle koncepter omkring deres kontoadministration og fakturering.

På dette kursus vil jeg vise dig et par eksempler på, hvordan AWS og OCI har meget lignende tilbud med hensyn til teknologier, men bare navngives forskelligt. For at nævne et par stykker:

 • AWS Virtual Private Cloud (VPC) svarer til Oracle Virtual Cloud Network (VCNs)
 • AWS-tilgængelighedszoner (AZ'er) svarer til Oracle Availability Domains (ADs)
 • AWS Key Management System svarer til Oracle Vault
 • AWS S3 svarer til Oracle Object Storage
 • AWS Elastic Block Store (EBS) svarer til Oracle Block Storage
 • AWS EC2 svarer til Oracle VM

Bestået point for denne eksamen er 68%. Der er 60 spørgsmål - både multiple-choice og multiple-answer. Dette betyder, at du har råd til at få omkring 19 spørgsmål forkert og stadig bestå. Hvilket er en betydelig fejlmargin.

Eksamensgebyret koster normalt $ 95 USD, og ​​denne Oracle-certificering er gyldig i 1,5 år, før du skal tage eksamen igen.

Det gratis kursus i Oracle Foundations

Mit kursus forbliver gratis for evigt. Og det er også annoncefrit.

Dette gratis kursus er næsten 3 timer langt. Det inkluderer praktiske øvelser. Du kan følge med og oprette din egen Oracle Cloud-konto. Sammen vil vi udforske netværk, computing, opbevaring og databasetjenester.

Du kan oprette en Oracle Cloud-konto gratis. Du bliver nødt til at give et gyldigt kreditkort for at gennemføre registreringen. Men så længe du husker at annullere, behøver du ikke bekymre dig om uventede gebyrer, fordi Oracle giver dig $ 300 USD-kredit i 30 dage. Og du vil være på en sandkassekonto. En sandkassekonto betyder, at du aldrig bliver faktureret, medmindre du vælger at forlade sandkassen. Så du er sikker at udforske uden at blive opkrævet.

Så i slutningen af ​​kurset viser jeg dig, hvordan du bestiller din eksamen.

OK - nu ved du alt, hvad du har brug for, i gang med din Oracle Cloud-certificeringsrejse.

Gå videre til freeCodeCamps YouTube-kanal for at begynde at arbejde gennem det fulde 3-timers kursus.