Python-certificeringer er nu live og andre freeCodeCamp version 7.0 Curriculum Updates

freeCodeCamps kerneplan tilbyder nu 10 verificerede certificeringer - inklusive 4 Python-fokuserede certificeringer.

Disse certificeringer er alle i tempo og helt gratis. Du kan bygge projekterne lige i en browser eller kode dem på din bærbare computer eller telefon og implementere dem i skyen.

Hvordan fungerer freeCodeCamp-certificeringer?

Alle lektioner og projekter er offentligt tilgængelige. Du behøver ikke engang at oprette en freeCodeCamp-konto for at få adgang til dem. Men hvis du vil gemme dine fremskridt og til sidst optjene certificeringer, skal du oprette en konto.

Bemærk, at alle konti er private som standard. freeCodeCamp.org tager privatlivets fred alvorligt, og vi har en veldokumenteret fortrolighedspolitik. Du kan gøre din profil offentlig i indstillingerne og kan vælge at gøre alle certificeringer, du optjener, også tilgængelige for offentligheden.

Sådan fungerer disse certificeringer:

Hver certificering inkluderer valgfri lektioner, der hjælper dig med at forberede dig til de 5 krævede projekter.

Når du er klar, kan du opbygge certificeringens 5 krævede projekter og få alle deres automatiske tests til at bestå.

Når du har bygget alle 5 projekter, kan du gå ind i indstillinger, acceptere freeCodeCamp's Academic Honesty Pledge og kræve din certificering.

Du får certificeringen med det samme, og den lever på freeCodeCamps servere på en permanent URL, som du kan placere på din LinkedIn, cv eller dit personlige websted.

Vores robotter vil til sidst revidere alle dine projekter for at kontrollere for plagiering eller andre former for akademisk uredelighed. Hvis vores bots markerer noget mistænkeligt, gennemgår vores team det manuelt. Og hvis vi finder ud af, at du er snydt, vil vi tilbagekalde dine certificeringer og permanent udelukke din konto. Så snyd ikke. Du ville kun snyde dig selv. ?

Hvad er de nye certificeringer?

Her er de 6 certificeringer, vi introducerede tilbage i 2018. Disse fokuserer på Full Stack Webudvikling ved hjælp af JavaScript:

 1. Responsivt webdesign
 2. JavaScript-algoritmer og datastrukturer
 3. Frontend-biblioteker
 4. Datavisualisering
 5. API'er og mikrotjenester
 6. Kvalitetssikring

Disse er stadig det bedste sted at fokusere i 2020 og repræsenterer det bredeste programmeringsgrundlag og hurtigste vej til et udviklerjob.

Når det er sagt, er der mange andre færdigheder, vi har ønsket, at vores læseplan skal dække siden første dag. Og vi er begejstrede for nu at tilføje disse til læseplanen som fire nye Python-fokuserede certificeringer. Her er de:

 1. Videnskabelig computing med Python
 2. Dataanalyse med Python
 3. Informationssikkerhed
 4. Maskinindlæring med Python

Igen er disse mere avancerede certificeringer. De antager, at du allerede har gennemført de første 6 certificeringer. Og har således en stærk forståelse af algoritmer, datastrukturer, API'er og andre koncepter.

Jeg anbefaler, at du gennemgår hele læseplanen fra start til slut, så du kan lære et sprog rigtig godt (JavaScript), før du går videre til et andet sprog (Python).

Nu tænker du måske: "men jeg har hørt, at Python er et mere begyndervenligt sprog end JavaScript." Der er en række grunde til, at mange mennesker først anbefaler at lære JavaScript.

Hver af disse certificeringer har 5 påkrævede projekter - hver med sin egen testpakke.

Disse projekter kan bygges, hvor du vil. Vi anbefaler at bruge Googles colaboratory til maskinindlæringsprojekterne. Det er et hostet Jupyter Notebook-værktøj, og det er gratis og kører i browseren.

For resten af ​​disse Python-certificeringsprojekter anbefaler vi at bruge REPL.it. Det er hurtigt, gratis og let at bruge.

Hvert af disse projekter inkluderer et link til en kedelplade, som du kan forkaste for at komme i gang.

Hvis du vil kode disse projekter på din lokale computer, kan du klone disse arkiver. Men du skal være vært for dine løsninger offentligt på det åbne web, så du kan indsende dem og kræve dine certificeringer.

Hvad kommer der snart til version 7.0 af læseplanen?

Som vi meddelte i december sidste år, arbejder vi hen imod en helt projektorienteret læseplan. I stedet for individuelle kodningstimer lærer du ved at bygge projekter hele tiden.

Vi bygger mere end 60 valgfrie praksisprojekter, såsom:

 • "Lær grundlæggende JavaScript ved at opbygge et rollespil"
 • "Lær Express.js ved at opbygge en aktiehandelsplatform"
 • og "Lær netværkssikkerhed ved at opbygge en pakkesniffer"

I alt involverer færdiggørelse af hele freeCodeCamp-læseplanen opbygning af mere end 100 projekter i løbet af 3.000 timer. Dette er omtrent den tid, det vil tage at optjene en associeret grad.

Vi gør stadige fremskridt med disse projekter. Vi opdaterer også vores læringsplatform for at gøre disse mere detaljerede projekter, der kan bygges lige på freeCodeCamp.org.

Som altid har vi ikke en skibsdato for disse. Vi håber at skubbe dem til produktion i det øjeblik de er klar, og ikke et øjeblik før. ?

Du vil bemærke, at for de 4 nye Python-certificeringer har vi forelæsningsbaserede kurser i stedet for at have interaktive lektioner (som vi har ved de første 6 certificeringer). Disse kurser er veluddannede, og vi er sikre på, at du vil lære meget af dem. Bemærk, at de er pladsholdere til vores kommende praksisprojekter.

Hvis du finder Python-certificeringsprojekter for at være overvældende, vil du måske supplere din læring med andre ressourcer, såsom vores hundreder af gratis kurser og tutorials om Python, dataanalyse, maskinindlæring og sikkerhed. Og du kan stille programmeringsspørgsmål og få feedback på dine projekter på freeCodeCamp-forummet.

Jeg vil takke de snesevis af venlige alfatestere, der med succes byggede disse 20 nye projekter og gav deres feedback og forbedringer.

Så ja, disse projekter kan bygges. Og deres prøver kan bestås. Men du er muligvis en af ​​de første 100 personer der har gjort det. Hvis du støder på fejl eller forvirrende instruktioner, opfordrer vi dig til at åbne et GitHub-problem med din feedback.

Hvad er den generelle tidslinje for de kommende 60+ praksisprojekter?

Vi vil først fokusere på at udrulle øvelsesprojekterne til de 4 nye Python-certificeringer. Disse vil erstatte pladsholderforelæsningerne i hver certificering.

Derefter erstatter vi de interaktive lektioner fra de første 6 certificeringer med praksisprojekter.

Husk at - bortset fra de 50 certificeringsprojekter, der nu er live - er alle lektioner og øvelsesprojekter helt valgfri. Du behøver ikke gå tilbage og udfylde dem, da vi føjer dem til læseplanen, medmindre du vil. Du kan optjene alle 10 certificeringer fra i dag ved at bygge hvert projekts 5 krævede projekter.

Der er ingen grund til at udskyde start af læseplanen. Disse praksisprojekter dækker stort set de samme færdigheder og værktøjer, som læseplanen for øjeblikket dækker. De vil bare være sjovere, interaktive og engagerende med endnu mere gentagelse for at hjælpe dig med at bevare disse koncepter bedre.

Intet af dette er magisk. Du ville alligevel lære alle disse ting ved bare at øve kodning og byggeprojekter alene. Nøglen til at lære at kode godt er praksis.

Og freeCodeCamp giver dig en enkelt lineær læseplan til at øve på en måde, der er både tidseffektiv og sund.

Du kan tjekke den fulde gratisCodeCamp-læseplan og dens 10 certificeringer her.

Glad kodning. ?