Opret en interaktiv Arduino- og Unity3D-oplevelse uden ventetid! ⏱

Hej, jeg er 16 år og i løbet af ferien kan jeg godt lide at arbejde på små projekter. Jeg voksede op i et meget kunstnerisk miljø - min far er en maler, mine brødre og søstre tegner, spiller musik, komponerer ... Og mig sammen med min bedste ven ville vi have det sjovt med vores nye Arduino og Unity3D, så vi begyndte at arbejde på interaktiv kunstneriske oplevelser. Men vi sidder fast i en stor ting. Hvis du nogensinde har ønsket at overføre data fra Arduino til Unity3D, ved du, at hovedproblemet er INSANE LATENCY .

Bare rolig med forsinkelse, wrmhl er her ⚡️

Vi fandt ingen gratis, optimerede og tilpassede løsninger til at tackle dette problem. Så jeg byggede wmrhl . Du kan nu forbinde enhver Arduino-grænseflade til Unity3D, og ​​den er fuldstændig Open Source.

  • Skriv bare din Arduino-kode, hvad med et berøringsfrit 3D-sporingsgrænseflade eller en hjernecomputer Arduino-grænseflade?
  • Tilføj et serielt print for at sende data fra din grænseflade til Unity3D (se eksempler)
  • Importer wrmhl til Unity og voilà!

Du kan bruge standard wrmhl-protokollen eller implementere din egen på et minut ved bare at ændre: wrmhl / Assets / WRMHL / Scripts / Thread / wrmhlThread_Lines.cs.

Hvordan kommer jeg i gang?

følg guiden ved at klikke her . Stjerner repoen, hvis du kunne lide det ⭐️

Håber dette er nyttigt! Hvis du bruger det, vil du meget gerne høre om, hvad du bygger. Ping mig på [email protected] eller @maximecoutte.