Hvordan og hvorfor man integrerer AI i webudvikling

Top-tech-industriens giganter udnytter AI-teknologi på flere måder. Virksomheder som Amazon, Microsoft, Facebook, Google og Apple har aggressivt erhvervet denne teknologi.

Så hvad gør AI så populær inden for teknologiindustrien?

Kender du AI's rolle i webudvikling?

Hvad er fremtiden for AI?

Hvordan påvirker det webudviklingsprocessen? Øger det indtægtsgenerering?

Jeg er ret sikker på, at alle disse spørgsmål løber gennem dit sind lige nu. For at hjælpe med at besvare dem har jeg fremvist alle de vigtige fordele ved AI i denne opskrivning. Så læs denne blog omhyggeligt, så ved du AIs betydning og rolle i 2020.

AI's rolle i samfundet

AI er fremvist i film, der har betaget seerne. Den måde, det skildrer vores verdens fremtid på, er ofte konverteret til virkelighed i dag. AIs indvirkning har i det væsentlige omdefineret det moderne liv.

Maskinindlæring og kunstig intelligens spredes over hele teknologiens verden og vil fortsætte med at gøre det i de kommende år. Dette har en direkte indvirkning på webudvikling og design. Nedenfor har jeg kort sagt AIs rolle.

AI's rolle kan sammenfattes som følger:

 • Det er en vigtig teknologi i den moderne verden, der bygger på den antagelse, at du kan ”Lad maskinen spille din rolle”. For eksempel kan produktion, genbrug, udvikling, design, transport, infrastrukturproduktion og mere styres af maskiner i stedet for mennesker.
 • Det understreger udviklingen af ​​smarte og intelligente maskiner, der fungerer som mennesker. For eksempel kan en AI-aktiveret maskine hjælpe en læge med at identificere sygdomme ud fra et billede, den kan kontrollere både luft- og jordtrafik osv.
 • Det øger brugeroplevelsen ved at skabe stærke menneskelige forbindelser ved at forbedre social lytning, dataanalyse og ansigtsgenkendelse. Dette gør det muligt for virksomheder at kende deres kunders adfærd på et avanceret og intimt niveau.
 • Det er indbygget med virtuelle robotter og innovativ teknologi, der giver effektiv funktion ligesom mennesker. For eksempel Amazon Echo, populært kaldet Alexa, en virtuel assistent udviklet af Amazon.

Kend fremtiden for kunstig intelligens

AI er det hotteste stykke teknologi i verden lige nu. Ifølge tekniske eksperter vil AI påvirke næsten 90% af kundekommunikationen i de kommende par år.

Nedenfor er nogle punkter, der bakker op om den rosenrøde fremtid for AI:

 • Vedtagelsen af ​​AI vil ændre karakteren af ​​arbejdet i alle forretningsbrancher. For eksempel fra Flippy, robothamburgerkok til Bingo Box - begge har fuldstændig bemandet operationerne i Kina. Og selvfølgelig er der Amazon Go, det kassererløse supermarked. Ifølge IBM sigter 85% af detailhandlen og 79% af forbrugerprodukterne med at bruge AI til at planlægge forsyningskæder inden 2021.
 • Når en virksomhed og dens kunder interagerer, vil AI begynde at hjælpe på forskellige og mere avancerede måder. Det vil fuldføre forudsigelig analyse af de data, der er samlet fra sociale medier, webmatricer og systemmatricer. Alt dette kan hjælpe med at skabe kvalitetsprodukter og tjenester.
 • Flere og flere virksomheder vil bruge AI til at forbedre brugeroplevelsen på deres websteder. UX-funktioner kan forbedre brugerens oplevelse med websteder og apps.

AI inden for webudvikling

I dag er det obligatorisk at have et websted for alle forretningsnicher på markedet. Og AI spiller en vigtig rolle i omformningen af ​​webdesign og udvikling.

Ifølge en Statista-rapport forventes indtægtsgenerering fra AI at nå 126 mia. $ I 2025.

Fra sundhedspleje, fremstilling og hoteller til enhver digital tjeneste, regerer AI overalt. Dette skyldes, at mange webudviklingsselskaber er begyndt at udvikle AI-aktiverede websteder.

Væsentlige fakta om internettet, der er vigtige for enhver online iværksætter

 1. Der er 4,54 milliarder globale brugere i 2020, svarende til 50% penetration.
 2. 38% af mennesker forlader et websted, hvis indholdet eller layoutet ikke er attraktivt.
 3. 75% af kunderne beslutter en virksomheds troværdighed baseret på dens webstedsdesign.
 4. Brugere tager 0,5 sekunder på at danne sig en mening om et websted.
 5. 88% af online-kunder er mindre tilbøjelige til at komme tilbage på grund af en dårlig brugeroplevelse.

Alle disse faktorer tyder på, at milliarder af kunder beslutter en virksomheds troværdighed baseret på webdesign og brugervenlige webstedsgrænseflader.

AI er endda blevet en uundværlig del af webudviklingsverdenen.Vil du vide hvordan og hvorfor? Lad os så se nærmere på dets betydningsfulde bidrag til nedenstående webudviklingsplatform.

Hvordan AI bidrager til webudvikling

Chatbots - Bedre svarforudsigelser

Den primære anvendelse af AI i chatbots er at øge salg af virksomheder med bedre svarforudsigelser. Som vi ved forudsiger chatbots de korrekte reaktioner og svar på brugernes forespørgsler.

AI-teknikker som datakryptering, adfærdsanalyse og multi-faktor-godkendelse styrker chatbot-kommunikation med den største sikkerhed. På samme måde kan teknologien bruges til at udvikle avancerede websteder eller webaktiverede enheder til at forbinde menneskelig adfærd med teknologi på en kraftig måde.

Større brugeroplevelse

I den digitaliserede æra følger brancher en kundecentreret tilgang for at skabe fortjeneste og opnå konkurrencemæssige fordele. Kundeoplevelsen er blevet epicentret i den moderne forretningsverden.

Mens teknologiske fremskridt driver forbrugeradfærd, har kunstig intelligens bragt et unikt momentum og er blevet transformationsmester.

Det har nogle avancerede UX-funktioner, som en udvikler kan implementere og forbedre et websteds UX / UI-oplevelse.

De websteder, der drives af AI, kan identificere kundens behov på en bedre måde. Både kognitiv analyse og miljøer er den bedste måde at udvikle et indflydelsesrige websted på. Det giver en bedre forståelse af dine potentielle kunder, og hvordan de føler om dine produkter og tjenester.

Derudover kan du udføre statistisk analyse for at forudsige brugerens oplevelse på dit websted. På denne måde reduceres fejl, og du får den ønskede værdi og brugeroplevelse fra markedet.

Vigtigst er det, at AI-aktiverede websteder kan behandle information og data i enhver skala for at betjene slutbrugere i henhold til deres interesser på den rigtige måde.

Stigende efterspørgsel efter stemmebaseret søgning

Efter lanceringen af ​​Google Assistant i 2016 var stemmebaseret søgning fremherskende på markedet. Kreditten går til AI-teknologi, der fungerer efter din stemmes kommando.

Reelle eksempler på virtuelle assistenter som Siri, Alexa, Google Home og Cortana bruger AI til at genkende og svare på stemmekommandoer.

Kerneideen bag dens implementering er at lette kundeoplevelsen. De finder det mere bekvemt at tale med og søge på nettet.

Som webudvikler er tilpasningsevne til stemmesøgning et vigtigt tilbehør til dit værktøjssæt, hvis du vil styre det fremtidige marked. Og hvis vi kontrollerer statistikken, bruger 58% af forbrugerne allerede stemmesøgefunktioner til at finde oplysninger om lokale virksomheder.

Her bliver AI til et kritisk element i webudvikling inden for konsistent stemmekommunikation mellem kunden og hjemmesider. I den nærmeste fremtid vil enhver virksomhed investere i det.

Marketing

Det er her AI anvender maskinindlæring, og begge samarbejder om at forudsige markedsføring. Disse forudsigelser giver følgende indsigt:

 1. Hvad planlægger kunderne at købe næste gang?
 2. Hvilke produkter kan kunderne ikke lide?
 3. Hvad er de medier og enheder, som kunder bruger til at gennemse dit websted?
 4. Hvad er kundens ideelle tidspunkt at købe dine produkter på?

På grund af ovenstående punkter kan vi sige, at AI bygger bro mellem kunderne og virksomhederne. AI-teknologi er noget, som marketingfolk skal anvende i deres marketinganalytiske teknikker for at opnå bedre resultater og muligvis øge virksomhedens ROI.

Bundlinie

Som du kan se, bør AI ofte bruges i webudvikling for bedre resultater. Maskinindlæringsprogrammer aktiveret med AI hjælper dig med at udvikle et fremragende websted, der tjener flere formål for din virksomhed og hjælper dig med at få trækkraft med dine brugere.

Dette betyder, at udviklere har brug for en stor indsats, da AI er blevet en meget efterspurgt teknologi rundt om i webverdenen. Ansæt en webudvikler, og få et avanceret websted aktiveret med AI - din virksomhed vil takke dig.