Computer Vision .js-rammer, du har brug for at kende

Computersyn har været et varmt emne i de senere år og muliggjort utallige fantastiske applikationer. Med indsatsen fra nogle dedikerede udviklere i verden er det ikke længere raketvidenskab at oprette et program, der bruger computersyn. Faktisk kan du opbygge mange af applikationen i et par linjer JavaScript-kode. I denne artikel vil jeg introducere dig til nogle af dem.

1. TensorFlow.js

Som en af ​​de største maskinlæringsrammer tillader TensorFlow også oprettelse af Node.js og front-end JavaScript-applikationer med Tensorflow.js . Nedenfor er en af ​​deres demoer, der matcher udgør med en samling af billeder. TensorFlow har også en legeplads, der giver os mulighed for at visualisere bedre kunstige neurale netværk, hvilket kan være godt til uddannelsesmæssige formål.

2. Amazon-anerkendelse

Amazon Rekognition er et kraftfuldt skybaseret værktøj. Men de leverer også SDK'er til JavaScript i browsere, som kan findes her . Nedenfor er et billede, der illustrerer, hvor detaljeret deres ansigtsgenkendelse kan være.

3. OpenCV.js

At være en af ​​de ældste computervision-rammer derude, har OpenCV tjent udviklere i computersyn i meget lang tid. De har også en JavaScript-version, der tillader udviklere at implementere disse funktioner på et websted.

4. tracking.js

Hvis du kun ønsker at oprette en app til hurtig ansigtsgenkendelse, såsom en webversion af snapchat-filtre, skal du kigge på tracking.js . Denne ramme muliggør integration af ansigtsgenkendelse med JavaScript med en ret simpel opsætning. Jeg har også skrevet en vejledning om denne ramme, hvor jeg slipper en leprechaun-hat på ansigterne til St. Patrick's Day.

5. WebGazer.js

Uanset om du prøver at udføre brugeroplevelsesundersøgelser eller oprette nye interaktive systemer til dit spil eller websteder, kan WebGazer.js være et godt sted at starte. Denne kraftfulde ramme giver vores apps mulighed for at vide, hvor personen kigger på med kameraindgange.

6. three.ar.js

En anden ramme fra Google, three.ar.js udvider funktionerne i ARCore til front-end JavaScript. Det giver os mulighed for at integrere overflade- og objektdetektering i browsere, hvilket er det perfekte værktøj til et AR-spil.

Til sidst…

Jeg brænder for at lære ny teknologi og dele den med samfundet. Hvis der er noget, du især vil læse, så lad mig det vide. Nedenfor er mine tidligere artikler relateret til dette emne. Bliv hængende og have det sjovt teknik!

  • Hvordan computervision revolutionerer e-handel
  • Sådan smider du LEPRECHAUN-HATS ind på dit websted med COMPUTER VISION