Hvorfor Laravel er den bedste PHP-ramme at bruge i 2020

Et stort antal hjemmesider - næsten 135.000 - er bygget på Laravel snarere end andre PHP-rammer. Så hvorfor er dette tilfældet? Lad os finde ud af det.

Laravel regler

Laravel scorer bedre end andre webrammer på grund af dets avancerede funktioner og udviklingsværktøjer, der letter hurtig udvikling af webapplikationer.

Laravel hjælper også webstedsudviklere med at forenkle deres udviklingsproces med ren og genanvendelig kode. Det er en af ​​de få rammer, der har fleksibiliteten og de rige funktioner til at gøre det til en perfekt platform til oprettelse af websteder og online applikationer.

Laravels markedsandel

De virksomheder, der bruger Laravel, er oftest inden for informationsteknologi, fast ejendom og detailbranchen.

Lad os nu lære nogle af de tekniske fordele ved Laravel, og hvorfor det stadig er den bedste PHP-ramme, der skal bruges i 2020 til softwareudviklere.

1. MVC-arkitektur til ekstraordinær support og ydeevne

Laravel leveres med model-view-controller (MVC) arkitektonisk mønster. Det er let at bruge og tilbyder således en ekstremt praktisk måde at opbygge store eller små forretningsapplikationer på. Med det kan webhåndværkere organisere store projekter med mere end fem filer for at forbedre vedligeholdelsesevnen.

Når du skal arbejde på et stort projekt, skal du håndtere en masse ustruktureret kode. Brug af MVC kan forenkle din kodningsstruktur og gøre det lettere for dig at arbejde med.

MVC-support gør det også lettere at finde filer i deres logiske mapper, når man arbejder på store projekter. Med det kan du kontrollere processen med, hvordan din applikation vises i den virkelige verden, så du kan forbedre appen til branding-formål.

2. Skabelonmotor til fremragende layout

Programmeringsopgaver involverer ofte brugen af ​​en skabelonmotor, der fungerer som et værktøj til håndtering af mange tekstdata i webapplikationer. Kort fortalt forbinder skabelonmotoren datamodellen, behandler koden i kildeskabelonerne og dirigerer output til en bestemt tekstfil eller stream.

Laravel leveres med Blade-skabelonmotoren. Det er en kraftfuld, let og forudinstalleret skabelonmotor, der hjælper webudviklere med at gøre udviklingsprocessen jævn og let med sine fremragende layout.

Blade-skabelonmotoren tillader datavisning og udvidelse af layouts uden at påvirke applikationens ydelse og hastighed. Det hjælper dig med at skabe innovative og fantastiske layouts ved hjælp af funktionen til indholdssåning.

Ud over dette giver den sin egen struktur til at oprette og se en fil, der inkluderer betingede udsagn og sløjfer. Du kan også bruge masterskabelonen til at oprette et simpelt layout, der kan udvides af andre filer.

3. Artisan CLI til helt enkle og hurtige kommandoer

Laravel har sin egen Artisan command-line interface (CLI), der giver dig mulighed for at gøre din udviklingsproces enkel, nem og hurtig. Det bruger en kraftfuld Symfony Console-komponent til at bygge applikationer. Værktøjet hjælper også med datamigreringer, databasestyring, og du kan oprette skeletkode, modeller, controllere og mere.

Laravels Artisan-værktøj eliminerer de kedelige og gentagne kodningsopgaver, som udviklere tidligere skulle udføre manuelt. Derudover kan den bruges til at generere MVC-filer og administrere datakonfigurationer ved at oprette sine egne kommandoer.

Det er en af ​​de få håndværkertyper, der består af alle dokumenterede emner, der kræves til app-godkendelsestjenester.

4. Veltalende ORM til nem interaktion med App-database

Du kan nemt forbedre ydeevnen for enhver forretningsapplikation ved hjælp af modeller i Laravel. Det er den eneste PHP-ramme, der giver en nem måde at opbygge og tilpasse disse modeller på ved hjælp af Eloquent ORM.

ORM står for objektrelationskortlægger, og Laravels Eloquent ORM er fantastisk. Som navnet antyder, giver det dig mulighed for at opretholde en let interaktion med dine app-databaseobjekter ved hjælp af en veltalende eller udtryksfuld syntaks.

Det er et af de bedste ORM-værktøjer til webudviklere, da det giver dem mulighed for at udføre databaseforespørgsler med simpel PHP-syntaks. Så der er ingen grund til at bruge meget tid på at skrive kompleks kode i SQL, hvilket sparer dig meget tid.

5. Tilstrækkelige apptestfunktioner

Laravel leveres med et specifikt sæt funktioner til at udføre enhedstest på dine webapplikationer / mobilapplikationer via PHPUnit. Den opretter automatisk filen phpunit.xml til udførelse af enhedstest i webudvikling.

Det kører tests på to mapper, herunder Feature og Unit. Den første, enhedstest, er til små kodningsdele. Funktionstest er til større kodebaser med flere objekter.

Laravel kan køre flere enhedstests på samme tid for at sikre, at alle dine nye ændringer testes korrekt. Så når det kommer til at teste din applikation, er enhedstest bedre, fordi de gør det let for udviklere at udføre apptest.

Hvis de bruges korrekt, gør Laravels testfunktioner din applikation fejlfri og ekstremt effektiv.

Laravel koster mindre sammenlignet med andre PHP-rammer på grund af dets MVC-arkitektur og enhedstestfunktioner. Disse giver webudviklere mulighed for at opbygge forretningsapplikationer, der er skalerbare og inden for et begrænset budget.

Afslutter

Du kan prøve flere nye funktioner i Laravel 7.12 såsom Truehosts Middleware, grundfunktion, genindbindingsmetode og brugen af ​​standard-URL'er i Routing. Truehosts Middleware giver dig for eksempel mulighed for at oprette en masse logik. Du kan også rette kodningsfejl ved hjælp af genbindingsmetoden og standard-URL'er i routing.

Dette er nogle af de nye funktioner i Laravel 7.12, der forbedrer din webapplikations ydeevne, funktionalitet, skalerbarhed og sikkerhed. Så nu håber jeg, at du planlægger at oprette en Laravel webbaseret applikation i 2020!

Vil du ansætte en dygtig Laravel-udvikler? Mit team hos Syncrasy Tech har nogle af de bedste tjenester at tilbyde dig til webudvikling.

Jeg håber, at du fandt denne artikel nyttig og var i stand til at oprette en fantastisk webapplikation i dag. Hvis du virkelig kunne lide dette indlæg, skal du dele det på alle sociale medieplatforme.

Tak for læsningen!