Sådan får du et job efter en kodende bootcamp

At få et teknisk job efter et kodende bootcamp er meget muligt, men ikke nødvendigvis smertefrit.

Dage / uger / måneder efter, at en bootcamp er afsluttet, har deres egen indlæringskurve og inkluderer ofte afvisning og seriøse overvejelser om, hvad du laver med dit liv.

(Medmindre du kommer ind med et jobtilbud eller nogle seriøse kundeemner - heldig!)

I bootcampen lærer du mere, end du nogensinde har haft på kort tid. Du vil opbygge stærke fundament for at lære at kode.

Du vil dog ikke lære nok til at klare de fleste kodningsudfordringer. Du vil ikke være klar til at have diskussioner, hvor du med sikkerhed deler dine meninger om forskellige sprog og teknologier. For at afslutte det hele har du muligvis ikke nogen professionel teknisk erfaring til at vise dit værd.

Du vil føle dig som en bedrager.

På grund af din uberedskab samt nogle skeptikere i branchen, der tvivler på legitimiteten af ​​disse ikke-akkrediterede programmer, vil du konstant blive afvist for ikke at imødekomme forventningerne.

Det tager i gennemsnit seks måneder at finde et job efter en kodende bootcamp. Heldigvis sluttede min elendighed efter næsten syv måneder og flyttede over hele landet. Jeg fik (og har) et job, som jeg elsker.

Hvis du overvejer en 12-ugers kodende bootcamp, skal du huske, at det ikke er et hurtigt $ 15k-hack for at ændre retning af dit liv, fordi du er:

A. ikke tilfreds med dit nuværende job eller personlige liv

B. ikke tilfreds med hvor meget du tjener

C. forudsat at du finder et job kort efter, at programmet er afsluttet

D. noget nysgerrig / interesseret / fascineret af, hvordan teknologi er

Du skal virkelig have dette for at gøre det til slutningen.

En hel del studerende i min kohorte gik tilbage til deres gamle branche / jobfunktion efter et par måneder efter bootcamp. Nogle har også fået meget eftertragtede job - det går ærligt talt begge veje!

Her er nogle tip til at forblive motiverede og hjælpe dig med at lande dit første job efter den kodende bootcamp.

Få nogle virkelige verdensoplevelser frivilligt arbejde

Det er vigtigt at fortsætte med at forbedre dine færdigheder, mens du også arbejder på dine teamwork-færdigheder. At have din kode derude, der faktisk er i produktion og i aktiv brug, er den bedste måde at bevise dig selv og bidrage på.

Taproot foundation forbinder nonprofitorganisationer med dygtige frivillige.

Jeg brugte dette websted til at finde muligheder i mit område såvel som eksternt. Jeg arbejdede som frontend-udvikler for et websted for mental sundhed, deltid, eksternt.

Min rolle var at konvertere Wireframes (oprettet på Zeplin) til React-komponenter. Jeg delte min "fritid" mellem jobsøgning / interview og frivilligt arbejde.

Vi havde ugentlige konferenceopkald, og jeg lærte meget hurtigere og mere effektivt, end hvis jeg skulle finde et andet YouTube-tutorial / projekt at følge med.

Ikke kun bidrog jeg til en sag, som jeg var interesseret i, jeg fik meget mentorskab af mine holdkammerater og fik også noget spillerum, hvis jeg havde en travl uge, hvis jeg havde noget i gang - såsom interviews. Tjek det her.

Få en oplevelse i den virkelige verden generelt

Bedre end at arbejde solo, at arbejde på dine egne projekter er at være derude.

Vær åben for praktikophold og lærlingeuddannelser. Mange af dem er åbne for bootcamp-grader, og chancerne for, at du bliver accepteret i disse, er meget højere end at lande et fuldtidsjob hos det samme firma. Chancerne for, at du bliver ansat fra at gennemføre en praktik hos det samme firma, er også meget høje!

Spørg rundt i dit netværk for at se, om nogen har brug for hjælp til noget - måske har et professionelt websted brug for noget ordning, eller spørg en lokal virksomhed, hvis du kan tilbyde hjælp. Disse er gode at tilføje til din portefølje!

Har en anstændig porteføljeside - fordi den bliver bedømt

Dette er ikke en branche, hvor dit CV fortæller alt. CV er ledsaget af websteder. Det er dine to aktiver, når du indsender din ansigtsløse ansøgning.

Dit websted er et løbende udstillingsvindue for noget af dit bedste arbejde.

Der er hvor du fortæller din historie. Benyt denne mulighed for at demonstrere kompetence og professionalisme.

Under mange interviews, jeg fortsatte, blev min webside kommenteret. Mine mellemstore artikler blev undertiden også nævnt.

Her er en tjekliste over ting, du skal medtage:

❏ Bio / om sektion

❏ Projekter (ideelt implementeret) med dokumenteret kildekode (Github)

❏ CV kan downloades

❏ Relevante profiler på sociale medier: LinkedIn, Twitter

❏ Nemme at finde kontaktoplysninger

❏ Tilpasset web-url

❏ Responsivt design

Her er lidt inspiration.

Brug LinkedIn effektivt

LinkedIn er det ansigt, du lægger ud for verden, så sæt dig selv i et godt lys. Så snart din ansøgning overvejes, ser arbejdsgivere ofte på din LinkedIn.

Første ting først, skal du sørge for, at din profil er komplet, jo flere detaljer jo bedre. Har et professionelt foto, en detaljeret biografi og CV.

Jo flere detaljer du inkluderer om din arbejdshistorie, jo færre rekrutterere / ansættelsesledere bliver nødt til at gætte om din baggrund. Jo flere chancer du har for at blive kontaktet.

Hjælp rekrutterere med at finde dig ved at have de rigtige præferencer i sektionen karriereinteresser på LinkedIn, hvor du kan fortælle rekrutterere, at du er åben for job. Sæt hvor du er i din jobsøgning, hvilke jobtitler du er åben for, hvilke byer / placeringer og typer job du er åben for.

Du kan også se efter mentorer i din branche, som du gerne vil have karriererådgivning fra, ligesom et mentorprogram. Du kan vælge, hvilken slags præferencer du har for at få anbefalinger.

Du kan vælge at få råd fra en person, der er i din region, fra dit college eller er din 1. eller 2. graders LinkedIn-forbindelse.

Deltag i netværksbegivenheder, Meetups, Hackathons

Hovedbudskabet her er at placere dig selv derude.

SÆT DIG SELV DER.

Skjul dig ikke bag en skærm, anvend på hundredvis af applikationer og håb på held og lykke at sparke ind.

Du konkurrerer mod tusindvis af bootcamp-grader, der har den samme tekniske erfaring som dig, så gå derude og læg dit ansigt og personlighed til dit navn.

Mød mennesker, deltag i begivenheder. Jeg mødte fantastiske mennesker, der også søgte at øge deres viden om teknologi, få et job, og nogle hjalp mig endda med min jobsøgning.

En god måde at finde disse typer af begivenheder er ved at gå på Meetup.com og se i kategorien Tech-gruppe. Du kan søge efter by eller postnummer.

(FYI: mange af disse begivenheder har gratis pizza, snacks og drinks!)

Tilføj hvem du forbinder med på LinkedIn, og dette vil kun hjælpe dig med at være mere relevant i rekrutterers søgninger.

En anden stor begivenhed at deltage i er en Hackathon. Det er ikke kun en fantastisk måde at vise, at du er aktivt involveret i teknologisamfundet, men du vil erhverve brancheforhold, lære mere og oprette netværk med jævnaldrende og eksperter på branchens niveau.

Undersøgelse til interviewet: kodningsudfordringer

Ansættelsesledere vil helt sikkert stille spørgsmålstegn ved, om du har færdighederne til at påtage dig jobet, især hvis du ikke har nogen tidligere professionel teknisk erfaring.

Kodningsudfordringer spænder fra den enkle FizzBuzz-udfordring eller noget mere komplekst, såsom at bygge en hel app. Du bliver nødt til at bruge ekstra tid ud over den kodende bootcamp

Du kan bruge dette websted til at øve tekniske interviewspørgsmål: //interviewing.io/

Jeg øvede også ved at gå på Glassdoor og læse, hvilke spørgsmål folk stillede, som de blev stillet. Jeg ville øve disse spørgsmål og emner, som de dækkede.

Nogle gange stiller de nøjagtigt de samme spørgsmål!

Har en støttegruppe at læne sig på

Du kan ikke komme igennem dette uden dine venner. Den bedste støtte, jeg fik, var fra andre studerende fra min kohorte eller tidligere bootcamp-kandidater, der forstod min rejse og smertepunkter.

Personligt var det til tider lidt hårdt at læne sig på ikke-tech / bootcamp-venner (og udluftede dem). Ofte spurgte mine velmenende venner efter blot to måneders ledighed: "hvor lang tid tror du, det vil vare, før du går tilbage til dit gamle job?"

Men lad ikke dette afskrække dig ... fortsæt!