En læringssti for nybegyndere i WordPress-udvikling

I denne informationsalder er en hindring for at lære noget nyt ikke, hvor man kan finde ressourcerne. Det er fra hvor man skal starte og give mening om alle de ressourcer, der er tilgængelige online i disse dage. Dette gælder især i webudvikling, når nye værktøjer dukker op natten over.

Tilbage i 2015, siden jeg først besluttede at lære webudvikling, har jeg stået over for udfordringer med selvtillid og manglende motivation. Men den ene udfordring, der drænede mine energier, var ikke at vide, hvilken vej jeg skulle følge.

I betragtning af de indledende udfordringer på denne vej har jeg skrevet dette stykke til teknologientusiaster, der ønsker at gøre deres hænder beskidte inden for webudvikling. Især WordPress-udvikling. Alt i håb om at du vil bruge din tid på at opbygge noget sejt end at komme ind i denne uendelige onde cirkel med at lære et værktøj til et andet.

Advarsel!!!! En masse læring på denne vej

Jeg er en WordPress-udvikler (selvom mit bedragerisyndrom fortæller mig andet). Jeg kan kun dele min oplevelse relateret til WordPress. Men inden vi dykker ned i detaljer, lad os først undersøge en Q / A-session.

Er svaret nu middel? Måske. Er det sandt? Absolut! WordPress og webudvikling er generelt lige så seriøse og krævende som ethvert erhverv. Så vær klar til ...

  • Livstid for læring
  • Trækker lejlighedsvis lejlighedsvis

Okay, har du læst og forstået ovenstående punkter? Store. Slap nu af, da det ikke er at afskrække dig eller noget. Det er bare, hvordan en udviklers liv er, som det stadigt skiftende felt i dette felt kræver.

Den gode nyhed er, at der ikke er mange webteknologier, du skal lære at mestre WordPress-udviklingen. Når det er sagt, giv din tid til dette fantastiske stykke software, og WordPress vil elske dig til gengæld.

WordPress vil ændre dit liv, hvis du lader det - Chris Lema

Det hele er inspirerende og sødt, ikke? Det er en af ​​grundene til, at Topher DeRosia (store rekvisitter) har leveret HeroPress-platformen til WordPressere (ja, det er det, vi stolt kalder os selv). Her deler WordPress-brugere regelmæssigt deres WordPress-oprindelseshistorier med samfundet. Vær sikker, mens du læser gennem historierne, vil du føle adrenalin skynde sig gennem din krop, da mange af jer vil finde dig selv relateret til disse historier.

WordPress til alle!

WordPress er super let at bruge. Faktisk kan enhver uden teknisk viden opsætte og begynde at bruge WordPress på ingen tid. WordPress har dog et stort økosystem. Jeg vil for det første kategorisere WordPress-udvikling, der udføres i to forskellige domæner. Jeg vil først liste disse domæner nedenfor, og derefter vil jeg diskutere hver enkelt separat.

  • WordPress websteds tilpasning
  • WordPress-temaer / plugins-udvikling

WordPress websteds tilpasning

WordPress-site-tilpasning er, hvor al brummen handler om, da det udgør det meste af det arbejde, der er udført med hensyn til WordPress-brug. Webstedstilpasning er det domæne, hvor der ikke kræves nogen forudgående kodningskendskab.

Det vil sige, at en WordPress-strømbruger let kan udføre opgaver som Theme / Plugin-opsætning og tilpasning ved hjælp af sidebygere, fejlfinding af websteder og vedligeholdelse af websteder osv. Desuden handler tematilpasning om at tilpasse eller ændre et foruddefineret tema som pr. kravene fra din klient.

I betragtning af det, og for at give dig et perspektiv på processen, kan du se følgende korte vejledning af Tyler Moore. I sin vejledning bygger han et nyt websted ved at tilpasse et foruddefineret tema ved hjælp af Elementor-sidebyggeren.

WordPress-temaer / plugins-udvikling

Det er her alt det sjove er for WordPress-nørder. Vi kan kalde det den egentlige WordPress-udvikling, da dette domæne handler om at kende og komme ind i de tekniske detaljer ved programmering. Det kan være så simpelt som at bruge et par WordPress-kroge til at ændre svar eller så kompliceret som at opbygge et fuldt udviklet produkt på WordPress.

Så hvis du vil starte i dette domæne, skal du bruge mere tid på at lære om webteknologier, der er involveret i WordPress-udvikling. I betragtning af det vil resten af ​​denne artikel diskutere alle teknologierne og et par tip og tricks til at komme i gang med den faktiske WordPress-udvikling.

Læringssti

For at komme i gang med din WordPress-udviklingsrejse er disse værktøjer og teknologier det, du skal arbejde med.

  1. Sig hej og omfavn g̵o̵o̵d̵ ̵o̵̵̵l̵̵̵ 'HTML5-moduler med semantik og tilgængelighedskoncepter. HTML er det, der giver struktur til webstedsindholdet.

2. Dette citat siger alt:

Du er CSS til min HTML - Some Genius

CSS er, hvordan HTML præsenteres i webbrowseren. Sørg for at lære SASS preprocessor som din frelser ved at skrive modulær CSS, når du først har forstået det grundlæggende.

3. Organisationen bag WordPress har store planer for at gøre JavaScript til en del af WordPress Front-end. Dette kom officielt fra den oprindelige forfatter af WordPress.

Lær JavaScript dybt - Matt Mullenweg

Ja, jeg ved, det kan være langtfra for en nybegynder, der begynder at følge dette råd, men hold øje med udviklingen på dette område. Nu betyder det ikke, at du skal mestre JavaScript for at arbejde med WordPress. Start med det grundlæggende inklusive det enormt populære bibliotek jQuery.

4. Ville det ikke være rart, hvis du kunne få et 1000-trins forspring med disse tre teknologier for at fremskynde din udviklingsproces? Nå, det er her frontend-rammer som Twitter Bootstrap kommer i spil. Udforsk det og bliv forbløffet. Forveks ikke front-end-rammer med JavaScript-rammer. Front-end bruges ombytteligt med JavaScript-biblioteker og -rammer, hvilket er en helt anden sti.

5. PHP er det scriptingsprog, der driver WordPress. Hvis du vil dykke dybt ned i WordPress, skal du lære PHP først med sine OOP-koncepter, herunder MySQL som back-end-database.

6. Generelt, når folk taler om WordPress-udvikling, betyder det normalt kun to segmenter af WordPress.

  • WordPress Theme Development, der udvikler en præsentation (layout) af websteder (deraf navnet "Theme").
  • WordPress Plugin Development, som er at tilføje funktionalitet til WordPress-websteder

For en udvikler er det yderst vigtigt at forstå og være fortrolig med at arbejde med begge disse segmenter. Og for at tilføje en smule mere til din læringsrejse skal du blive fortrolig med internationalisering og lokalisering. Du skal også kende WordPress Hooks og API'er for at nævne nogle få.

Mens du udvikler websteder, vil det meste af din tid blive brugt i et lokalt udviklingsmiljø og i en kodeditor. Af hensyn til den komplette information i denne artikel, lad mig henvise dig til et let at opsætte, men alligevel stærkt lokalt udviklingsmiljø (Local by Flywheel) og lynhurtig kodeditor (Visual Studio Code fra Microsoft). Ja, de er begge gratis som WordPress.

Workflow

Da din arbejdsgang bliver mere avanceret og kompleks, er det vigtigt for dig at være sindssyg og fortsætte med at nyde livet. I så fald skal du strømline din arbejdsgang. Prøv opgaveautomatiseringsværktøjer som Grunt / Gulp, og brug et versionskontrolsystem som git for at forhindre dig i at lave fejl.

Illustration af Learning Path Guide Udgivet på GitHub

For at gøre tingene mere klare for dig, har jeg offentliggjort en illustration af læringsstien som en trinvis vejledning på GitHub, som jeg har givet nedenfor.

Lær af det, giv feedback, forbedr det for at gøre det bedre for nybegyndere, og på den måde er du velkommen til at sende PR-anmodninger.

Ressourcer

Hvis du stadig er bekymret for, at du har brug for mere end en masse motiverende ord for faktisk at begynde at gøre meningsfuldt arbejde, har du måske brug for en trinvis vejledning - ja, bekymre dig ikke mere. Følg WordPress WordPress Developer Handbook og WordPress Developer Codex som religion og betrag dig selv i sikre hænder.

Desuden kan du modtage god hjælp fra WordPress Supportforum såvel som at grave dine svar fra Q & A-siden Stack Overflow , som er utrolig populær blandt udviklerfællesskabet.

Bortset fra de officielle WordPress-ressourcer, supportforum og udviklingscentrerede Q & A-sider. Der er en overflod af sider som WPBeginner , muliggjort af det fantastiske WordPress-samfund, der tilbyder WordPress-centrerede gratis tutorials og guider.

CodexSpot er et sådant forsøg fra en flokWordPress-nørder,inklusive din, for virkelig at give tilbage til samfundet. CodexSpoter en online platform, der udelukkende er fokuseret på at levere webløsninger. Vores mål er at give kvalitetsvejledninger, DIY-guider og holde dig opdateret med nyheder i webbranchen og trendrapporter.

Vi er en stor tilhænger af gratis og open source software-initiativ og går ikke glip af nogen mulighed for at evangelisere FOSS-praksis for at fremme denne bevægelse. Derudover tilbyder vi også gratis webudviklingsgeneratorer og værktøjer til at fremskynde din udviklingstid.

Nu er der en anden type læringsressource, som er premiumkurser. Sammenlignet med gratis ressourcer er den største fordel ved premium-dem den rettidige support, som kursuslærerne tilbyder deres studerende. Det vil sige, at evnen til at få dine forespørgsler besvaret af de meget instruktører, som du lærer af, gavner dig enormt under din læringsrejse. Desuden holder de sig på de nyeste branchetendenser.

Jeg har personligt lært meget af Lynda.com (nu LinkedIn Learning ) kurser, stærkt anbefalet. Jeg har også fundet Learn WordPresskursus forbiChris Castiglione, et dejligt begyndervenligt kursus til at begynde med. Så hvis du leder efter et premiumkursus på WordPress, vil du finde nogen af ​​disse kurser, der er værd at betale for .

På dette tidspunkt har du dedikationen og de mange ressourcer, der er let tilgængelige for dig til at lære alt om WordPress. Det er dog lige så vigtigt, at du forstår jobmarkedet, og hvad virksomhederne søger i kandidater, der ansøger om WordPress-udviklerpositionen.

Toptal, et eksklusivt netværk af de bedste freelancere i verden, har udgivet en guide til ansættelse af en “Great WordPress Developer”, som du kan læse for bedre at tilpasse dig selv med de mest efterspurgte WordPress-færdigheder.

Konklusion

Forsøg ikke at lære alt på én gang. Start med det grundlæggende. Implementér det, du har lært, og bygg derefter derfra. Vær opmærksom på disse følgende to ikke-hurtige regler til vejledning, da disse regler vil være nyttige i din rejse.

  • Just in Time (JIT) læring lærer du værktøjet, når du har brug for det.
  • 80/20 regel for læring er, at du giver 20% af din tid til læring og 80% af din tid til at implementere det, du allerede har lært.

Gentag nu efter mig:

Jeg lærer.

Jeg koder!

Jeg kode igen !!

Jeg koder nogle flere !!!

Jeg fortsætter med at kode !!!!!

... og sådan starter du i WordPress. Held og lykke WordPresser og velkommen til WordPress-familien!