Sådan spiller du intet internet Google Chrome Dinosaur-spil - både online og offline

For flere år siden tilføjede Google et sjovt lille påskeæg til Chrome: hvis dit internet gik ned, og du forsøgte at besøge en webside, ville du se meddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til Internettet" eller "Intet internet" med lidt pixileret dinosaur ved siden af ​​den.

Mange mennesker troede sandsynligvis bare, at dinosauren var et sødt lille ikon for at holde dem i selskab, mens deres forbindelse var nede. Men så trykkede nogen på mellemrumstasten. Og dinoen begyndte at løbe.

Dette lille påskeæg er blevet et elsket spil. Men hvad hvis du bare vil spille det (forsigtig, det er vanedannende) når du er online og har brug for en pause? I denne artikel lærer du, hvordan du spiller spillet, når du både er ude og online.

Sådan spiller du Chrome dino eller Trex-spillet offline

Hvis dit internet er nede, skal du bare åbne Chrome. Eller hvis du allerede er i Chrome, kan du prøve at besøge en hvilken som helst webside. Du kan se den lille dinosaur ved siden af ​​dens fejlmeddelelse.

Tryk blot på mellemrumstasten (eller pil op), så begynder dino at køre. Tryk på pil op for at springe over forhindringerne (som kaktus) på din vej. Jo længere du holder op-pilen, jo højere springer dino.

Hvis du har brug for at dukke under noget, skal du trykke på pil ned.

Jo længere du spiller, jo hurtigere løber dino / jorden bevæger sig. Når du går ned i noget, er spillet slut, og du skal genstarte (din score nulstilles også). Du kan spille igen ved at trykke på mellemrumstasten.

Sådan spiller du Chrome dino eller Trex-spillet online

Godt, du har lidt underholdning, mens du venter på, at dit internet skal komme op igen. Men hvad nu hvis du vil spille det, mens du er online? Der er et par måder at gøre det på.

Besøg dino URL

Den enkleste måde at spille spillet online på er ved at besøge denne URL: chrome: // dino /. Bare få adgang til dette link og voilà, der er din lille dino- og "intet internet" -besked.

Når du først ser denne besked, skal du bare trykke på mellemrumstasten og begynde at hoppe over kaktus.

Bonus: En anden måde at finde spillet på

Måske fik du ikke dino-fejlmeddelelsen, da dit internet var nede. Eller måske vil du ikke med vilje slukke for din wifi for at spille spillet.

Så hvis du har internet, men vil deaktivere din forbindelse i Chrome dev-værktøjer, skal du trykke på F12 for at åbne dev-værktøjer.

Klik på fanen "Netværk" øverst til højre, og se derefter efter fanen Online / Offline, anden række ned:

Se efter den lille rullemenupil, klik på den, og vælg "Offline" (i stedet for "Online", hvor den skal indstilles, hvis du i øjeblikket har en forbindelse).

Når du har gjort det, hvis du prøver at besøge en webside, får du dinosauren! Du kan afslutte udviklingsværktøjer og trykke på mellemrumstasten som normalt for at få dino til at køre.

Nu ved du, hvordan du finder dino / Trex-spillet uden AND med internetforbindelse. Hav det sjovt!