Skal læse bøger for at lære Java-programmering

Hej alle sammen, i dag er verden af ​​online kurser. Alle taler om at lære af online træning, Youtube, gratis kurser på Coursera og andre hjemmesider, hvilket er fantastisk som online kurser, der hjælper dig med at lære hurtigere, men jeg mener, at bøger stadig skal være en vigtig del af din læring, da de giver den mest indgående viden og ofte skrevet af autoritet om emnet.

Hvis du lærer Java-programmering, så vær klar til at blive introduceret til nogle af de mest fantastiske bøger til at lære og mestre Java-programmering i denne artikel.

Hver gang en programmerer begynder at lære Java-programmeringssproget, er det første spørgsmål, de stiller: ” Hvilken bog skal jeg henvise til for at lære Java? ”Eller “ Hvad er den bedste bog at lære Java til begyndere? ” eller "Kan du fortælle mig nogle gode bøger at lære Java?" Det siger i sig selv, hvor vigtige Java-bøger er for programmører, især begyndere.

På trods af at der er så mange gratis ressourcer til rådighed i Java, som selvstudier, online kurser, tips, blogs og kodeeksempler, har Java-bøger deres eget sted, fordi:

  • De er skrevet af programmører, der er autoritet i emnet
  • De dækker emnet med flere detaljer og forklaringer.

Disse Java-bøger er mine personlige favoritter, og når jeg får lidt tid, foretrækker jeg at læse dem for at opdatere min viden. Selvom jeg allerede har læst mange af dem (jeg har læst Effektiv Java mindst fire gange indtil videre), vil jeg altid lære noget nyt, og min søgen efter gode bøger slutter aldrig.

Disse bøger er nogle af de bedste tilgængelige i dag og er lige så nyttige for begyndere, mellemliggende og avancerede Java-programmører.

Det betyder ikke noget, om du er helt ny til Java eller har programmeret i Java i nogen tid, du vil lære mange nye ting gennem disse bøger.

Når det er sagt, er ikke alle bøger lige velegnede til alle programmører. For begyndere, Head First Java er stadig den bedste bog at komme i gang, og for den avancerede Java-udvikler, Effektiv Java er en dejlig bog at starte med.

10 bedste bøger at lære Java-programmering

Her er min samling af Java-bøger, som jeg foreslår til enhver programmør, der ønsker at lære Java. Den indeholder bøger til både begyndere og erfarne programmører.

Disse bøger dækker en række områder, herunder grundlæggende Java-grundlæggende, Java-samlingsrammen, multithreading og samtidighed, JVM-interner og performance tuning, designmønstre osv

1. Hoved første Java

Mange mennesker vil tro, at dette er dateret bog, men for at være ærlig er Head First Java den bedste bog for enhver programmør, der er ny inden for både programmering og Java. Den første måde at forklare er ganske fænomenal, og jeg nød virkelig deres bog.

Head First Java dækker den væsentlige Java-programmeringsviden om klasse-, objekt-, tråd-, samling- og sprogfunktioner, såsom Generics, Enums, variable argumenter eller automatisk boksning.

De har også et avanceret afsnit om Swing, netværk og Java IO, hvilket gør dem til en komplet pakke til Java-begyndere. Dette skal være din første Java-bog, du ser på, hvis du starter fra bunden.

Hvis du foretrækker online-kurser frem for bøger, kan du også tjekke Udemys komplette Java MasterClass- kursus.

Ansvarsfraskrivelse: dette er ikke et gratis kursus, og jeg modtager kompensation, hvis du køber dette kursus fra Udemy, eller hvis du bruger links til bøger, der er anført her fra Amazon.

2. Hoved første designmønstre

Head First Design Pattern er en anden Java-bog i topklasse fra Head-First lab.

Da jeg begyndte at læse denne bog tilbage i 2006, tænkte jeg ikke meget på designmønstre, hvordan de løser almindelige problemer, hvordan man anvender et designmønster, hvilke fordele de giver og alle slags grundlæggende ting. Men efter at have læst denne Java-bog, har jeg haft en enorm fordel.

Det første kapitel om arv og komposition, som simpelthen er fantastisk og fremmer forbedret praksis ved at introducere et problem og derefter løsningen.

Denne bog indeholder også nyttige punkter, øvelser og hukommelseskort, som hjælper dig med hurtigt at forstå designmønstre.

Hvis du vil lære grundlæggende Java-designmønstre og objektorienterede designprincipper, er dette den første Java-bog, du skal tjekke ud.

Hvis du leder efter et kursus om GOF eller objektorienterede designmønstre, foreslår jeg, at du tjekker Design Pattern Library , et af de bedste kurser, jeg har deltaget i designmønstre indtil videre.

Et punkt med gode nyheder om denne bog er, at den nye udgave opdateres til Java SE 8, som vil lære dig, hvordan du udvikler klassisk GOF-designmønster ved hjælp af Java 8-funktioner, som lambda-udtryk og streams.

3. Effektiv Java

Effektiv Java er en af ​​de bedste Java-bøger i min rekord og en af ​​de mest behagelige. Jeg har stor respekt for Joshua Bloch, forfatteren, for hans bidrag til Java-samlingsrammen og Java Concurrency-pakken.

Effektiv Java er bedst for en erfaren eller erfaren programmør, der er velbevandret i Java-programmering. Det er fantastisk for programmører, der ønsker at dele deres færdigheder ved at følge bedste programmering af programmering, og som er ivrige efter at lytte til nogen, der har bidraget til Java Development Kit (JDK).

Effektiv Java består af en samling af bedste praksis for Java-programmering, der spænder fra statiske fabrikker, serialisering, ligestilling og hashcode til generiske, enums, varargs og refleksion.

Denne Java-programmeringsbog dækker næsten alle aspekter af Java på en lidt anden måde, end du er vant til.

En ny udgave blev udgivet sidste år, der introducerede funktioner i JDK 7, 8 og 9, der blev udgivet sidste år i september. Det har også et komplet kapitel om lambdas.

4. Java-samtidighed i praksis

Java Concurrency in Practice er en anden klassiker fra Joshua Bloch, Doug Lea og team. Dette er den bedste Java-bog om samtidighed og multi-threading - en af ​​de mest vigtige læsninger for centrale Java-udviklere.

Styrken ved Concurrency Practice i Java inkluderer:

1) Denne bog er meget detaljeret og fanger mindre detaljer om multi-threading og samtidighed

2) I stedet for at fokusere på centrale Java-klasser fokuserer denne bog på samtidighedsproblemer og problemer, som dødvande, sult, trådsikkerhed, raceforhold og præsenterer måder at løse dem ved hjælp af Java-samtidighedsklasser.

Denne bog er en fremragende ressource til at lære og mestre Java-samtidighedspakker og klasser som CountDownLatch, CyclicBarrier, BlockingQueue eller Semaphore. Dette er den største grund til, at jeg kan lide at læse denne Java-bog og læse den igen og igen.

3) Endnu et stærkt punkt i samtidige praksis i Java er eksemplerne med no-nonsense; eksemplerne i denne bog er klare, koncise og intelligente.

4) Denne bog er også god til at forklare, hvad der er galt, og hvorfor det er forkert, og hvordan man gør det rigtigt, hvilket er vigtigt for enhver Java-bog for at få succes.

Kort sagt er dette en af ​​de bedste bøger til at lære samtidighed og multi-threading i Java. Indholdet er bestemt avanceret ud fra en nybegynderperspektiv, men det er bestemt en must-read-bog for erfarne Java-programmører.

5. Java Generics og samlinger

Java Generics and Collection af Naftalin og Philip Wadler fra O'Reilly er en anden god bog om Java, som jeg oprindeligt glemte at medtage på min liste, men inkluderer den nu som ønsket af mange læsere.

Jeg kan godt lide denne bog på grund af dens indhold om generik og samlinger, som er kerneområderne i Java-sproget.

At have et stærkt kendskab til Java-samlinger og generics forventes af en erfaren programmør, og disse bøger hjælper inden for dette område.

Det forklarer hver samlingsgrænseflade som Set, List, Map, Queue og deres implementering og sammenligner hvor godt de fungerer i en anden situation.

Jeg elskede virkelig deres sammenligning diagram ved slutningen af hvert kapitel, som giver dig en god idé om, hvornår man skal bruge en bestemt Java-samling klasse, ligesom ArrayList, HashMapeller LinkedHashMap.

6. Java-ydeevne fra Binu John

Dette er en anden god bog, der lærer om JVM-interner, affaldssamling, JVM-tuning, profilering. osv., og jeg kan varmt anbefale enhver senior Java-udvikler at læse denne bog. Dette er også en af ​​mine personlige favoritter.

Da vi bevæger os gradvist, startede vi fra et begynderniveau til mellemliggende og nu seniorniveauet.

Java-ydeevnen handler om præstationsovervågning, profilering og værktøjer, der bruges til Java-præstationsovervågning.

Dette er ikke en almindelig programmeringsbog. I stedet giver den detaljerede oplysninger om JVM, Garbage Collection, Java-bunkeovervågning og profilering.

Jeg elskede deres kapitel om JVM-oversigten, og det er et must at læse for at lære mere om JVM på et enkelt sprog.

Både begyndere og en mellemliggende programmør kan drage fordel af denne bog, men det er godt at have lidt Java-oplevelse inden for bæltet, før du læser den. Indtil videre er dette den bedste Java-bog om overvågning af ydeevne.

Dette er en anden must-read Java-bog, hvis du er seriøs med hensyn til ydeevne.

Der er et par nye bøger tilgængelige i Java, der dækker JDK 1.7. For at finde ud af den nyeste bog om Java-ydeevne som Java Performance, The Definitive Guide af Scott Oaks , som bestemt er værd at tjekke ud, før du køber denne bog.

Hvis du har brug for vejledning til løsning af hukommelses- og CPU-problemer, foreslår jeg, at du også tager et kig på forståelse og løsning af Java Memory Problems-kursus af Richard Warburton.

7. Java Puzzlers

Java Puzzlers er en anden bog, der er værd at læse fra Joshua Bloch, denne gang med Neal Gafter. Denne bog handler om hjørnesager og faldgruber i Java-programmeringssproget.

Java er sikrere og mere sikkert end C ++, og JVM gør et godt stykke arbejde for at befri programmereren fra fejlbenyttet hukommelsesallokering og deallocation. Men stadig har Java hjørnesager, der kan overraske selv den erfarne Java-programmør.

Denne Java-bog præsenterer sådanne Java-faldgruber og forklarer dem mere detaljeret. Dette er en god Java-bog, hvis du elsker gåder - du kan endda medtage mange af disse i centrale Java-interviews for at kontrollere deres Java-viden.

Jeg vurderer det ikke så højt som effektiv Java og Java-samtidighed i praksis, men du kan stadig give det en chance, især for at kontrollere din viden om Java og dens hjørnesager, hvilket vil hjælpe dig med at besvare nogle af de vanskelige Java-spørgsmål fra interviews.

For at få det meste af denne Java-bog, skal du prøve at løse gåder selv og derefter undersøge forklaringer for at gøre din viden mere konkret.

8. Leder første objektorienterede analyse og design

Endnu en god bog om Java-programmering og designprincipper fra Head-First-serien. Head First Object-Oriented Analyse og Design kan læses i forbindelse med Head First Design Patterns .

Denne bog fokuserer på objektorienterede designprincipper, som favor Komposition frem for arv, programmering til interface snarere end implementering, DRY osv.

En del af at lære Java er at skrive god kode og følge de bedste fremgangsmåder, og denne bog er fantastisk til at uddanne programmører om dem.

Viden opnået fra denne bog gælder for mange objektorienterede programmeringssprog og vil generelt forbedre din forståelse af kode og OOP-designprincipper.

9. Tænker i Java

Thinking in Java er skrevet af Bruce Eckel, som også er forfatter til Thinking in C ++ og bruger sin unikke stil til at undervise i Java-konceptet.

Mange er enige i, at dette er en af ​​de bedste Java-bøger, med en styrke, der peger på intelligente eksempler. Dette er en af ​​de komplette bøger i Java og kan også bruges som reference.

Der er et kapitel om Java-hukommelse kortlagt IO fra Thinking in Java , som er min favorit.

Hvis du ikke kan lide Head-First-undervisningsstil, men du har brug for en Java-bog til begyndere med en almindelig eksempelstil, er tænkning i Java et godt valg.

Det er detaljeret, modent og opdateres ofte, men hvis du har brug for flere valgmuligheder, kan du også tjekke disse centrale Java-bøger for begyndere.

10. Java SE 8 til de virkelig utålmodige

Dette er en af ​​de bedste bøger at lære Java 8. Det er også min Java 8-bøger til generel brug. Hvis du har mindre tid, og du vil lære alle vigtige ting om Java 8, er det denne bog, du skal henvise til.

Jeg behøver ikke at minde dig om Cay. S. Horstmanns skrivefærdigheder, en af ​​de bedste forfattere i Java og lige deroppe med Joshua Bloch. Jeg har fundet dem begge meget læsbare.

Du vil ikke kede dig, hvilket programmører ofte gør, når de læser tekniske bøger. Det forklarer om lambda-ekspression, Streams, funktionel grænseflade, metodereferencer, ny Java Date Time API og flere andre små forbedringer som sammenføjning af strenge, gentagelige kommentarer osv. Kort sagt, en af ​​de bedste bog at lære Java helt ned.

Afslutter

Dette var min liste over de bedste Java-programmeringsbøger . Jeg har læst alle bøgerne, nogle af dem læser jeg stadig, og et par af dem, som Effective Java og Head-First-serien, har jeg læst et par gange. Mange programmører spørger mig, hvilke bøger de skal starte med, og hvilken Java-bog de skal læse nu. Jeg håber, du fandt nogle gode bøger i denne samling. God læselyst!

Andre nyttige ressourcer til at lære Java-programmering

10 ting Java-programmør burde lære i 2019

10 værktøjer, som enhver Java-udvikler bør vide

10 grunde til at lære Java-programmeringssprog

10 rammer Java og webudvikler skal lære i 2019

10 tip til at blive en bedre Java-udvikler i 2019

Top 5 Java-rammer at lære i 2019

10 Test af biblioteker, som enhver Java-udvikler burde vide

Afsluttende noter

Tak, fordi du har læst denne artikel indtil videre. Du tænker måske, at der er så mange ting at lære, så mange kurser at deltage i, men du behøver ikke bekymre dig.

Der er en god chance for, at du måske allerede kender de fleste ting, og der er også mange nyttige gratis ressourcer, som du kan bruge - jeg har også linket til dem her og der sammen med de andre ressourcer, som bestemt ikke er gratis , men penge værd.

Jeg er en særlig fan af Udemy-kurser, da de er meget overkommelige og giver mange værdier i en meget lille mængde, men du er fri til at vælge det kursus, du ønsker.

I slutningen af ​​dagen skal du have tilstrækkelig viden og erfaring med at bruge de ressourcer, der er nævnt her.

Held og lykke med din Java-rejse! Det vil bestemt ikke være let , men ved at følge denne køreplan og vejledning er du et skridt tættere på at blive den Java-udvikler, du altid har ønsket at være

Hvis du kan lide denne artikel, så overvej at følge mig på medium (javinpaul). Hvis du gerne vil have besked om hvert nyt indlæg, så glem ikke at følge javarevisited på Twitter!

Endnu en gang alt det bedste for din Java-udviklingsrejse og en stor tak til alle forfatterne for at skrive sådanne fantastiske bøger. Disse top Java-programmeringsbøger er nogle af de bedste bøger at lære Java - jeg vil endda sige, at nogle af dem er de bedste Java-bøger, der nogensinde er udgivet.