Mine foretrukne gratis kurser til at lære datastrukturer og algoritmer i dybden

Datastrukturer og algoritmer er nogle af de mest vigtige emner for programmører, både for at få et job og for at klare sig godt på et job. God viden om datastrukturer og algoritmer er grundlaget for at skrive god kode.

Hvis du er fortrolig med vigtige datastrukturer, f.eks. Matrix, streng, sammenkædet liste, træ, kort og avancerede datastrukturer som forsøg og selvbalancerede træer som AVL-træer osv., Ved du, hvornår du skal bruge hvilken datastruktur og beregne CPU- og hukommelsesomkostningerne for din kode.

Selvom du ikke behøver at skrive din egen matrix, linkede liste eller hashtable, da hver større programmerings-SDK giver dem, f.eks. JDK eller C ++ STL-bibliotek, bliver du nødt til at forstå dem, så du kan bruge dem på det rigtige sted .

Brug af den rigtige datastruktur kan drastisk forbedre ydeevnen for en algoritme.

Ideelt set bør vi alle lære datastrukturer og algoritmer i vores skoler og gymnasier, men det er sjældent nogensinde dækket. De fleste af programmørerne, inklusive mig selv, bliver kun introduceret til en datastruktur i vores datalogikurser, men vi lærte ikke rigtig den virkelige betydning af dem, og det var derfor, vi ikke forstod dem bedre.

For os er de bare algoritmer og datastrukturer, f.eks. Et koncept, ikke et værktøj, som du kan bruge til at skrive gode programmer. Vi vidste ikke, at Facebook ville bruge dem til at gemme vores detaljer, eller at Google ville bruge dem til at gemme websider og linke til søgeforespørgsler.

Under alle omstændigheder er det aldrig for sent.

Hvis du mener, at din viden om datastruktur ikke er på niveau, eller du vil forbedre din viden om datastruktur, er du kommet til det rette sted.

Tidligere delte jeg nogle gratis bøger for at lære datastrukturer og algoritmer, og i denne artikel vil du lære om nogle af de bedste datastrukturer og algoritmekurser, der er tilgængelige gratis online.

Gratis kurser for at lære datastrukturer og algoritmer

Her er min liste over nogle af de bedste kurser til at lære datastrukturer og algoritmer, som også er gratis. Mange programmører mener, at gratis ressourcer ikke er gode, hvilket ikke er sandt.

Selvom de undertiden ikke stemmer overens med kvaliteten og dækningen af ​​betalte ressourcer, er de faktisk de bedste ressourcer til at begynde med.

Du kan bruge disse kurser til at gøre dig fortrolig med de væsentlige datastrukturer og lære nogle grundlæggende.

Nogle af dem er særligt gode fra et interviewperspektiv, så du kan bruge dem sammen med enhver bog, du bruger til at forberede dig til dit programmeringsjobinterview.

Kursus nr. 1: Begreber om datastruktur i C

Dette er en anden gratis, online algoritme og datastruktur træningskursus, der sigter mod at undervise i grundlæggende datastrukturer i computerprogrammering.

Datastrukturer undervist i kurset inkluderer Stack, Queue og Linked List ved hjælp af C-programmeringssprog.

Det primære mål med dette kursus er at få studerende og softwareingeniører til at visualisere, hvordan forskellige datastrukturer fungerer.

Dette er ikke et udtømmende kursus, men du vil lære om Stack, Queue og Linked List.

Kort sagt er det et godt kursus for programmører, der er nye i datastrukturer og dem, der lige har lært et programmeringssprog og ønsker at lære det grundlæggende i, hvordan datastrukturer fungerer.

Kursus nr. 2: Algoritmer del 1 - Coursera

Dette er den første del af en todelt serie af kurser, der dækker algoritmer og datastrukturer på Courera af Robert Sedgewick.

I denne del lærer du vigtige datastrukturer som sammenkædede lister, stakke, køer, binære træer og hash-tabeller og søge- og sorteringsalgoritmer som binær søgning, quicksort, mergesort, indsættelsessorter osv.

Du vil også lære om kernedatastrukturer og algoritmer, der bruges i daglige applikationer, og forstå de kompromiser, der er involveret i valg af hver datastruktur sammen med traversal, hentning og opdateringsalgoritmer.

Alle funktionerne i dette kursus er tilgængelige gratis, men det tilbyder ikke et certifikat ved afslutningen.

Kursus nr.3: Algoritmer - Del 2

Dette er anden del af en todelt serie af gratis online Coursera-kurser, der dækker datastrukturer og algoritmer af Robert Sedgewick og Kevin Wayne, begge er professorer i datalogi.

Robert Sedgewick er også forfatter til Algorithms 4th Edition bog, en af ​​de mest populære bøger om Algorithms for Java-udviklere.

I denne del lærer du om graf- og strengbehandlingsalgoritmerne.

Du lærer også nogle avancerede datastrukturer og algoritmer, der bruges i applikationsudvikling.

Når vi taler om det sociale bevis, er både algoritmer del 1 og algoritmer del 2 stærkt anbefalede kurser og har imponerende anmeldelser og vurderinger.

Kursus nr. 4. Datastrukturer i Java

Dette er et indledende online kursus om datastrukturer, algoritmer og kompleksitetsanalyser. Det lærer dig at designe, implementere og analysere grundlæggende datastrukturer ved hjælp af Java-sproget.

Den bedste del af dette kursus er antallet af praktiske eksempler, og at det fokuserer på intuition snarere end formler og matematiske beviser.

Kurset giver en god introduktion til "kompleksitetsanalyse", som gør det muligt at få øje på et dårligt (og et godt) udførende program, selv uden behov for at udføre det.

Det handler kun om nogle af de gratis datastrukturer og algoritmekurser, der er tilgængelige online. Du kan bruge disse kurser til at lære datastrukturer og algoritmer i dit eget tempo.

De er måske ikke alle omfattende, men de giver en god introduktion. Når du har gennemgået disse kurser, kan du vælge en god bog som Introduktion til algoritmer for yderligere at supplere din viden.

Kurs nr. 5. Nem til avanceret datastruktur

Opdatering: dette kursus er ikke længere gratis, men det er et godt kursus og kan være det værd for dig. Denne datastruktur og algoritmekurser fra Udemy er for alle de mennesker, der ønsker at lære datastrukturer fra et absolut grundlæggende til avanceret niveau.

Dette kursus forventer ikke, at du har nogen forudgående viden om datastrukturer, men en grundlæggende forudgående viden om Java er nyttig.

Forfatteren @William Fiset er softwareingeniør hos Google og tidligere ACM-ICPC verdensfinalist og har fremragende computerprogrammering og problemløsningskompetencer.

Når vi taler om socialt bevis, har kurset mere end 25K studerende og et gennemsnit på 4,1 ratings fra 683 rating, hvilket er imponerende.

Kort sagt er det en komplet guide til at lære alt, hvad der er at vide om datastrukturer.

Dette er også et ideelt kursus for datalogistuderende og arbejdende softwareprofessionelle, der ønsker at lære datastrukturer og algoritmer fra et interviewperspektiv.

Så hvis du ønsker at få et job hos produktbaserede virksomheder som Amazon, Google, Microsoft eller Facebook, kan du bruge dette kursus til at starte din forberedelse.

Videre læring

  • Datastrukturer og algoritmer: Dybdykning ved hjælp af Java
  • Datastruktur og algoritmer - Del 1 og 2
  • 10 bøger til forberedelse af teknisk programmering / kodning af jobinterviews
  • 10 algoritmebøger, som hver programmør skal læse
  • Top 5 datastruktur og algoritmebøger til Java-udviklere
  • Fra 0 til 1: Datastrukturer og algoritmer i Java
  • Datastruktur og algoritmeanalyse - Jobinterview

Afsluttende noter

Tak. Du klarede det til slutningen af ​​artiklen. Held og lykke med din programmeringsrejse! Det vil bestemt ikke være let, men ved at følge disse kurser er du et skridt tættere på at mestre datastruktur og algoritmer end andre.

Hvis du kan lide denne artikel, så del den med dine venner og kolleger, og glem ikke at følge javinpaul på Twitter!