Sådan går du fra kodningstutorials til at opbygge dine egne projekter

Da jeg lærte at kode, blev jeg ved med at høre det samme råd.

”Selvstudier er gode, men byggeprojekter er den bedste måde at lære på. Bare bygg ting! ”

Men ... hvordan ?

Som nybegynder er det som at høre, "Bare gå skydive!"

Når du starter, er ideen om at opbygge en app fra bunden skræmmende. Jeg følte mig overvældet, da jeg prøvede, og jeg gav op. Så jeg fortsatte med at tage kun kodningstutorials - og min læring blev snart plateauet.

Jeg sad fast.

Jeg begyndte at finde ud af, hvordan jeg kunne komme til byggeprojekter, men ikke dem, der syntes så komplekse, at jeg ville miste al motivation til at fortsætte. Til sidst fandt jeg måder at lette mine tutorial-træningshjul på og begynde at bygge mine egne apps. Og senere, da jeg fik mit første job som udvikler, bad folk om mine råd om at lære at kode. Her er det.

Bygningsprojekter er den bedste måde at lære på - men du behøver ikke at dykke lige ind i at skabe et projekt, der føles umuligt at starte, endsige afslutte.

Der er sjove, håndgribelige måder, du kan skifte fra bare at tage tutorials til selvsikker opbygning af dine egne projekter.

Her er 3 måder, der fungerede for mig.

1. Føj nye funktioner til dine tutorial-apps

Selvstudier var (og er) en stor del af, hvordan jeg lærer at kode, og de giver mig mulighed for at lære af nogle af de bedste programmører. Alligevel ville jeg ofte i slutningen af ​​projektbaserede tutorials indse, at selvom jeg havde en færdig app, havde jeg ikke bygget den så meget, som jeg simpelthen havde set instruktøren og kopieret deres kode.

Min søster, seniorudvikler hos Eventbrite, foreslog en simpel, men kraftfuld øvelse.

”Tag den applikation, du har bygget i din tutorial, og kom med en lille funktion, som du kan føje til den app. Så bygg det - på egen hånd. ”

Jeg tog en React-tutorial, hvor du kodede en app, og derefter tilføjede jeg en knap til appen. Derefter besluttede jeg at tilføje en søgefelt til appen og fandt ud af, hvordan jeg byggede det. Så kom jeg på en anden funktion og byggede den. Dette fungerer godt, fordi jeg startede med det, jeg allerede vidste (hvordan appen fungerede hidtil) og langsomt byggede oven på den viden. Det føltes vanskeligt, men opnåeligt. Jo mere jeg byggede ting, jo mere voksede min selvtillid.

Efter at have gjort dette et stykke tid, virkede ideen om at bygge min egen app ikke så skræmmende ud. Jeg startede et nyt projekt og delte det op i flere 'funktioner', alle de små trin, jeg havde brug for for at gennemføre det. Jeg startede med at bygge kun en lille ting, som jeg havde gjort før.

Andrew Meads JavaScript-kurser på Udemy har sektioner kaldet 'Build it' udfordringer, hvor han leder dig gennem opbygningen af ​​en app og derefter udfordrer dig til at tilføje en funktion til den app, du lige har bygget. Derefter viser han dig, hvordan han ville gå omkring opbygningen af ​​denne funktion. Du bygger næsten lige så ofte som du ser vejledningen. Uanset om du tager hans kurser, skal du gøre dette for hver tutorial, du tager.

Føj nye funktioner til dine tutorial-apps. Se, hvor meget hurtigere du lærer, når du altid bygger.

At starte et nyt projekt fik mig til at føle, at jeg var i bunden af ​​et bjerg og spekulerede på, hvordan jeg endda kunne starte. Men at tilføje nye funktioner til tutorial-apps føltes som at tage udfordrende, men gennemførlige trin op ad bakke. Og til sidst, da jeg var i bunden af ​​et andet bjerg, vidste jeg, hvordan jeg kunne komme i gang.

Tip : Vær ikke bekymret for, om de nye funktioner ødelægger layoutet eller strukturen på din app. Da jeg understregede dette, påpegede min søster: "Du bekymrer dig om trin 20, når du ikke har gennemført trin 2." Når du først har bygget så meget, at du drukner i alle dine seje projekter, kan du bekymre dig om ting som det. Indtil videre - kom til bygning!

2. Byg Google Chrome-udvidelser

Som nybegynder kløede jeg for at bygge og afslutte noget . Men da jeg forsøgte at opbygge nye projekter, følte jeg mig modløs over at indse, at jeg kunne arbejde på en app i uger og uger og stadig ikke være tæt på at færdiggøre den.

At se dig selv fremskridt hjælper dig med at forblive motiveret, når du lærer noget nyt. Jeg havde brug for at udfordre mig selv og gøre ting, der var svære for mig. Men jeg vidste også, at jeg havde brug for at se mig selv sætte og ramme målet om at starte og afslutte et projekt, uanset hvor lille det var. Jeg kunne ikke blive i tutorial land for evigt, så stor som det er.

Vil Sentance, administrerende direktør for Codesmith og en lærer ved Frontend-mestre, blive spurgt: "Hvordan bygger man noget muligt - det tager ikke evigt ?" Hans svar?

Byg Google Chrome-udvidelser.

Dette er en sjov, hurtig måde at komme til at bygge som nybegynder.

Jeg arbejdede igennem disse vejledninger, der viste mig, hvordan jeg opretter en Chrome-udvidelse på bare ti minutter eller kun 20 minutter. Så tog jeg det, jeg lærte, og jeg byggede min egen meget enkle udvidelse. Jeg var hooked. Som Will Sentance forklarer:

"Du får øvet JavaScript uden at skulle opbygge og designe en applikation fra bunden - den plugges bare ind i noget, du allerede bruger."

Som Sentance påpeger, giver disse små 'apps' i JavaScript dig enorm magt. Du kan opbygge udvidelser, der tilføjer funktionalitet til alle sider, du er på, og mulighederne for, hvad din udvidelse kunne gøre, er uendelige.

Google Chrome-udvidelser har været en fantastisk måde for mig at ikke kun lære, men også at gennemføre projekter, som jeg kan bruge og vise til venner på relativt kort tid.

Efter at jeg først byggede en udvidelse, indså jeg, at jeg havde gjort det, der havde fået mig fascineret af kodning i første omgang - jeg havde bygget noget nyttigt fra start til slut. Og i stedet for at tage uger var jeg i stand til at gøre dette på bare en dag eller to. Jeg så hurtigt mine fremskridt, hvilket fik mig til at ønske at lære endnu mere.

Ved at bygge udvidelser fra start til slut blev min motivation som nybegynder firedoblet. Og den motivation tog mig fra nybegynder til juniorudvikler.

Hvis du lærer et sprog udover JavaScript, skal du prøve at finde mindre apps, som du hurtigt kan bygge fra start til slut.

Tip : Sentance påpeger, at du altid skal opbygge udvidelser, der løser et problem, du står over for. Du er meget interesseret i at afslutte din udvidelse så meget mere, hvis det er løsningen på et irriterende problem, du har. Blive distraheret af Facebook for meget? Byg en udvidelse, der skjuler dit Facebook-feed.

3. Byg projekter med en ven

Jeg har mødt så mange nye programmører, der føler sig overvældede eller tabte midt i et nyt projekt, de er startet med.

Den bedste måde, jeg har fundet på at rette op på, er at starte et projekt med en ven.

Når man bygger med en ven, virker et nyt kodningsprojekt ikke længere så skræmmende. Alle de ubesvarede spørgsmål, du er blevet en del af legende samtaler, når du deler dine ideer og viden. Du knytter dig til din ven, når du kæmper gennem problemer sammen, og fejrer derefter, når du løser dem.

freeCodeCamp-grundlægger Quincy Larson har sagt, "den værste måde at lære at programmere er at lære alene ." Når du arbejder alene, er det lettere at give op, når du føler dig tabt og usikker på, hvad du skal gøre, når du bygger et projekt.

Men når du er vild med en ven, bliver det en sjov udfordring at arbejde sammen for at finde ud af, hvad du skal gøre. I holder hinanden ansvarlige, når I arbejder hen imod jeres mål.

Dette er nogle af de bedste måder, jeg har fundet at gå fra bare at tage tutorials til faktisk at bygge mine egne projekter. Når jeg begyndte at bygge, begyndte min læringshastighed at skyde i luften. Begynd at bygge ting så ofte du kan - og se din koderejse begynde at accelerere.

Bygge ting er den bedste måde at lære på. Jeg ville bare ønske, jeg var startet før.

Foretag ikke min fejl. Gå bygge ting.

Del gerne med mig, hvad du har bygget, eller hvad du arbejder på i kommentarerne nedenfor. Jeg kan ikke vente med at se, hvad du opretter.

Jeg opretter et gratis JavaScript-kursus for begyndere. Tilmeld dig for at blive underrettet, når den lanceres, og få den sendt 100% gratis til din indbakke!