Sådan tilføjes undertekster til en video på YouTube på ethvert sprog

Opdatering september 2020: YouTube har afbrudt deres værktøjer til bidrag til undertekster fra samfundet. Denne artikel kan dog stadig være nyttig for dig som YouTube-skaber.

Ønsker du en nem måde at støtte din yndlings YouTube-skaber på? Du kan tilføje billedtekster eller oversættelser til en af ​​deres videoer. Du kan også tilføje billedtekster og oversættelser til dine egne videoer, hvis du er YouTube-skaber. Billedtekster og oversættelser gør videoer tilgængelige for et bredere publikum.

Ja, YouTube vil automatisk billedtekster til videoer. Imidlertid inkluderer disse billedtekster, der er oprettet med AI, ofte mange fejl. YouTube er heller ikke i stand til automatisk at billedtekstere rigtig lange videoer, såsom mange af de gratis programmeringskurser på freeCodeCamp.org YouTube-kanalen.

Denne guide vil først dække, hvordan du tilføjer billedtekster til andres videoer. Derefter dækker det, hvordan du tilføjer billedtekster til videoer på din egen kanal.

Bemærk: Du kan kun tilføje billedtekster / oversættelser i en webbrowser, ikke i YouTube-mobilappen.

Bidrag til billedtekster og oversættelser til kanaler

Du kan kun bidrage med billedtekster og oversættelser til videoer, hvis kanalejeren har slået til fællesskabsbidrag. De er tændt for freeCodeCamp.org-kanalen. ?

Trin et

På overvågningssiden til den video, du vil bidrage til, skal du klikke på gearet og derefter klikke på 'Undertekster / CC'.

Trin to

Klik på knappen "Tilføj undertekster / CC".

En anden måde at komme til siden for at tilføje billedtekster fra en videoside er at klikke på de tre prikker under videoen og derefter klikke på 'Tilføj oversættelser'.

Trin tre

Vælg sprog for billedtekster, du vil tilføje. Hvis videoskaberen allerede har valgt videoens sprog, vil dette sprog være øverst.

Trin fire

Tilføj undertekster eller oversættelser. Hvis en video er meget lang, kan det tage et stykke tid at indlæse denne side.

Hvis YouTube allerede har automatisk genereret billedtekst, vises de. Billedtekster vises også, hvis en anden bruger allerede har tilføjet billedtekster. Afspil videoen, og lyt til, hvad der er sagt. Ret enten billedteksterne, eller tilføj nye ved hjælp af grænsefladen.

Trin fem

Når du er færdig med at tilføje billedtekster eller en oversættelse, skal du klikke på "Send bidrag".

Trin seks

Angiv, om underteksterne er færdige, eller om andre mennesker skal fortsætte med at arbejde på dem. Klik derefter på "Send".

Du er færdig!

Som nævnt ovenfor kan det tage meget lang tid for siden at indlæse for at tilføje undertekster. En alternativ metode er at skrive alle ordene fra en video ud i en tekstfil og derefter e-maile filen til den person, der kører kanalen. En kanalskaber kan uploade et tekstfil script, og YouTube stiller automatisk scriptet op til ordene i videoen.

Hvis du vil hjælpe med at tilføje undertekster til en video på freeCodeCamp.org-kanalen, kan du sende scriptfiler via e-mail til [email protected]

Føj billedtekster eller undertekster til dine egne videoer

Trin et

Gå til YouTube-studiet, og klik på linket "Undertekster" i navigationslinjen til venstre.

Trin to

Du vil se en liste over alle videoer på din kanal sorteret efter den dato, de blev uploadet.

Find den video, du vil tilføje undertekster til. Klik først på chevron-ikonet for at slippe sprogene. Klik derefter på de tre prikker ved siden af ​​de automatisk offentliggjorte undertekster. (Bemærk: dette vil bare sige "Tilføj", hvis YouTube ikke automatisk har oprettet billedtekster.)

Efter at have klikket på de tre prikker, åbnes en menu. Klik på "Rediger i Classic Studio".

Trin tre

Klik på knappen "Rediger".

Derefter kan du begynde at redigere eller tilføje undertekster ved hjælp af grænsefladen. Når du er færdig, skal du klikke på "Publicer redigeringer".

Tilføjelse af et andet sprog

Hvis du vil tilføje undertekster på et andet sprog, skal du starte med at gå til den enkelte videos redigeringsside. Klik derefter på "Undertekster". Klik derefter på "Tilføj sprog".

Vælg det sprog, du vil tilføje. Klik derefter på "Tilføj".

Alternativ måde at tilføje undertekster på

Du kan også tilføje undertekster ved at uploade en fil. Afhængigt af hvilken side du er på, kan du få adgang til siden med uploadfilen gennem menuen 'Handlinger' eller ved at klikke på knappen 'Upload en fil'.

Derefter skal du vælge den type fil, du vil uploade. Hvis du vælger 'Transcript', kan du uploade en script-tekstfil uden tidskoder, og YouTube vil automatisk matche scriptet til de ord, der tales i videoen. Du kan også uploade alle de almindelige typer undertekstfiler, der inkluderer tidsoplysninger.

Konklusion

Du kan nu begynde at tilføje undertekster og oversættelser til flere videoer! Undertekster og oversættelser åbner dit indhold for et større publikum, herunder døve eller hørehæmmede seere eller dem, der taler sprog udover det, der tales i din video.