Hvad jeg lærte fra at flyve til Seattle til Microsofts sidste bølge af designinterviews

Inden jeg fortæller dig om mit onsite-interview med Microsoft, ansøgte jeg om UX design praktikant stilling. Min erfaring kan afvige fra andre, men det er bestemt ens med hensyn til den ret strenge (og lange) proces.

Baggrund

Et af mine mål er at få erfaring i en rigtig stor virksomhed og arbejde på produkter, der har Kæmpe indflydelse på millioner af brugere over hele verden. Ud af de virksomheder, jeg interviewede med, skriver jeg om Microsoft, fordi det var en meget omfattende oplevelse. Dette giver mig en chance for at reflektere over hvert aspekt af interviewprocessen. Selvom tingene kunne være gået bedre med hensyn til interviews, har jeg lært så meget om mig selv og hvordan jeg kan forbedre mig som designer.

Jeg har tidligere brugt Microsofts produkter, og siden jeg brugte dem, har de hjulpet mig med at udføre enkle opgaver uden besvær, såsom at skrive et papir i Word eller oprette regneark i Excel. Gennem utallige anvendelser har disse produkter efterladt et varigt indtryk på mig på grund af hvor alsidige og bekvemme de var.

Jeg så også de slags designere, der arbejdede hos Microsoft, og deres nylige produktudgivelser. Jeg så den store mængde mangfoldighed og krydssamarbejde, der førte virksomheden til at forestille sig produktivitet for en bred vifte af brugere. Og det var det, der virkelig fik mig til at ønske at arbejde hos Microsoft.

Den første e-mail

Hej Tiffany, vi er meget interesserede i at tale mere med dig om dine tekniske færdigheder og evner til at fortsætte i interviewprocessen for en brugeroplevelsesrolle. Der er mange spændende muligheder og udfordringer at tage på Microsoft, og vi vil gerne tale med dig om mulighederne.

Da jeg så denne e-mail, var jeg i ekstase. Det var så uventet og ud af det blå, at jeg troede, det ikke var ægte. Jeg bestod faktisk genoptagelsesundersøgelsen og havde chancen for at praktikere hos Microsoft.

Jeg ansøgte om Microsoft via online-applikation uden henvisning og 2-3 uger efter afsendelse af applikationen modtog jeg en e-mail fra en rekrutterer, der var interesseret i at interviewe mig og sendte mig et link til at planlægge mit interview.

Jeg indtastede hurtigt mine oplysninger og de tidspunkter, jeg var tilgængelig. Nu var det bare et spørgsmål om tid inden den første runde af interviews. Tid til at eje det.

Forberedelse

Før telefoninterviewet havde jeg to uger til at forberede mig, så jeg gjorde lidt research på Microsoft, som hvad de lavede på det tidspunkt såvel som virksomheden selv (værdier, produkter osv.). Jeg søgte også aktivt efter virksomheder og havde et onsite-interview med et andet firma, hvor jeg havde modtaget et tilbud fra, så jeg havde en fornemmelse af, hvad jeg kunne forvente af telefoninterviewet.

Jeg kiggede op på folks oplevelse med telefoninterviews online (Quora, Glassdoor, blogindlæg) og spørgsmål, der kunne komme op.

Disse tre spørgsmål stilles typisk i designinterviews for at lede samtalen:

 • Fortæl mig om dig selv (din baggrund i design, som hvordan kom du ind i det)
 • Fortæl mig om xxx-projektet (en oversigt over projektet; titel, hvad projektet er, bidrag, kugleversion af processen, resultater, læring og hvad du ville have gjort anderledes, HVORFOR er projektet vigtigt for dig)
 • Hvorfor x? (opsummer dine færdigheder, hvordan kan du bidrage til virksomheden, er du en kulturpasning?)

Ved at have en grundlæggende forståelse af, hvilke spørgsmål jeg måtte blive stillet, skrev jeg dem ned og derefter kuglepunktsoplevelser (eksempler på projekter, situationer i skolen eller fra mine praktikophold), jeg kunne tale om for hvert spørgsmål, forbinde det med Microsofts værdier og formidle hvordan jeg kunne bidrage til virksomhedens behov.

Telefoninterview

Jeg interviewede med en senior interaktionsdesigner, der er en del af Bing-teamet. Fra nogle andres erfaringer interviewede de først med en rekrutterer for at screene ansøgere, men det var ikke tilfældet for mig. Jeg tror, ​​de fremskyndede interviewprocessen af ​​en eller anden grund.

Fortæl mig om dig selv

Efter at have udvekslet grundlæggende, hvordan er det, bad intervieweren mig straks om at fortælle mig om mig selv. Fordi det var et så bredt spørgsmål, bad jeg hende om at afklare lidt mere ved at spørge, hvad hun ville vide om mig. Hvis du ikke er sikker på at besvare et spørgsmål, gør det aldrig ondt at stille afklarende spørgsmål, da det viser din omtanke over for, hvad intervieweren gerne vil høre.

Fortæl mig om et projekt, du har lavet

Efter at jeg fortalte hende om, hvordan jeg kom ind i design, bad hun mig om at tale om et af mine nylige projekter på det tidspunkt. Jeg talte om et opstartsprojekt, jeg arbejdede med et team på tre designere for at forbinde juniordesignere med seniordesignere. Jeg fortalte hende om processen med at komme med ideen såvel som det overordnede formål med, hvorfor vi designede produktet i første omgang.

Besvar hvert spørgsmål som en historie

Jeg talte ikke bare om projektet; Jeg fortalte en historie om, hvordan mine holdkammerater og jeg kom på ideen, de kampe, vi havde som et team, hvordan vi overvandt den, og hvad jeg lærte af oplevelsen. Ved at indramme hvert svar som en historie kan intervieweren forholde sig bedre til dig, og det skaber en bedre interviewatmosfære. Her er en struktur, min lærer, Christina Wodtke lærte min klasse at besvare spørgsmål uden at skulle huske et script: STAR

 1. Situation - Forklar oplevelsen (sammenhæng)
 2. Trigger - Hvad var det problem, du havde brug for at løse?
 3. Handling - De trin, du tog for at løse det
 4. Resultat - Var resultatet positivt eller negativt? (beskriv, du har lært, eller hvad du ville tage væk fra oplevelsen)

Med denne metode, uanset spørgsmålet, var jeg i stand til at beskrive en historie om forhindringer, der resonerede bedre end at give et direkte svar. Interviewere vil vide om dig som person, og hvorfor du har truffet de valg, du gjorde.

Fortæl mig om et teknisk problem, og hvordan overvandt du det?

Efter spørgsmålet om mit projekt fortsatte intervieweren med at stille mig et teknisk problem, der opstod i projektet, og hvordan jeg nærmede mig det. I 5-10 minutter fortalte jeg hende om problemet med at validere vores idé og nå ud til vores målgruppe med hensyn til vores værdiproposition.

Derefter præsenterede jeg en løsning, hvor jeg oprettede en destinationsside til at annoncere på Linkedin, Facebook osv. For at se om folk ville være interesserede baseret på antallet af tilmeldinger, vi samlede og derfra, fandt en måde at interviewe dem og få indsigt i iterering af vores service.

Til sidst præsenterede jeg mine fund, hvad jeg lærte af at overvinde problemet og vores teams næste trin. Intervieweren stillede mig spørgsmål vedrørende min idé, såsom hvorfor var det vigtigt og gav mig endda feedback på de næste trin, som jeg fandt meget nyttigt fremad.

Hvorfor vil du arbejde hos Microsoft?

Alle virksomheder, du ansøger om, stiller dette spørgsmål. De vil vide, hvor godt du tilpasser dig virksomhedskulturen og deres mål, men det vigtigste, de vil vide, er hvorfor er du interesseret.

Ville du arbejde godt sammen med et af deres hold? Har Microsoft det, du har brug for for at vokse? Har du kompetencer, der er gavnlige for virksomheden? Brænder du for deres problemer?

Ved at formidle din interesse og ærlighed til, hvorfor du vil have stillingen, samt hvorfor de skal vælge dig frem for en flok andre kvalificerede kandidater, vil det gå langt.

Microsoft er kendt for at have mange fordele såvel som enorm brandværdi. Jeg ville være i stand til at gå ud over firmanavnet og virkelig forstå, hvad jeg ønskede at få ud af min praktikoplevelse. Jeg så på rollen såvel som den overordnede kultur for at få en bedre forståelse af, hvad jeg kunne forvente, og hvordan kunne jeg tilpasse den til mine mål. Fra min forskning vil jeg gerne arbejde hos Microsoft af nogle få grunde:

Microsoft gennemgår en kulturændring

Jeg vil gerne opleve, hvordan de bliver en virksomhed, der fokuserer mere på at være kundeobsat, mangfoldig og inkluderende.

Microsoft vokser konstant

Jeg vil være i stand til at lære i et tempofyldt miljø, der giver mig mulighed for at tage hurtige og beregnede beslutninger.

Microsoft har mange talentfulde og smarte designere, der ikke kun har designviden, men erfaring med, hvordan design kan bruges til at vurdere forskellige aspekter af forretningen og forbrugeren

At modtage mentorskab er noget meget vigtigt for mig, da jeg vil have en person, der er meget åben for at give mig ærlige råd og feedback til at vokse som designer. Under min sidste praktikperiode var Aviva Rosenstein en fantastisk mentor, da hun ikke var bange for at give mig kritisk feedback, og hun var altid i stand til at indstille tid til at tale med hende, når jeg havde brug for rådgivning.

Microsoft har været i gang med at flytte teknologi til skyen og få den til at fungere på tværs af alle produkter

De har også skabt produkter, der har potentiale til at ændre den måde, vi bruger software på og navigere gennem teknologi, såsom at udforske blandet virkelighed med Hololens. Med den måde, produktteams arbejder på, er der mulighed for at arbejde på produkter med høj effekt, der er direkte relateret til et andet produkt. Jeg vil være i stand til at udforske de forskellige teknologier og hvordan de relaterer sig til + arbejde sammen som en sammenhængende oplevelse.

Jeg vil råde dig til at få en god idé om, hvorfor du vil arbejde et sted, før du interviewer. At forstå ikke, hvorfor du vil arbejde hos x company, er faktisk et rødt flag for ikke at lave din forskning. Det spilder interviewerens tid, hvis de ser, at du ikke lægger en indsats for at kende dem og viser din manglende respekt / entusiasme for virksomheden.

Har du spørgsmål til mig?

Denne del er, hvor jeg havde mulighed for at vise min interesse og lidenskab for Microsoft. Jeg stillede mine interviewere spørgsmål om min rolle, såsom hvad der kunne forventes af mig, og hvordan jeg kunne blive en succesrig praktikant. Jeg spurgte også om leverancer og hvilke slags projekter jeg måske arbejder på for at forstå, hvordan mine færdigheder passer godt.

På det tidspunkt spurgte jeg rekruttereren om sig selv; hvilket projekt hun gjorde i de sidste 6 måneder, hvorfor hun kan lide at arbejde hos Microsoft og hvad hun lærte. Det var virkelig indsigtsfuldt at kunne høre min interviewer fortælle om hendes arbejde i Microsoft, fordi jeg kunne fortælle fra hendes stemme, og hvor detaljeret hun gik i at beskrive hendes arbejde viste mig, hvor meget hun elskede at arbejde hos Microsoft.

Jeg kiggede på din portefølje, og dit designarbejde er meget tankevækkende. Jeg elsker din æstetik. Du får succes, uanset hvor du går, og nogen vil elske at arbejde med dig.

Inden opkaldet sluttede, skiftede intervieweren fokus tilbage til mig, og selvom hun ikke vidste, hvad de næste skridt var, eller hvornår Microsoft ville komme tilbage til mig, sagde hun nogle meget opmuntrende ting om mit arbejde, der efterlod en ekstremt positiv atmosfære og var motivation for mig at fortsætte med at producere arbejde, der betyder meget for mig.

Gode ​​interviews er en samtale

Ved at vise din lidenskab i den måde, du fortæller en historie på at stille spørgsmål til din interviewer, forbedrer det den generelle følelse af et interview til at føle sig mere som en samtale og kan føre til, at intervieweren går forbi dig, fordi du ikke bare er kvalificeret og god til besvare spørgsmål, men på grund af din personlighed (kulturtilpasning) og gode kommunikationsevner.

The Waiting Game (flere e-mails)

Dage til vendte uger og uger blev til næsten en måned, da jeg modtog en e-mail fra min rekrutterer, hvor jeg hørte tilbage på mine resultater, som jeg bestod, og skulle til Seattle til den sidste runde af interviews!

God eftermiddag, jeg ønskede at række ud og tak, fordi du tog dig tid til at interviewe med Microsoft. Du gjorde et godt stykke arbejde i dit interview, og jeg er glad for at fortælle dig, at vi gerne vil have dig til at gå videre til den sidste runde af interviews!

På grund af hektisk planlægning fortalte rekruttereren mig, at de havde meget få muligheder for at planlægge mig til et interview i løbet af den måned, og jeg måtte vente. Jeg udvekslede e-mails med rekruttereren for at underrette hende om afventende tilbud, jeg havde fra andre virksomheder, og spurgte, om de fremskynder processen. Min rekrutterer fortalte mig, at hun ville gøre sit bedste for at imødekomme og planlægge interviewet tidligere.

Det er vigtigt at være meget gennemsigtig med din rekrutterer, når du har afventende tilbud, så de kan gøre deres bedste for at fremskynde interviewprocessen og give dig tid til at vælge mellem flere tilbud.

Selvom det undertiden ikke fungerer, og du skal tage det andet tilbud, er det MEGET bedre end at afvise det og regne med chancen for at få et “bedre” tilbud. Når alt kommer til alt er jobsøgning ekstremt konkurrencedygtig i disse dage, og det er bedre end at have en praktikplads.

Til sidst modtog jeg en e-mail for at forberede mig til det afsluttende interview samt datoen og hvad jeg kunne forvente på dagen for:

Jeg har sikret dig plads i den næste kommende sidste runde begivenhed, planlagt til x / xx / xxxx, og er meget begejstret for dig at få muligheden for at vise dit arbejde til vores bredere designteam! Planlæggere vil straks nå ud til at arrangere rejser og indkvartering, hvis det er nødvendigt.

Alt ventetid betalte sig; Jeg skulle til SEATTLE !!

Mere forberedelse

Det store fokus vil være på 45–50 min. lang porteføljepræsentation om morgenen, da dette vil være din introduktion af dit arbejde og designetik til interviewerne.

Ved hjælp af præsentationsguiden, som jeg modtog som reference, forberedte jeg mig kraftigt på stedet, idet jeg afsatte lidt tid bortset fra skolearbejde til at forberede min præsentation og praksis med at præsentere for mine jævnaldrende. Jeg modtog feedback fra mit fantastiske netværk af klassekammerater og lærere. Jeg tror ikke, jeg ville have lært om mit arbejde eller forfinet min præsentation så meget, hvis jeg ikke bad om hjælp.

Microsoft ønskede at se bredden og dybden af ​​min proces, mit bidrag til projekterne og indramme det på en måde at overvinde store forhindringer. De ønskede at se mig dække en lang række problemer og de resultater, der blev resultatet af dem.

Et par uger før interviewet forberedte en rejsespecialist alt om mit fly, hotel og om jeg ville have en udlejningsbil eller ej. Jeg udfyldte en rejseformular, der krævede mine grundlæggende oplysninger samt datoer og tidspunkter for mine flyrejser. Når jeg var færdig med formularen, lavede Microsoft alle mine arrangementer.

Før D-dag

Jeg tog en Uber til lufthavnen, hvor jeg tog en 2 timers eftermiddagsflyvning til Seattle. Når jeg kom til hotellet, fortalte jeg receptionisten, at jeg havde en reservation, og da hun fandt mit navn, mødte hun mig straks ved at byde mig velkommen på vegne af Microsoft og hotellet (SÅ cool). Hun forklarede, hvordan roomservice og mad blev betalt af Microsoft, så længe jeg opbevarede kvitteringerne. Transportomkostningerne var ubegrænsede, så jeg kunne tage så mange Uber- eller taxaturer, som jeg ville.

Jeg modtog min hotelnøgle og gik op til mit værelse, hvor jeg udforskede hotelværelset. Det var temmelig rart og havde en temmelig anstændig udsigt over bybygninger!

Da jeg slog mig ned, var det allerede kl. 15.30. Jeg besluttede at gå i centrum for at udforske Pike Place Market.

Lad mig bare sige, trafikken fra Bellevue til Seattle centrum i myldretiden var TORTUR. Det tog mig en time at komme til Pike Place Market. Da jeg ankom, begyndte de fleste steder at lukke. Til sidst gik jeg kun til et par steder som Piroshki Piroshki, hvor de sælger piroshki, stegte boller med fyld indeni.

Til middag gik jeg til en fransk restaurant. Lad os bare sige, at jeg spiste ret fancy den aften med det budget, Microsoft gav mig. Efter en tilfredsstillende middag gik jeg tilbage til hotellet, hvor jeg øvede min præsentation. Jeg var parat til at forsvare mine designbeslutninger og andre spørgsmål, jeg ville blive stillet på den store dag.

Dag med interviews

Jeg vågnede kl. 5 for at klæde mig på og forberede min præsentation. Jeg var nødt til at tjekke ind i Microsoft kl. 9:30, men jeg ville have lige så meget tid til at præsentere, før jeg skulle rejse. Aftenen før bestilte jeg roomservice (fordi gratis måltid og YOLO), så omkring kl. 05.40 blev morgenmaden bragt til mig, og efter at jeg var færdig med at spise et for dyrt påfyldningsmåltid, øvede jeg mig 3-5 gange mere.

Rundt kl. 8.30 bestilte jeg Uber og fortsatte med at gå til Microsoft campus. Jeg gik relativt tidligt, hvis der ville være trafik, og der var selvfølgelig. Da jeg kom tættere på min destination, så jeg bygninger. Jeg vidste ikke, at det var Microsoft-bygninger, før jeg kom ind på campus, men de var enorme. Føreren havde lidt problemer med at finde den rigtige bygning, da der var mange numre, men til sidst ankom jeg.

Jeg gik ind i bygningen, hvor jeg ville have mine interviews, og jeg fik mit navneskilt i receptionen. Da jeg var ved at gå ind i det område, hvor alle de andre interviewpersoner spurgte jeg receptionisten, om jeg kunne tage en pen eller to som en souvenir. Efter at have taget nogle kuglepenne (jeg tog meget mere senere haha), gik jeg til mødelokalet, hvor der var andre kandidater omkring min alder eller ældre, der hang og talte. Der var en bred spredning af kaffe, drikkevarer og mad til kandidaterne samt et område til at spille X-Box og gå på en pc. Dette rum var hvor interviewpersoner ville blive kaldt til deres interviews såvel som afleveret for at tage en pause på 15 minutter mellem interviews.

Samlet set bemærkede jeg, at der var mange, der ansøgte om fuldtids UX designer-stilling, mens jeg næppe var i stand til at finde folk, der ansøgte om UX design praktikantstilling som mig selv. Nogle af de mennesker, jeg mødte, ville være de mennesker, jeg hang sammen med og talte med mellem pauser. Før kl. 10 hilste rekrutterere kandidaterne og gav os en oversigt over, hvordan resten af ​​dagen skulle se ud.

Portfolio præsentation

Når det var klokken 10, ringede min interviewer til mig og førte mig til et rum, hvor jeg ville præsentere mit arbejde for hende og to andre designere fra forskellige hold. Hun fortalte mig, at præsentationen var uformel og forsikrede mig om ikke at bekymre mig. Det blev ikke specificeret, hvilket team jeg ville arbejde med før efter interviewet. Jeg præsenterede i 30 minutter med en god tidsbesparelse for Q og A.

Det er vigtigt at vise dit designarbejde, hvor interviewere kan forstå, hvordan du interagerer dagligt og dine problemer med at løse problemer.

De ønsker at se en bredde og dybde af forskelligt arbejde og proces. Sørg for at stå bag dine beslutninger, vise at du er i stand til at lære af feedback, og jeg tror, ​​at en af ​​de vigtigste ting, der kan gøre eller bryde din præsentation, er, om du har forståelse for, er de grundlæggende designprincipper, der understøtter dit design stil.

I slutningen af ​​præsentationen stillede interviewerne mig spørgsmål vedrørende mine projekter, som f.eks. At afklare, om jeg sendte et produkt (hvilket jeg gjorde) eller ej, og spørge, hvad mine bidrag var til hvert projekt. De stillede også nogle spørgsmål om mine designbeslutninger, hvor de ikke stillede for meget detaljeret, bare mange generelle spørgsmål vedrørende mine tekniske færdigheder og proces. Samlet set ville de vide resultatet, kompromiserne med HVORFOR jeg gjorde noget, og hvordan var det gavnligt for at løse problemet snarere end HVAD.

Frokost

Efter porteføljegennemgangen havde vi en time tilbage til frokost, så jeg chattede med folk, jeg mødte om morgenen. Tiden imellem interviews er en fantastisk mulighed for at netværke med andre mennesker, især når kandidatpuljen for store virksomheder er høj og ekstremt konkurrencedygtig. Jeg var i stand til at møde super passionerede og talentfulde designere.

Designbranchen er lille, så ved at forbinde med de mennesker, du møder, er chancerne, du vil sandsynligvis møde dem igen

Kl. 12 kom en rekrutterer og nogle ansatte og førte os til cafeteriet for at få mad. Cafeteriaen var ENORM. Det var som et indkøbscenter, hvor der var en overflod af madvalg såvel som andre butikker i det. Maden er ikke gratis, men den er subsidieret. Vi modtog et måltidskort til at købe mad med, og hvis vi ville have mere mad, kunne vi få flere kort. Min nye ven og jeg bestilte thailandsk mad, og den var ret god med hensyn til størrelse og kvalitet! Der var ikke frokostinterview med dine interviewere som i nogle andres oplevelser, men i stedet spiste kandidater og nogle af de ansatte sammen.

Efter frokost gik vi tilbage til interviewbygningen og ventede, indtil vores første interviewer kom for at hente os individuelt.

Hvert interview var forskelligt med hensyn til strukturen og den slags spørgsmål, jeg fik. Fordi det ikke vil være retfærdigt over for interviewerne, vil jeg ikke afsløre specifikke spørgsmål, da de var unikke for mit interview eller de mennesker, der interviewede på stedet.

1. interview

I det første interview bad min interviewer mig om at beskrive et teamprojekt og hvordan jeg bidrog til det. Jeg gik til mit websted for at vise hende et af mine stykker, hvor jeg beskrev hende min rolle som leder af gruppen og hver del af processen. Jeg kunne have beskrevet, hvordan jeg specifikt bidrog til hvert trin, men det gjorde jeg ikke. Den næste del af interviewet var en whiteboard-udfordring, hvor jeg var nødt til at designe en forbedret oplevelse til en app. Herfra stillede jeg afklarende spørgsmål for at forstå problemet bedre samt talte højt om mit design.

Jeg indrammede processen på denne måde: problem, bruger, produktets værdi, persona (forudsat at jeg havde forskningsindsigt), kortlægge den aktuelle oplevelse, finde smertepunkter og muligheder og brainstorme nøglefunktioner. Denne proces gælder ikke for alle problemer, men baseret på de oplysninger, jeg fik, og kunne brainstorme forskellige løsninger inden for den givne tid.

Alle har en anden designproces afhængigt af den sammenhæng, du får, og det er mere fordelagtigt at kunne vise dine rammer til analyse af problemet end at løse problemet

Efter øvelsen spurgte intervieweren "Har du spørgsmål til mig?" og jeg stillede hende spørgsmål om hendes rolle og hvad der kunne forventes af mig. Jeg vil sige, at dette interview sluttede på en temmelig god note, og vi forlod konferencelokalet for at gå tilbage til venteværelset.

2. interview

Det andet interview var sandsynligvis et af de mest “afslappede”, men udfordrende interviews, jeg havde. Først spurgte intervieweren, om jeg havde spørgsmål til ham, og da jeg var færdig, fik jeg i sidste ende et ekstremt åbent spørgsmål, som derefter ville blive brugt til at stille andre spørgsmål.

Sammen med det ene åbne spørgsmål og de spørgsmål, der vedrørte det, bad intervieweren mig om at vise et projekt, der var relateret til min designerklæring, hvorfor jeg ønskede at praktikere hos Microsoft, og hvordan de passer til mine mål. Jeg forklarede, hvordan jeg ønskede at kunne arbejde med en bred vifte af forskellige designere og mennesker med forskellige baggrunde såvel som mentorskabet. Jeg talte også om at ønske at arbejde på produkter, der har indflydelse på mange mennesker og være i stand til at skabe nye betydninger og anvendelser gennem fortsat brug af deres produkter. Interviewet sluttede med, at jeg stillede spørgsmål til min interviewer, hvor nogle af spørgsmålene ikke var relateret til min rolle eller interviewernes rolle.

Hvilken slags designer er jeg?

Jeg tror, ​​at det samlede interview kunne have været bedre ved, at jeg forsker mere i virksomheden, læser mere om design generelt og det vigtigste, tænk over, hvilken form for designer jeg er . Hvilke problemer vil jeg løse? Hvad er mine styrker? Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg vil gøre specifikt, og hvordan jeg kan bruge mine styrker til at bidrage til det, som virksomheden i øjeblikket laver. At tænke grundigt over de spørgsmål, jeg fik og stille afklarende spørgsmål, før jeg besvarede, ville være noget at gøre fremad.

3. interview

Den tredje interviewer var fokuseret på mine tekniske færdigheder som designer. Jeg blev spurgt, hvad mine styrker og svagheder er, hvilke slags værktøjer jeg brugte, og hvad min designstil var. Jeg gav eksempler på produkter relateret til min stil, og hvorfor de lykkedes med at gøre, hvad de gør. Vi talte derefter om designkompromiser, hvor intervieweren brugte mit eksempel på en designfunktion, jeg nævnte før, og præsenterede et problem med en bestemt designfunktion. Jeg skulle give alternativer omkring problemet, og jeg svarede med eksempler på andre UI-funktioner, jeg huskede gennem forskning og brug af apps.

De andre interviewere og jeg vil virkelig vide: Vil du fokusere på mere UX-forskning eller UX-design i fremtiden?

Dette spørgsmål var virkelig vigtigt, da det viste, hvor meget jeg må have lagt vægt på mit forskningsarbejde til det punkt, hvor det lød som om jeg ansøgte om UX-forskningspraktikant i stedet. Det fik mig også til at indse, at jeg måske ikke havde været klar over mine UX-styrker, og hvilke problemer jeg brændte for at løse.

Efter dette spørgsmål blev jeg spurgt om hvilke produkter jeg gerne ville arbejde med, og om jeg havde spørgsmål til min interviewer.

På trods af hvor god samtalen er med din interviewer, er du i en yderst professionel situation, hvor det er fabrikat eller pause.

Alt i alt synes jeg, at jeg gjorde et ret godt stykke arbejde med at kunne forklare mine tekniske færdigheder, men jeg er bestemt nødt til at se på jobbeskrivelsen mere, fremhæve mine styrker bedre med hensyn til UX og hvordan det blev formidlet gennem mit designarbejde. Jeg lavede en lille fejl, hvor jeg følte mig for komfortabel med intervieweren og endte med at stille et spørgsmål, der ikke var relateret til jobbet eller Microsoft i det hele taget og også stille et spørgsmål om, hvordan jeg ikke vidste om et af deres produkter.

Efter interviewet blev jeg sendt til venteværelset, hvor intervieweren fortalte mig, at jeg ville modtage en e-mail med resultaterne i den næste uge eller to.

Efter interviews

Mine nye venner og jeg gik i centrum for at udforske Seattle. Vi mødte min vens ven, hvor hun tog os med til en japansk restaurant og gav os en liste over, hvor vi skulle udforske efter middagen.

Efter middagen gik vi efter is, kørte til Starbucks Reserve, Space Needle og derefter til Kerry Park, hvor vi så den smukke skyline i byen. Vi bundet bestemt gennem vores passion for design, og jeg synes at være i stand til at møde dem var en af ​​de bedste dele af interviewoplevelsen.

Vi har holdt kontakt siden den dag, og jeg tror, ​​at vi alle snart vil se hinanden.

Hvad jeg havde til formål at udrette

Jeg havde små mål, hvor jeg ønskede at skabe forbindelser med nye mennesker, forstå Microsoft bedre med hensyn til medarbejdere og kulturen, præsentere fortroligt, besvare spørgsmål og forstå den samlede interviewproces. Jeg kan sige, at jeg nåede alle disse mål, og at jeg har forbedret mig mere end dem, hvis jeg bare sigtede mod jobbet.

Tænk aldrig på, hvor sikker du kommer til at få jobbet, før du får det.

Jobjagt og at få jobbet er en ekstremt konkurrencedygtig proces, så selvom du får et job, skal du bestemt ikke tage det for givet. Jeg ville oprindeligt afvise alle mine andre tilbud til Microsoft, men som studerende betyder praktikperioden ikke noget for meget, så længe du får en, og på trods af at komme så langt ind i processen, var der ingen garanti for, at jeg ville få jobbet i første omgang. I sidste ende er det vigtigere at lære af den mulighed, du får, snarere end at droppe det hele for at jage en.

Læring

Enorm tilstedeværelse af Microsoft i Seattle

Da Uber / taxachauffører spurgte mig, hvad jeg lavede i Seattle, og jeg sagde, at jeg havde et interview, antog de straks, at det var Microsoft.

Virksomheden selv

Microsoft føler sig stadig ret corporate på trods af at de er i gang med at ændre deres kultur. Da jeg talte med mine interviewere og de e-mails, jeg modtog fra flere rekrutterere, kunne jeg bestemt føle en bureaukratisk stemning, hvor folk ofte bevæger sig mellem stigen for at træffe beslutninger, hvilket sandsynligvis er grunden til, at interviewprocessen med Microsoft var så langsom.

Fantastisk pulje af kandidater

Fordi Microsoft er et stort firma, tiltrækker det toptalenter. Jeg var i stand til at møde folk, der gjorde fantastiske ting og havde en stor forkærlighed for design. Jeg føler mig så taknemmelig over at have mødt mine nye venner, og de er bestemt mennesker, jeg ser op til feedback eller råd, fordi de har haft masser af erfaring og ikke er bange for at dele deres tip. At være adskilt fra et åbent, voksende samfund, hvor folk opmuntrer hinanden, føles så fantastisk, og jeg vil være en person, som folk kan komme til for at få hjælp eller opmuntring. Der er ingen grund til at skabe konkurrence blandt jævnaldrende, hvis ingen er i stand til at lære og vokse fra hinanden. Som designer handler det ikke kun om dig, men det samfund, du omgiver dig med, og evnen til at skabe relationer med andre.

Forberedelse går langt

Jeg forberedte mig et par uger før interviewet, og det hjalp mig virkelig til at være rolig og sammensat under interviews samt have en bedre forståelse af, hvem jeg var som designer gennem mit arbejde, og hvordan jeg kunne udtrykke det.

Seattle har dårlig trafik

Den ene ting, jeg ikke nød for meget under turen, var trafikken. Det var svært at komme nogen steder til tiden, medmindre du planlagde i overensstemmelse hermed, hvor jeg lærte at gøre efter den første dag på min rejse.

Tag væk

Alt i alt lærte jeg meget om interviewprocessen, fik nye forbindelser med medarbejdere og venner og åbnede nye muligheder for min karriere. Til sidst var det vigtigste for mig at have det sjovt under processen og nyde min tur.

Afsluttende tanker

At komme til din drøm eller dit mål er en proces. Det sker ikke altid med det samme, men i sidste ende hvis du tænker på det sammen med beslutsomhed, hårdt arbejde og held, kommer du derhen, på en eller anden måde. Du kommer måske bare ikke der nu.

Min Microsoft-oplevelse var en læringsmulighed, og hovedmålet var at have det sjovt, holde et åbent sind for at lære og konstant være nysgerrig. Selvom jeg ikke får tilbudet, er der stadig så meget for mig at forbedre på i stedet for at være selvtilfredse, hvor jeg er. Jeg er virkelig taknemmelig for Microsoft for at give mig muligheden for at lægge mærke til mit potentiale og udfordre mig selv samt at være i stand til at interviewe i et firma, som jeg beundrer så meget og gerne vil arbejde for i fremtiden.

Hvis du har spørgsmål om design, send mig en besked på LinkedIn, så skriver jeg om det!

For at hjælpe dig i gang med at eje din designkarriere er her nogle fantastiske værktøjer fra Rookieup, et websted, som jeg plejede at få mentorskab fra senior designere:

 • Byg en portefølje med hjælp fra en erfaren designer
 • Væsentlige værktøjer til at styrke og opbygge din portefølje
 • Tag kontrol over din tid og karriere ved at blive freelancer
 • Tips og tricks til at få et fantastisk designjob

Links til nogle andre cool læser:

 • En kommentar til Brand Perception (Uber vs. Reality)
 • Sådan omdannes afvisning til succes (så du fik ikke dit drømmejob)